Įkraunama...
Įkraunama...

Būrėjos Kaune

o kas buvot pas Ala Prokofjovaite?
Atsakyti
http://kartu.lt/kaun...ginis-portretas gal lanketes ?Kokie atsiliepimai?Ar verta?
Atsakyti
O kurioje maždaug vietoje gyvena būrėjas Petras?
Atsakyti
QUOTE(devolesa @ 2011 07 09, 22:24)
pasidalinsiu savo patirtimi- buvau pas Jolanta, Jonavoje.na tikrai gerai buria ir paprastom ir taro.pirma syk kai buvau, tai 2 metam pasake kas laukia, tai praktiskai viskas issipilde, db dave 5 daugmaz...paziuresim.patiko tuo, kad labai viska paprastai ir aiskiai, ir is praeities pasako toookiu faktu...paliko tikrai gera ispudi.aisku kaina- 40 lt.

Gal gali parasyti man jos numeriuka .Man atrodo,kad cia bus ta pati,apie kuria net musu kraste kalba. mirksiukas.gif
Atsakyti
Sakykit kas buvote pas Petra anksciau ar pildosi jo pasakymai? Mano mama siandien buvo, net nezinau tiketi tuo ka jis pasake ar ne... Is esmes lyg ir daug tiesos paske, noretusi tiketi ir del ateities
Atsakyti
QUOTE(*Orchidėja* @ 2012 03 27, 09:27)
http://kartu.lt/kaun...ginis-portretas gal lanketes ?Kokie atsiliepimai?Ar verta?

pirkot kupona?

Atsakyti
QUOTE(kuke @ 2012 03 25, 20:42)
Taip taip ta kuri neturi pirstu. As ir sakau sneka kaip matau ta pati smile.gif apie vaikus irgi kazka minejo

kazkada ir as pas ja lankiausi,nelabai pataike. ir man vaikeli zadejo,sakiau nelabai imanoma.bet ji visvien savo, o as tai operuota rolleyes.gif .esu cia skaicius apie bureja is Seiriju,gal kas kontaktus turi. kazkas is kaunieciu vaziavo.
Atsakyti
QUOTE(Vylmute @ 2012 04 04, 14:32)
Sakykit kas buvote pas Petra anksciau ar pildosi jo pasakymai? Mano mama siandien buvo, net nezinau tiketi tuo ka jis pasake ar ne... Is esmes lyg ir daug tiesos paske, noretusi tiketi ir del ateities

ar pildosi pasakymai? tiesiai sviesiai sakau ne smile.gif
Atsakyti
gal kas turi telefona Rasos,kur Kaune senamiesty buria,jei butu imanoma i az, aciu 4u.gif
Atsakyti
Rasos nr. 868810041
Atsakyti
QUOTE(Tairune @ 2012 04 06, 20:37)
Rasos nr. 868810041

Ar cia vis ta pati Rasa, nes jau trecia jos telefono numeri rasot?
Atsakyti
Na cia ta Rasa kur senamiestyj dirba. As praeitais metais buvau, tai situ nr. skambinausi.
Atsakyti