Įkraunama...
Įkraunama...

Būrėjos Kaune

QUOTE(Rasa___ @ 2011 07 10, 18:44)
4blueflower kodel nedrystumet? man tai mociute prie savo gerai isbure visa tiesa pasake smile.gif pasake ,kad as nescia,o to nezinojau pasidariau testa ant kitos dienos ziuriu oba rimtai 2.gif  clap_1.gif  yahoo.gif  dar sake su daktarais bus viskas labai gerai ,o taip tikrai ir buvo thumbup.gif bet man neiviena bureja siap rakelio nekele,o viena pakelus tai pradejo rekt ,kad ji tikrai nebure g.gif keista ,kad mociute prie savo dar kele  biggrin.gif o gal kas zino ar kanto g. dar gyva ta bureja? jau 2 metai eina kaip bandau jai prisiskambint,bet bebejo nekele biggrin.gif

Gyva gyva smile.gif buvau pries pora savaiciu, jai reikia pakankamai ikyriai skambinti vat
Atsakyti
Sveikos, o Janina ralio g. dar nenusivažiavo? biggrin.gif rugpjūčio 1d užsirašiau ir nežinau ką daryt dabar g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ugnia @ 2011 07 08, 21:10)
Norėjau paklausti ar galima skambinti šeštadienį tai močiutei prie Savo? Ar geriau palaukti pirmadienio?  g.gif

Pirmadieniais kazka girdejau kad burimams "tuscia diena" kad ne viskas i tema buna . g.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Atlantida @ 2011 07 12, 15:26)
O pas tarologe Gitana niekam neteko buti, Kaune, egzoterikos centre Kestucio g.?

pas gitana ne bet pernai buvau pas zivile, nors ji chirologe, bet man pasiule kaip tarologe. Ejau pries metus su tam tikru konkreciu klausimu, kad apsisprest. Siaip patiko kaip zmogus smile.gif o ir i klausimus atsakymus gavau. Kai kas jau pasitvirtino, kai kas ne,kaikas tiesiog tik patarimais liko smile.gif
Atsakyti
As apsilankiau pas Gitana ezoterikos centre. Na, net nezinau ka galvoti, - jauciu registruojantis pas administratore, buvau per daug plepi ir nusakiau, ka nereikia, tai Gitana buriant ir panaudojo (nes labai jau neitiketini sutapimai, kai ivardino mano pasaukima, itartinai jau sutampa su realybe).

Siaip buriausi pirma karta gyvenime, tai labai idomu, bet liko itarimas, kad tarologe labai nebloga psichologe. Pvz, sakau "vyras mane islaiko" - tai toliau prognozes, kad seimos situacija bus finansiskai stipri. Na, aisku, jei geba islaikyti dabar, tiketina ir logiska, kad taip bus ir artimiausiu metu.

Siaip apie praeiti beveik nekalbejo, tik tipo "skausmingi praeities isgyvenimai jums trukdo". Na, bet atsiprasau, o kas praeity neturejo ne vieno skausmingo isgyvenimo?

Siaip atradimu jokiu neisgirdau, kuo nustebintu, ko tikrai nezino, pvz ivardintu kad nuolatos istisai kenciu nuo migrenos... va tada tai patikeciau, kad gera bureja...

O kad sako - matau nervine-emocine itampa, na kas siais laikais jos nei kiek nepatiria? Nera nei vieno, tai galima aisku gera burbula ispusti.

Paskui santykiu su vyru nupasakojimas " bus tai geriau, tai blogiau". Na, tai praktiskai visur taip buna, visose seimose.

Is kitos puses, kalbejome apie vienus metus, gal rimtai pas mane viskas vyks labai iprastai, be jokiu ypatingu ivykiu... gal ir nebuvo ko nusakyt realiai...

