Oho, mėgėjų lankytis pas būrėjas ratelis

Tik nesupykit... Na, aš esu buvusi tik 2 sykius pas būrėjas. Pirmą sykį mane būrė 2000 metais vasarą Kėdainiuose Liudmila. Patikėjau ja, tačiau iš visų jos pasakytų dalykų išsipildė 1 - pakeičiau gyvenamąją vietą. Antras sykis - pas Janiną iš Jonavos lankiausi ... vakar

Pozityviai nuteikė

Kadangi man patinka bendrauti su žmonėmis, tai oi kiek mudvi visko apkalbėjom

Na, nuėjau įkalbėta šeimos narių, o šiaip kortas suvokiu kaip patariamąjį dalyką. Su Janina kalbėjomės labai šiltai, aš jai pasakiau, kad negali būti to, ką ji sako, ji dar ir dar metė kortas, paaiškėjo kita informacija. Buvo smagu, kad ji patvirtino mano nuojautas, mano gyvenimo kelio kryptį, kad pasakė tai, ką analizuodama tiek metų išsiaiškinau pati. Mano nuojautos, viltys, slaptos geros mintys gavo dar didesnį pozityvų impulsą

Juk visos moterys turi gilią nuojautą, tik reikia labiau tikėti savimi

O taip dažnai lakstyti pas būrėjas ir nuolat gyventi jų patarimų ar pranašavimų klausant - ... - robotuko gyvenimą primena... Aš taip negalėčiau... No offence, kaip sakoma

Beje, "laukiau" [buvau pamiršusi...] vos 2 sav., o kadangi vakar mirė viena pažįstama moteris - buvo ekstra situacija, tai vietoj 17 val. sutiko priimt 12 val. - be jokių problemų. Nieko į lankas man nešnekėjo, o atsisveikindama ją apkabinau ir padėkojau

Buvo smagu

O kas link sudėtingų situacijų sprendimo - visas jas gyvenime esu išsprendusi pati, be kitų žmonių pagalbos. Gilus žvilgsnis į ateitį nedomina, nes aš žinau, kad viskas bus super

Mūsų smegenys - nuostabus dalykas

Gal kartais būrėjos pavaro į lankas ir todėl, kad žmonės ateina su neigiama energija, norėdami jas patikrinti, pasišaipyti, žurnalistų atslenka... O gal kokį per daug susireikšminusį asmenį nuleidžia ant žemės pasakydamos blogą netikrą informaciją?

Beje, kodėl taip reaguojama į mirtį? Nereikia apie ją galvoti, bet mažvaikiškai jos kratytis - keista. Juk kūnas nėra amžinas... Tad aš nenusivyliau vakarykščia diena

Gavau tai, ko norėjau - patvirtinimą. O prieš 11 metų sėdėjau nusiteikusi skeptiškai, mintyse šaipiausi, ignoravau tos kitos, kėdainietės, būrimą, tai ir gavau taip pat, ko norėjau - iškreiptą info. O pigiau ar brangiau pas būrėją neturėtų būti - juk visiem gyventi reikia... Norėčiau palinkėt visų atsakymų ieškoti savyje, pasitikėti savimi
aš irgi kartais netikiu tavim savim kažkuo anapus čia kur paukščių girgždančios giesmės negimsta anksti ryte aš žinau kad nebebus kaip buvę niekada bet savęs pasmaugt tyla daugiau nebegaliu gal kai pasikars paskutinė ašara tik tada išdrįsiu pasakyt sau aš laisva.