Įkraunama...
Įkraunama...

Būrėjos Kaune

QUOTE(Kristiniux @ 2011 08 01, 13:11)
mergaitės, gal kuri žinot kokią gerą užkalbėtoją,vaikas 4,5m. ėmė žiauriai mikčiot prieš mėn, atrodo nk neįprasto nenutiko, iš kurs unku pasakyt visa tai, važinėjom per aibę gyd doh.gif  visokių nuomonių prisiklausiau, db va griebiuosi šiaud,  ieškau, sako lb gerai šią bėdą galima įveikti užkalbėjimu, gal ką rekomenduotumėt, gal esat susidūrę 4u.gif  g.gif

nezinau ar buvote bet soiulyciau eiti pas akopunktura kas daro. mano vyro brolis turejo ta vadinama "tika" , jis nejausdamas traukdavo lupa, tai su tom adatelem centre kaune kazkoks gyd viska sutvarke. galiu jei domina pasidometi tiksliai kur ejo, zinau kad kainavo 600 lt visas gydymas, atrodo 10 vizitu.
Atsakyti
QUOTE(*Cukrinė_Siela* @ 2011 07 31, 21:21)
na va, man ryt pas Janiną... laukiu nesulaukiu...

tai čia tas, ką rašiau buvo prieš daugiau nei pusę metų.
O tas apie dešimt minučių reiškia, jog kortas metėm tik gal 10min, o po to kitais reikalais pas ją buvau.

ir kaip sekesi pas Janina?
Atsakyti
Na, aš jau po Janinos.. Žinokit net nežinau.. g.gif kažkaip pasimetusi esu tarp visko, ką ji pasakė.... nepamatė ji net tokio niuanso, jog buvau susižadėjusi ir pan.. tiesa, pasakė labai daug dalykų atitinkančių močiutės prie savo žodžius ir taip nemažai ką pataikė.. pvz net tą, jog man mokytis du metai liko.. turiu visą pokalbį įsirašiusi, tai kai perklausysiu kažką labiau galėsiu pakomentuoti.. dėl neigiamų dalykų, tai ji mano artimam žmogui pamatė, kad su sveikata kažkas blogai, dar mirtį matė, arba ji buvo nesenai arba bus.. o daugiau iš tokių neigiamų kad nelabai net..nežinau.. kiek pamenu..aaai, dar su valdiškais namais kažkokių problemų nedidelių matė.. daugiau viskas labai gražu..
tiesa, norėjau pasiteirauti tų, kurios buvo pas močiutę prie savo arba pas Janiną ir esate netekėjusios.. Ką jums sakė dėl vestuvių? ar nebuvo, kad čia tiek ir tiek metų bėgy ištekėsi ar pan? čia labai graži šeima bus, gims berniukas, po to mergaitė ar panašiai kažką?

tiesa, čia truputį ne į temą, bet irgi parašysiu.. Žodžiu, tiek kai pirmą kartą išėjau iš Janinos, tiek antrą kartą (nuo pirmo karto praėjo apie pusę metų) prie jos namų stotelėje laukiu autobuso ir tiek pirmą kartą, tiek antrą prie manęs priėjo ar prasigėrusių ar taip skurdžių, nežinau net porelė, gan pagyvenusi ir paprašo į telefoną įdėti jiems kortelę, nes patys nemoka.. čia tik šiaip sutapimas ar..? na, Jonavoj tikrai dažnai būnu ir pan, bet visada po Janinos, toje pačioje vietoje va man taip nutinka..ir žmonių aplink tikrai daug būna, o va paprašo manęs.. g.gif
Atsakyti
QUOTE(*Cukrinė_Siela* @ 2011 08 01, 20:24)
Na, aš jau po Janinos.. Žinokit net nežinau..  g.gif kažkaip pasimetusi esu tarp visko, ką ji pasakė.... nepamatė ji net tokio niuanso, jog buvau susižadėjusi ir pan.. tiesa, pasakė labai daug dalykų atitinkančių močiutės prie savo žodžius ir taip nemažai ką pataikė.. pvz net tą, jog man mokytis du metai liko.. turiu visą pokalbį įsirašiusi, tai kai perklausysiu kažką labiau galėsiu pakomentuoti.. dėl neigiamų dalykų, tai ji mano artimam žmogui pamatė, kad su sveikata kažkas blogai, dar mirtį matė, arba ji buvo nesenai arba bus.. o daugiau iš tokių neigiamų kad nelabai net..nežinau.. kiek pamenu..aaai, dar su valdiškais namais kažkokių problemų nedidelių matė.. daugiau viskas labai gražu..
tiesa, norėjau pasiteirauti tų, kurios buvo pas močiutę prie savo arba pas Janiną ir esate netekėjusios.. Ką jums sakė dėl vestuvių? ar nebuvo, kad čia tiek ir tiek metų bėgy ištekėsi ar pan? čia labai graži šeima bus, gims berniukas, po to mergaitė ar panašiai kažką?

tiesa, čia truputį ne į temą, bet irgi parašysiu.. Žodžiu, tiek kai pirmą kartą išėjau iš Janinos, tiek antrą kartą (nuo pirmo karto praėjo apie pusę metų) prie jos namų stotelėje laukiu autobuso ir tiek pirmą kartą, tiek antrą prie manęs priėjo ar prasigėrusių ar taip skurdžių, nežinau net porelė, gan pagyvenusi ir paprašo į telefoną įdėti jiems kortelę, nes patys nemoka.. čia tik šiaip sutapimas ar..? na, Jonavoj tikrai dažnai būnu ir pan, bet visada po Janinos, toje pačioje vietoje va man taip nutinka..ir žmonių aplink tikrai daug būna, o va paprašo manęs..  g.gif

