Įkraunama...
Įkraunama...

Ūkininkai ir jiems prijaučiantys

QUOTE(Faint @ 2013 01 03, 16:04)

Salcininku raj.
Atsakyti
QUOTE(runchikas @ 2012 12 10, 17:05)
3-5 mėn KPP +
1 mėn sąlygų išdavimas +
?? mėn projektavimas +
?? mėn statybų leidimo išdavimas +
1 mėn banko paskolos išdavimas su vertinimo ir įkeitimo procedūrom.

Vertinti sklypą apsimoka kai jau yra statybų leidimas išduotas - tai bus didesnė vertė.
Bankas "būsto" paskolą išduos tik po statybų leidimo gavimo. Anksčiau galite kreiptis bet gausite tik preliminarius paskaičiavimus. Komisija jūsų prašymą nagrinės tik kai turės popierius.
Labai abejoju ar pavasariui turėsite dokumentus sutvarkytus. Nemažai čia darbo.

hm..pavasariui manau nespėsim, teisybė sad.gif
O jei padaryt taip:
1. Darom KPP (jau apslinkos apsaugos institucijoj)..po to per "trumpesnius kelius" Trakuose)
2. Projektavimą jau db daryt? vis tiek, užstatymo ribos aiškios..
3. per tą laiką, užstatyti bankui kitą sklypą (namų valda), kad nereiktų laukt ir vertint būtent tą sklypą kuriame statoma..(ar privalu įvertint būtent ten kur statysim? kad užstatyti bankui?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vilnoja: 03 sausio 2013 - 17:11
QUOTE(DidyšišBaišušiš @ 2012 12 30, 13:14)
o kaip dabar dėl tų kursų, kiek valandų reikia išklausyt? Vienur randu, kad 160 val., kitur 320 ir trukmė 2 men. Tai gaunasi 2 mėn. diena dienon po 8 val.? Aktualu Viniuj. Ir kokia kaina?

Del kursu viskas paprasta. Aukstadvario zemes ukio mokykloi kursai su egzaminu trunka tris dienas. Pirmas dvi dienas kursai, trecia diena egzaminas. Sie kursai buna gal du kartus per metus. Reikia skambint ir klaust kada bus. Kaina si pavasari buvo 400 litu. Tik yra vienas kabliukas, reikia pristatyti pazyma kad turi daugiau kaip 1 metu darbo patirti zemes uki. Kad gaut pazyma as dariau taip: susitariau su giminaiciu (gali buti bet kas svarbu kad turetu zemes ukio paskirties zemes) kad nueitu pas seniuna ir paliuditu kad dirbu jo zeme. Seniunas israso pazyma.
http://www.azum.auks...ija/kursai.html
Atsakyti
QUOTE(rimasbutr @ 2013 01 03, 23:45)
Del kursu viskas paprasta. Aukstadvario zemes ukio mokykloi kursai su egzaminu trunka tris dienas. Pirmas dvi dienas kursai, trecia diena egzaminas. Sie kursai buna gal du kartus per metus. Reikia skambint ir klaust kada bus. Kaina si pavasari buvo 400 litu. Tik yra vienas kabliukas, reikia pristatyti pazyma kad turi daugiau kaip 1 metu darbo patirti zemes uki. Kad gaut pazyma as dariau taip: susitariau su giminaiciu (gali buti bet kas svarbu kad turetu zemes ukio paskirties zemes) kad nueitu pas seniuna ir paliuditu kad dirbu jo zeme. Seniunas israso pazyma.

