o kas buvot pas Ala Prokofjovaite?
http://kartu.lt/kaun...ginis-portretas gal lanketes ?Kokie atsiliepimai?Ar verta?
QUOTE(devolesa @ 2011 07 09, 22:24)
pasidalinsiu savo patirtimi- buvau pas Jolanta, Jonavoje.na tikrai gerai buria ir paprastom ir taro.pirma syk kai buvau, tai 2 metam pasake kas laukia, tai praktiskai viskas issipilde, db dave 5 daugmaz...paziuresim.patiko tuo, kad labai viska paprastai ir aiskiai, ir is praeities pasako toookiu faktu...paliko tikrai gera ispudi.aisku kaina- 40 lt.
Gal gali parasyti man jos numeriuka .Man atrodo,kad cia bus ta pati,apie kuria net musu kraste kalba.

Sakykit kas buvote pas Petra anksciau ar pildosi jo pasakymai? Mano mama siandien buvo, net nezinau tiketi tuo ka jis pasake ar ne... Is esmes lyg ir daug tiesos paske, noretusi tiketi ir del ateities
QUOTE(*Orchidėja* @ 2012 03 27, 09:27)
pirkot kupona?
QUOTE(kuke @ 2012 03 25, 20:42)
Taip taip ta kuri neturi pirstu. As ir sakau sneka kaip matau ta pati
apie vaikus irgi kazka minejo

kazkada ir as pas ja lankiausi,nelabai pataike. ir man vaikeli zadejo,sakiau nelabai imanoma.bet ji visvien savo, o as tai operuota

QUOTE(Vylmute @ 2012 04 04, 14:32)
Sakykit kas buvote pas Petra anksciau ar pildosi jo pasakymai? Mano mama siandien buvo, net nezinau tiketi tuo ka jis pasake ar ne... Is esmes lyg ir daug tiesos paske, noretusi tiketi ir del ateities
ar pildosi pasakymai? tiesiai sviesiai sakau ne

gal kas turi telefona Rasos,kur Kaune senamiesty buria,jei butu imanoma i az, aciu

QUOTE(Tairune @ 2012 04 06, 20:37)
Rasos nr. 868810041
Ar cia vis ta pati Rasa, nes jau trecia jos telefono numeri rasot?