Įkraunama...
Įkraunama...

Būrėjos Kaune

QUOTE(tinax @ 2012 03 11, 20:57)
O kaip ji tau liepe aura valyti? Mano vienai draugei kita bureja liepe eiti i baznycia ir zvakeles uzdegti.

Pas Janina tai visas ritualas-auros valymas.Aisku butina zvake.
Bet,na neisizeiskit tos kurios tiki tai,man tai visiskai nepadejo doh.gif
Papildyta:
QUOTE(XXS @ 2012 03 11, 20:00)
Ingaida, taigi, jau po Janinos:) Siaip buvau nusiteikus kiek skeptiskai, bet tikrai nustebino tuo, kad tiksliai apibudino mano dabartine padeti, tiek savijauta, tiek darbine padeti, tiek santykius su giminem. O del ateities tai dar tik bus matyti. Siaip, i ateity kazko konkretaus sakyciau ir "nepribure" smile.gif Tik va, isgasdino tai, kad kortos jai rodo prakeikima. Tai sako reik aura valyt. As kazkaip vel pradejau ja abejot, pamaniau eilinis triukas, pinigeliu uzsidirbt..  doh.gif  Bet kai per visus metimus krenta tie kryziai, tai nori nenori imi tiketi.. ir net issiaiskinom, kas tas zmogus, labai jau nemegstantis manes.. Ir ta aura pasiule issivalyti paciai, kad nereiktu pas ja vazineti. Tai, net ir nezinau, ka daryt g.gif 
Gal yra kas bandes ta aura valyti ir ar tikrai kam nors tai i gera isejo?smile.gif

Ka papasakojai daugeli atitinka ka ir man pasake-prakeiksmai ,ateities nieko...
Bandyk viska,gal pavyks,juk nera labai dideli pinigai,o jei namie gali tai tuo labiau daryk,valykis,gal tau pades.To ir linkiu smile.gif 4u.gif
Man nepadejo niekas,gal tuo metu ne mano laikas buvo,o ir kortos nieko nerode.Net bure su ne visomis kortomis lotuliukas.gif ,viena dingo kaip i vandeni,bet vistiek bure lotuliukas.gif ir migla i akis pute kad tai zenklas,o koks nepesake doh.gif Po to burimo ir liepe butinai aura valytis...Tikejausi,vyliausi jog pades,bet doh.gif
Na,cia manau individualiai,nors manau reikia bandyt viska rolleyes.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingaida @ 2012 03 15, 00:30)
Pas Janina tai visas ritualas-auros valymas.Aisku butina zvake.
Bet,na neisizeiskit tos kurios tiki tai,man tai visiskai nepadejo  doh.gif
Papildyta:

Bandyk viska,gal pavyks,juk nera labai dideli pinigai,o jei namie gali tai tuo labiau daryk,valykis,gal tau pades.To ir linkiu  smile.gif  4u.gif
Man nepadejo niekas,gal tuo metu ne mano laikas buvo,o ir kortos nieko nerode.Net bure su ne visomis kortomis lotuliukas.gif ,viena dingo kaip i vandeni,bet vistiek bure  lotuliukas.gif ir migla i akis pute kad tai zenklas,o koks nepesake doh.gif  Po to burimo ir liepe butinai aura valytis...Tikejausi,vyliausi jog pades,bet  doh.gif 
Na,cia manau individualiai,nors manau reikia bandyt viska  rolleyes.gif  mirksiukas.gif

man nieko nesakė apie auros valymus, apie prakeiksmus ir pan. Ką pasakė apie ateitį, kol kas, kas galėjo, taip ir vyksta. Aišku, ką sakė po dvejų metų įvyksiant, dar laikas neatėjo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingaida @ 2012 03 15, 01:30)
Bandyk viska,gal pavyks,juk nera labai dideli pinigai,o jei namie gali tai tuo labiau daryk,valykis,gal tau pades.To ir linkiu  smile.gif  4u.gif
Man nepadejo niekas,gal tuo metu ne mano laikas buvo,o ir kortos nieko nerode.Net bure su ne visomis kortomis lotuliukas.gif ,viena dingo kaip i vandeni,bet vistiek bure  lotuliukas.gif ir migla i akis pute kad tai zenklas,o koks nepesake doh.gif  Po to burimo ir liepe butinai aura valytis...Tikejausi,vyliausi jog pades,bet  doh.gif 
Na,cia manau individualiai,nors manau reikia bandyt viska  rolleyes.gif  mirksiukas.gif