Del pazymos - pati parasiau laisva forma, o pazistamas ukininkas pasirase. O mokymo istaiga prieme. Nereikejo eiti pas seniuna. Cia Kaune.
Atsakyti
QUOTE(rimasbutr @ 2013 01 03, 23:45)

QUOTE(Chicolita @ 2013 01 04, 15:32)
Del pazymos - pati parasiau laisva forma, o pazistamas ukininkas pasirase. O mokymo istaiga prieme. Nereikejo eiti pas seniuna. Cia Kaune.

labai dėkui už info, dėja jokio pažįstamo ūkininko neturiu sad.gif Na reiks bandyt ieškot. Bet realiai neturint tos patirties ar įmanoma išlaikyt egzaminą po poros dienų kursų? Ar čia apskritai formalumas daugiau? Nes kiek skaičiau, tai bent jau bukiškėse nėra labai paprasta g.gif
Atsakyti
Sveiki as tai Bukiskese laikiau man neko nebuvo sudetingo,jei norite galiu suarganizuoti jums pazyma
Atsakyti
man reikia ūkininko pažymėjimo Vilniuje. Kviečiu bendraminčius kooperuotis 4u.gif
Atsakyti
kazin ar imanoma gauti per dvi tris savaites ukininko pazymejima? g.gif nes tik tiek laiko tebunu gryzusi is uzsienio.kiek tie kursai trunka?veiksmas Kretingos raj.vyksta.
Atsakyti
QUOTE(smala @ 2013 01 03, 15:50)
Sveiki,tetis man padovanojo zu paskirties sklypa.Buvo daug svajoniu ir planu.Norejome,zinoma,namo,kudros...
Pirma ka padarema-paraseme prasyma paskirties keitimui i namu valda.Ir tada-staigmenele-pasirodo musu sklypas zaliojoje zonoje  doh.gif
Ar yra galinciu pakomentuoti ir paaiskinti,ka galime daryti tokiam sklype?Popieriuose nera jokiu apribojimu,tik zemes ukio paskirtis.Telefonu issiaiskinti taip ir nepavyko.
Ar neturejo musu ispeti apie ta zaliaja zona,kai tvarkeme dokumentus? verysad.gif

QUOTE(smala @ 2013 01 03, 16:10)
Salcininku raj.

Patarkit,kas gali suteikti tokia info?Kur reiketu kreiptis?Telefonu niekas neteikia informacijos
Atsakyti
QUOTE(Iden @ 2013 01 04, 23:56)
Sveiki as tai Bukiskese laikiau man neko nebuvo sudetingo,jei  norite galiu suarganizuoti jums pazyma

dėkui už pasiūlymą, bet atrodo jau radau žmogų, kuris pažymą pasirašys smile.gif Bet jei ką, tai turėsiu omeny blush2.gif
QUOTE(visko būna @ 2013 01 06, 18:01)
man reikia ūkininko pažymėjimo Vilniuje. Kviečiu bendraminčius kooperuotis 4u.gif

kada planuojat? Nes aš anksčiau nei po poros mėnesių negaliu.
Atsakyti
Labas rytas,
gal man kas padetu susigaudyt ka po ko reik daryt mano situacijoj smile.gif?
Nutarem pirkt du sklypus- 7.5 ir 8 hektaru, as noriu issiimti ukin.pazymejima..
Dabar man iskilo daug klausimu:
1. ar pradedant lankyt kursus ukin.pazymejimui gaut reikia turet sklypu dokumentus 'ant ranku' ar galima is anksto pradet rupinis pazymejimu?
2. jei turesiu du sklypus ,ar man juos paskui abu registruot kaip ukininko ukius?
3. jei esu samdoma darbuotoja ar reiks papildomai moket kazkokius mokescius Sodrai?

p.s. beskainant kazkur buvau aptikus sarasa istaigu kurios isduota ukin.pazymejimus, iskart neissisaugojau, db niekaip nerandu..gal kas patars Vln ir Vln apylinkese kur butu patogiausia kreiptis?
Siaip kazkada esu baigus Buivydiskiu z.u. techikuma, tai gal man ir tu kursu nereiks, diplomo uzteks?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ingapoc: 11 sausio 2013 - 08:42
Dėl pažymejimo jau pati išsiaikinau smile.gif
užtenka mano diplomo, kursų nereiks lankyt..
Atsakyti