QUOTE(tinax @ 2012 03 11, 20:57)
O kaip ji tau liepe aura valyti? Mano vienai draugei kita bureja liepe eiti i baznycia ir zvakeles uzdegti.
Pas Janina tai visas ritualas-auros valymas.Aisku butina zvake.
Bet,na neisizeiskit tos kurios tiki tai,man tai visiskai nepadejo

Papildyta:
QUOTE(XXS @ 2012 03 11, 20:00)
Ingaida, taigi, jau po Janinos:) Siaip buvau nusiteikus kiek skeptiskai, bet tikrai nustebino tuo, kad tiksliai apibudino mano dabartine padeti, tiek savijauta, tiek darbine padeti, tiek santykius su giminem. O del ateities tai dar tik bus matyti. Siaip, i ateity kazko konkretaus sakyciau ir "nepribure"
Tik va, isgasdino tai, kad kortos jai rodo prakeikima. Tai sako reik aura valyt. As kazkaip vel pradejau ja abejot, pamaniau eilinis triukas, pinigeliu uzsidirbt..
Bet kai per visus metimus krenta tie kryziai, tai nori nenori imi tiketi.. ir net issiaiskinom, kas tas zmogus, labai jau nemegstantis manes.. Ir ta aura pasiule issivalyti paciai, kad nereiktu pas ja vazineti. Tai, net ir nezinau, ka daryt
Gal yra kas bandes ta aura valyti ir ar tikrai kam nors tai i gera isejo?

Gal yra kas bandes ta aura valyti ir ar tikrai kam nors tai i gera isejo?

Ka papasakojai daugeli atitinka ka ir man pasake-prakeiksmai ,ateities nieko...
Bandyk viska,gal pavyks,juk nera labai dideli pinigai,o jei namie gali tai tuo labiau daryk,valykis,gal tau pades.To ir linkiu

Man nepadejo niekas,gal tuo metu ne mano laikas buvo,o ir kortos nieko nerode.Net bure su ne visomis kortomis

Na,cia manau individualiai,nors manau reikia bandyt viska