Vat ir aš manau, svarbiausia pačio žmogaus nusiteikimas, kad jam padės, kad viskas bus ok, tada ne kiek tas ritualas, o pozityvios mintys gal ir išveda iš blogos situacijos:)
Anyway, galvoju, kad reik pabandyt, bent tikiuosi blogiau nebus, na, "nepersivalysiu" tai tikrai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(marmaliade @ 2012 02 07, 14:18)
Sveiki  Ieškau būrėjos, kuri be pirštų ir gyvena sukilėlių gatvėje, ar ji dar priiminėja? Mano sesuo prieš kelis metus buvo irsakė, kad tiksliai jai daug ką nusakė. Gal žinote kontaktus?

zinau siandien as is jos:) parasykit i az jai dar reikia mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Corleone @ 2011 12 19, 19:50)
Susisabinau su močiute prie SAVO, rytoj jau einu  ax.gif

gal galit i az kontaktus? kaip ta mociute? labai pievas pjove ar ne?
Atsakyti
QUOTE(neducio mamyte @ 2012 03 21, 23:33)
zinau siandien as is jos:) parasykit i az jai dar reikia mirksiukas.gif

ir kaip sekėsi? girdėjau kad ji gan nebloga? smile.gif ar daug tiesos išgirdote? smile.gif
Atsakyti
Gal kas galėtų duoti būrėjos Olgos iš Šilainių kontaktus? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Rožinė @ 2012 03 22, 10:56)
ir kaip sekėsi? girdėjau kad ji gan nebloga? smile.gif ar daug tiesos išgirdote? smile.gif

na nemazai ,daug ka is praeities labai pasake ,bet daug ir klaustuku paliko... bet pinigeliu negaila tikrai ,labai daug kam paskatino,o ka del ateities tai bus matyt kaip bus:) verta eiti.
Atsakyti
QUOTE(Rožinė @ 2012 03 22, 10:56)

Oi o man Stasele tokiu nesamoniu pripasakojo kad atsiminus iki dabar juokas ima :)kiek kas yra buve meta tris vyrus ir pasakoja ta pati doh.gif
Atsakyti
QUOTE(kuke @ 2012 03 23, 10:12)
Oi o man Stasele tokiu nesamoniu pripasakojo kad atsiminus iki dabar juokas ima :)kiek kas yra buve meta tris vyrus  ir pasakoja ta pati doh.gif

drinks_cheers.gif Man irgi. Ir tai ką pasakojo-viskas kitaip vyksta lotuliukas.gif Tiesą sakant, vienintelė tokia, kur nieko nepataikė. Bet matyt kaip kam.
Atsakyti
QUOTE(ernoja @ 2012 03 23, 14:37)
drinks_cheers.gif Man irgi. Ir tai ką pasakojo-viskas kitaip vyksta lotuliukas.gif Tiesą sakant, vienintelė tokia, kur nieko nepataikė. Bet matyt kaip kam.

na man taipat mete 3 virus kuriu nei su ziburiu nerasi bet kadangi kaladej 4 karaliai tai 5 ir negalejo istraukti ju ,cia ta pati bureja gal kur be pirstuku? na man ir pjove pro sona...na manau ji sako elementarius dalikus ...na nezinau man praeiti tai gerai pasake,o jums vaiku nauju nenumate?????
Atsakyti
QUOTE(neducio mamyte @ 2012 03 24, 20:51)
na man taipat mete 3 virus kuriu nei su ziburiu nerasi bet kadangi kaladej 4 karaliai tai 5 ir negalejo istraukti ju ,cia ta pati bureja gal kur be pirstuku? na man ir pjove pro sona...na manau ji sako elementarius dalikus ...na nezinau man praeiti tai gerai pasake,o jums vaiku nauju nenumate?????

Seniai buvau, gal prieš 6 metus, nepamenu, ką apie vaikus sakė. Bet tap tai ir apie praeitį, ir apie tuometinę situaciją nusišnekėjo. Dar bandžiau sakyti, kad nėra taip, kad nebuvo, bet ji geriau "žinojo" biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(neducio mamyte @ 2012 03 24, 21:51)

Taip taip ta kuri neturi pirstu. As ir sakau sneka kaip matau ta pati smile.gif apie vaikus irgi kazka minejo
Atsakyti