Na, aš jau po Janinos.. Žinokit net nežinau..

kažkaip pasimetusi esu tarp visko, ką ji pasakė.... nepamatė ji net tokio niuanso, jog buvau susižadėjusi ir pan.. tiesa, pasakė labai daug dalykų atitinkančių močiutės prie savo žodžius ir taip nemažai ką pataikė.. pvz net tą, jog man mokytis du metai liko.. turiu visą pokalbį įsirašiusi, tai kai perklausysiu kažką labiau galėsiu pakomentuoti.. dėl neigiamų dalykų, tai ji mano artimam žmogui pamatė, kad su sveikata kažkas blogai, dar mirtį matė, arba ji buvo nesenai arba bus.. o daugiau iš tokių neigiamų kad nelabai net..nežinau.. kiek pamenu..aaai, dar su valdiškais namais kažkokių problemų nedidelių matė.. daugiau viskas labai gražu..
tiesa, norėjau pasiteirauti tų, kurios buvo pas močiutę prie savo arba pas Janiną ir esate netekėjusios.. Ką jums sakė dėl vestuvių? ar nebuvo, kad čia tiek ir tiek metų bėgy ištekėsi ar pan? čia labai graži šeima bus, gims berniukas, po to mergaitė ar panašiai kažką?
tiesa, čia truputį ne į temą, bet irgi parašysiu.. Žodžiu, tiek kai pirmą kartą išėjau iš Janinos, tiek antrą kartą (nuo pirmo karto praėjo apie pusę metų) prie jos namų stotelėje laukiu autobuso ir tiek pirmą kartą, tiek antrą prie manęs priėjo ar prasigėrusių ar taip skurdžių, nežinau net porelė, gan pagyvenusi ir paprašo į telefoną įdėti jiems kortelę, nes patys nemoka.. čia tik šiaip sutapimas ar..? na, Jonavoj tikrai dažnai būnu ir pan, bet visada po Janinos, toje pačioje vietoje va man taip nutinka..ir žmonių aplink tikrai daug būna, o va paprašo manęs..