Aš kai ėjau pas Močiutę ( ka tik baigiau mokyklą) , ji man išbūrė, kad be mokslo neliksiu, ištekėsiu jauna, baigusi mokslus, apibūdino vyrą..
Atsakyti
QUOTE(Corleone @ 2011 08 01, 21:48)
Aš kai ėjau pas Močiutę ( ka tik baigiau mokyklą) , ji man išbūrė, kad be mokslo neliksiu, ištekėsiu jauna, baigusi mokslus, apibūdino vyrą..

na, ar išsipildė tai? ar bent jau eina į tą pusę? g.gif nežinau.. na, man jos abi trijų metų bėgį vestuves mato, na, metai jau praėjo, tai liko du, bet vis vien..
Atsakyti
QUOTE(*Cukrinė_Siela* @ 2011 08 01, 21:13)
na, ar išsipildė tai? ar bent jau eina į tą pusę?  g.gif nežinau.. na, man jos abi trijų metų bėgį vestuves mato, na, metai jau praėjo, tai liko du, bet vis vien..

Tai aš tik prieš 4 dienas buvau pas ją, nežinau ar išsipildys 4u.gif šiaip minėjo, kd mato prie manęs vaikinuką vieną ( supratau apie kūrį) , ir pasakė - atrasi savo laimę ir tiesą su juo. Tai nežinau ką ji tuo pasakti norėjo, kaip bebūtų, laukiu happy end'o blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Corleone @ 2011 08 01, 23:20)
Tai aš tik prieš 4 dienas buvau pas ją, nežinau ar išsipildys  4u.gif  šiaip minėjo, kd mato prie manęs vaikinuką vieną ( supratau apie kūrį) , ir pasakė -  atrasi savo laimę ir tiesą su juo. Tai nežinau ką ji tuo pasakti norėjo, kaip bebūtų, laukiu happy  end'o  blush2.gif  blush2.gif

atrasi savo laimę ir teisybę su juo..heee.. šitą ji man kiekvieną kartą sako ir vis su skirtingu žmogum.. ir deja, bet to tikrai nebuvo ir su nei vienu iš jų tikrai nebeesame kartu ir net ryšių nepalaikom biggrin.gif tai vat biggrin.gif
pasako ji tiesos tikrai nemažai, bet yra ir dalykų, kad nusišneka kaip turi būt smile.gif
Atsakyti
O jus isirasot tai, ka burejos sako, ar ne? Kai buvau pas bureja, tai atrodo viska atsiminsiu, bet kai griztu namo , daug ka pamirstu...geriau butu isirasyti...jei rasot, tai i telefona?
Atsakyti
QUOTE(Corleone @ 2011 08 01, 20:48)

QUOTE(*Cukrinė_Siela* @ 2011 08 01, 21:13)
na, ar išsipildė tai? ar bent jau eina į tą pusę?  g.gif nežinau.. na, man jos abi trijų metų bėgį vestuves mato, na, metai jau praėjo, tai liko du, bet vis vien..

lotuliukas.gif jums tik isteket baisinis noras,ir einat,bile data ispranasaus doh.gif

ko skubat gyvent????????????????viskas ateina su laiku,ir vyrasi ir vaikai,ir mokslai

naivuoles
Atsakyti
QUOTE(girene @ 2011 08 02, 12:48)
lotuliukas.gif jums tik isteket baisinis noras,ir einat,bile data ispranasaus doh.gif

ko skubat gyvent????????????????viskas ateina su laiku,ir vyrasi ir vaikai,ir mokslai

naivuoles

100 proc pritariu lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif svarbiausia ar istekes smile.gif tokiu fanatikiu mergu paskui dievazi i zmonas nenori niekas imt doh.gif
Atsakyti
QUOTE(asiuklis1 @ 2011 08 02, 11:37)
O jus isirasot tai, ka burejos sako, ar ne? Kai buvau pas bureja, tai atrodo viska atsiminsiu, bet kai griztu namo , daug ka pamirstu...geriau butu isirasyti...jei rasot, tai i telefona?

į telefoną visada įsirašinėju smile.gif
QUOTE(girene @ 2011 08 02, 11:48)

naivuoles

QUOTE(Ritandra @ 2011 08 02, 13:02)
100 proc pritariu  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  svarbiausia ar istekes smile.gif tokiu fanatikiu mergu paskui dievazi i zmonas nenori niekas imt  doh.gif

tai palaukit, pas būrėjas neinu su konkrečiais klausimais, bet tai jei jos man pradeda sakyt tą ar aną, tai juk nesakysiu užsičiaupk.. juk tam ir atėjau, kad sužinočiau kažką... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Ritandra @ 2011 08 01, 19:34)
nezinau ar buvote bet soiulyciau eiti pas akopunktura kas daro. mano vyro brolis turejo ta vadinama "tika" , jis nejausdamas traukdavo lupa, tai su tom adatelem centre kaune kazkoks gyd viska sutvarke. galiu jei domina pasidometi tiksliai kur ejo, zinau kad kainavo 600 lt visas gydymas, atrodo 10 vizitu.

būčiau labai dėkinga jei pasidomėtumėt 4u.gif 4u.gif 4u.gif
ir dar dėl įrašinėjimų į tel, tai jos mato kad įrašinėjat ar tai darot paslapčia g.gif blush2.gif
Atsakyti