Įkraunama...
Įkraunama...

Būrėjos Kaune

QUOTE(ErikaAlgirdasSkaiste @ 2012 04 18, 12:12)
gal kas buvote pas genute jotvingiu gtv? man arti namu butu todel tinkamas variantas butu smile.gif  ydomu ar pataiko ji y tema bent,ir kokios kainos,nes kaip pirma karta man einanciai baisu kad grazioj formoj neapgautu g.gif

Tai kad man atrodo Genutes Jotvingiu g. nebera g.gif cia ta pati Genute kuri issikele i Juozapaviciaus pr. 4u.gif
Ir kadangi buvau pas Zinaida vakar, tai galiu pasakyti kad dabar jau kainuoja nebe 50lt, o 60lt 4u.gif
Atsakyti
Ir kaip pasirode zinaida? ar ka pataike? g.gif
Atsakyti
Sveiki, gal zinote ar nepasikeite burejo Petro is A.Sanciu tel. nr. turiu 861473480, taciau jau kelinta diena "sujungimas negalimas"
Atsakyti
Sveiki, norejau paklausti (nes is komentaru nelabai suprantu) gal zinote kokia bureja Kaune, kuri burtu su taro kortomis? Noreciau kontaktu. Butu smagu jei pacios butumet buvusios ir visai patiko smile.gif aciu
Atsakyti
QUOTE(tinax @ 2012 04 18, 19:27)
Ir kaip pasirode zinaida? ar ka pataike? g.gif

As jau daug metu pas ja vaikstau su rupimais klausimais, dar nera buve kad nepataikytu smile.gif
Atsakyti
Sveiki, gal kas galit Petro is kauno parasyti telefono numeriuka ir adresa tikslu, nes senu numeriuku sako, kad sujungimas negalimas. aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lanatina @ 2012 04 25, 22:24)
Sveiki, gal kas galit Petro is kauno parasyti telefono numeriuka ir adresa tikslu, nes senu numeriuku sako, kad sujungimas negalimas. aciu 4u.gif

as ir laukiu nr i az. dekui o tai jis kaune, ne prienuose?
Atsakyti
QUOTE(Ritandra @ 2012 04 26, 09:18)
as ir laukiu nr i az. dekui o tai jis kaune, ne prienuose?

Ir aš būčiau dėkinga už telefoniuką ir adresiuką 4u.gif
beje, ar pas jį ilgos eilės būna? kas iš patirties pasakytų ar įmanoma man patekti pas jį kitai savaitei?
Atsakyti
QUOTE(Gedminienė @ 2012 02 25, 03:12)
Aš buvau pas Petrą. Na žinokit, paliko tikrai gerą įspūdį žmogus. Ėjau su rimta problema, tai kai paklausiau kiek jam skoloj esu, pasakė, kad iš manęs nieko neims, bet įkišau 20 lt vis tiek. Paskui draugė ir jos kelios pažįstamos ėjo, visos liko patenkintos.
Tik jia nelabai apie prateitį pasakoja, tik kelias detales, bet apie dabartį viską apibūdino konkrečiai.

gal galima butu kontaktini telefona Petro?
Atsakyti
Sveiki, gal kas zinote kodel neimanoma prisiskambinti burejui Petrui is A.Sanciu, jau kelinta savaite "sujungimas negalimas" sad.gif
Atsakyti
sveikos 4u.gif norejau jusu paklausti...kam reikalinga eiti pas burejas? ar nebijote? pati planavau eiti,bet drauge papasakojo toke istorija jog nuo jos dingo noras...tai pagalvojau,del ko reikia ten eiti,kas zmogu taip turi slekti jog reiktu zinoti tai kas gal visai nesvarbu,as nuosirdziai klausiu...gal kam jos padejo kad taip visi eina pas jas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(officeangles @ 2012 05 01, 20:19)
Sveiki, gal kas zinote kodel neimanoma prisiskambinti burejui Petrui is A.Sanciu, jau kelinta savaite "sujungimas negalimas" sad.gif

neikit jus pas ta Petra schmoll.gif laiko gaisimas ir pinigu ismetimas
Atsakyti