Įkraunama...
Įkraunama...

Būrėjos Kaune

QUOTE(Tylene @ 2012 03 02, 09:06)
Ir man atsiųskite Petro kontaktus, jei kas turit. Ačiū 4u.gif

niekas neturite Petro kontaktų? g.gif
Atsakyti
Sveiki, norėčiau, kad rekomenduotumėt būrėją Kaune. Domina žvilgsnis į ateitį smile.gif
Atsakyti
LJJ, cia sitiek daug atsiliepimu apie burejus! Ar sudetinga pasirinkt?
Atsakyti
Rytoj esu susitarusi ryte pas Janina is Jonavos. Kiek skaiciau forume, mergaitems ji paraso sms pries ta diena pasitikslinti, ar atvyks. O as kol kas jokio sms negavau, tai galvoju, gal skambint jai pasitikslint, ar dar palaukt g.gif
Beje, kai skambinaus del apsilankymo, ji man pasake laika ir tiek, o net vardo neklause, ar ir jums taip ?smile.gif
Atsakyti
Gal kas turite ANIKOS kontaktus.Labai skubiai reikia.Dingo mergaitė, bandom visaip ieškoti.Jei kas galite padįti, parašykite į AŽ.Ačiū
Atsakyti
QUOTE(XXS @ 2012 03 08, 15:23)
Rytoj esu susitarusi ryte pas Janina is Jonavos. Kiek skaiciau forume, mergaitems ji paraso sms pries ta diena pasitikslinti, ar atvyks. O as kol kas jokio sms negavau, tai galvoju, gal skambint jai pasitikslint, ar dar palaukt  g.gif
Beje, kai skambinaus del apsilankymo, ji man pasake laika ir tiek, o net vardo neklause, ar ir jums taip ?smile.gif

Ji uzsiraso tel.nr is kurio skambini,vardo net neklausia doh.gif
Pasipasakok,kaip sekesi ias ja?
Atsakyti
Ingaida, taigi, jau po Janinos:) Siaip buvau nusiteikus kiek skeptiskai, bet tikrai nustebino tuo, kad tiksliai apibudino mano dabartine padeti, tiek savijauta, tiek darbine padeti, tiek santykius su giminem. O del ateities tai dar tik bus matyti. Siaip, i ateity kazko konkretaus sakyciau ir "nepribure" smile.gif Tik va, isgasdino tai, kad kortos jai rodo prakeikima. Tai sako reik aura valyt. As kazkaip vel pradejau ja abejot, pamaniau eilinis triukas, pinigeliu uzsidirbt.. doh.gif Bet kai per visus metimus krenta tie kryziai, tai nori nenori imi tiketi.. ir net issiaiskinom, kas tas zmogus, labai jau nemegstantis manes.. Ir ta aura pasiule issivalyti paciai, kad nereiktu pas ja vazineti. Tai, net ir nezinau, ka daryt g.gif
Gal yra kas bandes ta aura valyti ir ar tikrai kam nors tai i gera isejo?smile.gif
Atsakyti
QUOTE(XXS @ 2012 03 11, 20:00)
Ingaida, taigi, jau po Janinos:) Siaip buvau nusiteikus kiek skeptiskai, bet tikrai nustebino tuo, kad tiksliai apibudino mano dabartine padeti, tiek savijauta, tiek darbine padeti, tiek santykius su giminem. O del ateities tai dar tik bus matyti. Siaip, i ateity kazko konkretaus sakyciau ir "nepribure" smile.gif Tik va, isgasdino tai, kad kortos jai rodo prakeikima. Tai sako reik aura valyt. As kazkaip vel pradejau ja abejot, pamaniau eilinis triukas, pinigeliu uzsidirbt..  doh.gif  Bet kai per visus metimus krenta tie kryziai, tai nori nenori imi tiketi.. ir net issiaiskinom, kas tas zmogus, labai jau nemegstantis manes.. Ir ta aura pasiule issivalyti paciai, kad nereiktu pas ja vazineti. Tai, net ir nezinau, ka daryt g.gif 
Gal yra kas bandes ta aura valyti ir ar tikrai kam nors tai i gera isejo?smile.gif

O kaip ji tau liepe aura valyti? Mano vienai draugei kita bureja liepe eiti i baznycia ir zvakeles uzdegti.
Atsakyti
QUOTE(tinax @ 2012 03 11, 20:57)
O kaip ji tau liepe aura valyti? Mano vienai draugei kita bureja liepe eiti i baznycia ir zvakeles uzdegti.

Su zvake, vandeniu ir druska:)
Atsakyti
QUOTE(XXS @ 2012 03 12, 10:58)
Su zvake, vandeniu ir druska:)

O kaip atliekamas tas "ritualas"?
Atsakyti
QUOTE(Adaira @ 2012 03 12, 13:57)
O kaip atliekamas tas "ritualas"?

Nemazai rasyti reiktu, be to, pati nesu tikra ar gerai viska supratau, todel nenoriu klaidint ir kitu blush2.gif Esme visgi yra maldelese ar kaip jas pavadinti, kaip suprantu.
Bet kaip minejau, nezinau, ar daryti tai, todel idomu, ar yra is cia esanciu kam teko taip daryti ar pati Janina yra jums dariusi?
Atsakyti
koks tas Petras populiarus smile.gif parasykit gal viesai jo kontaktus mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo epson: 12 kovo 2012 - 17:08