Gal kam bus naudinga: Vilniaus rajono zemetvarkos skyrius kaimo pletros projekta patvirtino per 4 menesius.
Dabar dar laukiu Vilniaus rajono savivaldybes isakymo - turetu buti apie 2 men.
Jei viskas taip eisis tai KPP nuo sutarties pasirasymo iki dokumento rankose tureciau tureti per 8-9 menesius. Prognozes buvo 1.5 metu.
QUOTE(Iden @ 2011 10 19, 12:03)
Sveiki
Cia su tuom patvirtinimu kaip kam pasiseka.Vakar kaip tik kalbejausi su kaimynais ir taip isejo,kad pradejom apie KPP patvirtinima kalbeti tai jie laukia jau puse metu.Tai jei vienam per tiek patvirtino nereiskia,kad taip bus ir kitam
Cia su tuom patvirtinimu kaip kam pasiseka.Vakar kaip tik kalbejausi su kaimynais ir taip isejo,kad pradejom apie KPP patvirtinima kalbeti tai jie laukia jau puse metu.Tai jei vienam per tiek patvirtino nereiskia,kad taip bus ir kitam
Tai as ir rasiau kad turetu buti 8-9 men. Gal jau jusu kaimynu byla zemetvarka irgi patvirtino, ir nunesta jau i savivaldybe. Tik viska daro geodezininkas, ir nepranesa uzsakovui visokiu smulkmenu, kaip kas.
QUOTE(runchikas @ 2011 10 19, 09:42)
Gal kam bus naudinga: Vilniaus rajono zemetvarkos skyrius kaimo pletros projekta patvirtino per 4 menesius.
Jei viskas taip eisis tai KPP nuo sutarties pasirasymo iki dokumento rankose tureciau tureti per 8-9 menesius. Prognozes buvo 1.5 metu.
o gal yra ziniu, kokios "eiles" Prienu rajone?
sveiki, toks klausymelis, nupirkom sklypa(ukininko sodyba) su statybos leidimu gyv.namui ir pamatais, jau sia savaite galutinai pasirasom sutarti. kaip suprantu mums reikes dabar tapti ukininkais, zmona turi issilavinima susijusia su zemes ukiu, ar nebus problemu nes sklypas 10 aru? kazkur cia skaiciau apie ukio paskirti kuria reikes nurodyt savyvaldybei, bet nerasysi gi kad sodas bus 10aru sklype, ka gi tada rasyt ?
ar uzteks tik jai but ukininku ar man irgi reikia tapti ukininku ? ir dar kiek uztruktu leidima perrasyt mums (vilniaus rajione sklypas)?
ir dar, statybos leidimas isduotas pagal sudaryta namo plana, ar reikia butinai ji keist jei mes tik norim sumazint langu skaiciu ir truputi padaryt aukstesni antra auksta ? (statybos leidime yra leistinas aukstys 8.8m, o projekte namas 8.3m)
aciu labai uz atsakymus
ar uzteks tik jai but ukininku ar man irgi reikia tapti ukininku ? ir dar kiek uztruktu leidima perrasyt mums (vilniaus rajione sklypas)?
ir dar, statybos leidimas isduotas pagal sudaryta namo plana, ar reikia butinai ji keist jei mes tik norim sumazint langu skaiciu ir truputi padaryt aukstesni antra auksta ? (statybos leidime yra leistinas aukstys 8.8m, o projekte namas 8.3m)
aciu labai uz atsakymus
Nu va mums jau beliko is rajono savivaldybes atsiimti statybos leidimą , visas popierizmas sutvarkytas po sitiek laiko, praejo virs metu laiko Viskas patvirtinta
QUOTE(vasara04. @ 2011 12 05, 16:43)
Nu va mums jau beliko is rajono savivaldybes atsiimti statybos leidimą , visas popierizmas sutvarkytas po sitiek laiko, praejo virs metu laiko Viskas patvirtinta
Sveikinimai isties puiku,tai dabar jau papildysite statybininku gretas
QUOTE(S0NG0 @ 2011 12 05, 21:53)
sweiki, tikriausiai yra tokiu kurie jau pilde prasima iregistruot uki, gal patarsit ka geriau rasyt kad nesikabintu ukio veiklos skyrelyje ? ir kur reikia eit vilniaus rajono savyvaldybeje, i koki kabineta ? na ir seip gal bus kokiu patarymu kad padaryt be jokiu keblumu aciu.
Sveiki
Kad iregistruotu uki reiketu kreiptis i savivaldybe raj 5 aukste jei gerai atsimenu tai i 502 kab,su savimi tureti reiketu sklypu planus ir nuosavybes dokumentus,dar pazymejima,kad isklausete kursus ir gavot atestata.
Reikia patarimo del ukininko pazymejimo pasirasant bendradarbiavimo su ukininku, kuriam virs 50metu. Kas tokiu budu susitvarket, gal galit patirtimi pasidalinti?
Esme ta, kad turim draugo teti, kuris yra virs 50m, bet gauna zalio dyzelio, ar nesumazes jam duodamo dyzelio kiekis jeigu priims mano drauga i savo ukio partnerius? Ar imanoma gavus pazymejima nutraukti ta bendradarbiavimo sutarti?
Esme ta, kad turim draugo teti, kuris yra virs 50m, bet gauna zalio dyzelio, ar nesumazes jam duodamo dyzelio kiekis jeigu priims mano drauga i savo ukio partnerius? Ar imanoma gavus pazymejima nutraukti ta bendradarbiavimo sutarti?
Sveiki,
Turiu klausimą ir nerandu atsakymų... gal kas padėsit. Yra sklypas puikioj vietoj, bet jis patenka į Nacionalinio parko teritoriją+ dalis jo yra urbanistinis draustinis+kita dalis ekologinės apsaugos prioriteto zona. Kaip man išsiaiškinti ką aš šiame sklype galiu daryti? Ar į parką kreiptis ar į žemėtvaką..? Nes ten pas juos teisybės niekad nerasi...siuntinėja vieni pas kitus ir dorai neišaiškina
Turiu klausimą ir nerandu atsakymų... gal kas padėsit. Yra sklypas puikioj vietoj, bet jis patenka į Nacionalinio parko teritoriją+ dalis jo yra urbanistinis draustinis+kita dalis ekologinės apsaugos prioriteto zona. Kaip man išsiaiškinti ką aš šiame sklype galiu daryti? Ar į parką kreiptis ar į žemėtvaką..? Nes ten pas juos teisybės niekad nerasi...siuntinėja vieni pas kitus ir dorai neišaiškina