Siaip labai mandagi, kulturinga, moka palaikyti gera kontakta... tik vat, kaip minejau, iskilo klausimas ar ji naudoja tik kortu parodymus, ar ir informacija is nuogirdu, ka pats klientas pasake apie save.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Atlantida: 15 liepos 2011 - 17:20
Sveikos, ar galetumete parasyti tos moteriskes, gyvenancios prie savo kontaktus i az? noreciau nueiti pas ja smile.gif
Atsakyti
Sveikutes, gal kuri zino kiek dabar ima ta mociute prie savo uz kortu kelima? Noreciau ir as ax.gif
Atsakyti
Oho, mėgėjų lankytis pas būrėjas ratelis biggrin.gif Tik nesupykit... Na, aš esu buvusi tik 2 sykius pas būrėjas. Pirmą sykį mane būrė 2000 metais vasarą Kėdainiuose Liudmila. Patikėjau ja, tačiau iš visų jos pasakytų dalykų išsipildė 1 - pakeičiau gyvenamąją vietą. Antras sykis - pas Janiną iš Jonavos lankiausi ... vakar smile.gif Pozityviai nuteikė biggrin.gif Kadangi man patinka bendrauti su žmonėmis, tai oi kiek mudvi visko apkalbėjom biggrin.gif Na, nuėjau įkalbėta šeimos narių, o šiaip kortas suvokiu kaip patariamąjį dalyką. Su Janina kalbėjomės labai šiltai, aš jai pasakiau, kad negali būti to, ką ji sako, ji dar ir dar metė kortas, paaiškėjo kita informacija. Buvo smagu, kad ji patvirtino mano nuojautas, mano gyvenimo kelio kryptį, kad pasakė tai, ką analizuodama tiek metų išsiaiškinau pati. Mano nuojautos, viltys, slaptos geros mintys gavo dar didesnį pozityvų impulsą smile.gif Juk visos moterys turi gilią nuojautą, tik reikia labiau tikėti savimi wink.gif O taip dažnai lakstyti pas būrėjas ir nuolat gyventi jų patarimų ar pranašavimų klausant - ... - robotuko gyvenimą primena... Aš taip negalėčiau... No offence, kaip sakoma wink.gif Beje, "laukiau" [buvau pamiršusi...] vos 2 sav., o kadangi vakar mirė viena pažįstama moteris - buvo ekstra situacija, tai vietoj 17 val. sutiko priimt 12 val. - be jokių problemų. Nieko į lankas man nešnekėjo, o atsisveikindama ją apkabinau ir padėkojau smile.gif Buvo smagu smile.gif O kas link sudėtingų situacijų sprendimo - visas jas gyvenime esu išsprendusi pati, be kitų žmonių pagalbos. Gilus žvilgsnis į ateitį nedomina, nes aš žinau, kad viskas bus super smile.gif Mūsų smegenys - nuostabus dalykas smile.gif Gal kartais būrėjos pavaro į lankas ir todėl, kad žmonės ateina su neigiama energija, norėdami jas patikrinti, pasišaipyti, žurnalistų atslenka... O gal kokį per daug susireikšminusį asmenį nuleidžia ant žemės pasakydamos blogą netikrą informaciją? smile.gif Beje, kodėl taip reaguojama į mirtį? Nereikia apie ją galvoti, bet mažvaikiškai jos kratytis - keista. Juk kūnas nėra amžinas... Tad aš nenusivyliau vakarykščia diena smile.gif Gavau tai, ko norėjau - patvirtinimą. O prieš 11 metų sėdėjau nusiteikusi skeptiškai, mintyse šaipiausi, ignoravau tos kitos, kėdainietės, būrimą, tai ir gavau taip pat, ko norėjau - iškreiptą info. O pigiau ar brangiau pas būrėją neturėtų būti - juk visiem gyventi reikia... Norėčiau palinkėt visų atsakymų ieškoti savyje, pasitikėti savimi smile.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes smile.gif Esu buvusi pries 4m pas bureja Silainiuse netoli Taubuciu, atrodo devynauksciam name, senute tokia, viska idealiai nupasakojo! Labai noreciau vel pas ja apsilankyti, bet pameciau kontaktus o ir adreso nebepamenu tikslaus, gal galite kuri padeti? 4u.gif
Atsakyti
Man teko pas Olga is silainiu kokius 3k buti... Moteris ji protinga iskalbi zino daug patarimu isvis kaip zmogus man ji labai faina. Burimo adzvelgiu pirma k isbure viska idealiai isipilde viskas ,antra k isipilde dalinai viska, o trecia k isipilde labai mazai ir siaip biski nusisnekejo kai kuriom vietom... g.gif bet as visgi pradejau vadovautis tokia psichologija kad jos + yra geros psichologes ir 70% atlieka ta darba. Taip kad maziau atsakinekit i ju klausimus ir visa k tada bus aisku viskas smile.gif)) o siaip rekomenduoju pas Olga labai geras zmogus ima kiek duodi ir niekada negalima dekoti , gal sakau ir paskutinis k nesipildo nes pamirsus padekojau taj susirauke ji labai matyt tikraj negalima ax.gif
Atsakyti
QUOTE(katuska22 @ 2011 07 18, 12:55)
Man teko pas Olga is silainiu kokius 3k buti... Moteris ji protinga iskalbi zino daug patarimu isvis kaip zmogus man ji labai faina. Burimo adzvelgiu pirma k isbure viska idealiai isipilde viskas ,antra k isipilde dalinai viska, o trecia k isipilde labai mazai ir siaip biski nusisnekejo kai kuriom vietom...  g.gif  bet as visgi pradejau vadovautis tokia psichologija kad jos + yra geros psichologes ir 70% atlieka ta darba. Taip kad maziau atsakinekit i ju klausimus ir visa k tada bus aisku viskas smile.gif)) o siaip rekomenduoju pas Olga labai geras zmogus ima kiek duodi ir niekada negalima dekoti , gal sakau ir paskutinis k nesipildo nes pamirsus padekojau taj susirauke ji labai matyt tikraj negalima  ax.gif

Ji ne prie Taubuciu silainiuose kartais gyvena? ax.gif
Atsakyti
hm.... geras klausimas senai buvau lietuvoj nelabai ir atsimenu kas ir kur tie taubuciai doh.gif zodziu slabotkes kalnu uzkyli ir pasuki i kaire po to i kiemus i vaziuoji pravaziuoji minima ar kaskokia maza parduotuve ir dideli 9 man rodos o gal ir ne zinau tik tiek kad 13butas lotuliukas.gif dar bairis buvo skambinu 1k susitart su ja del susitikimo ir mintyse juokais sakau sau ne duok dieve dar ir 13buta pasakys lotuliukas.gif klausiu adreso sako tas tas namas 13butas biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti