Įkraunama...
Įkraunama...

Ūkininkai ir jiems prijaučiantys

QUOTE(Chicolita @ 2012 11 06, 10:35)
Sveiki,

pas ka tvarketes Kaimo zemetvarkos projekta Kauno rajone? Ta prasme, per kokia firma... Nes cia musu grazusis architektas (su daug pyyyp.....) gerokai isdure ir nei savivaldybej nei zemetvarkoj apie musu projekta negirdeta... O tas suokia, tipo viska jau turi ir padaryta...

Ta prasme Klausiate apie Kaimo plėtros projektą?
Atsakyti
QUOTE(Chicolita @ 2012 11 06, 09:35)
Sveiki,

pas ka tvarketes Kaimo zemetvarkos projekta Kauno rajone? Ta prasme, per kokia firma... Nes cia musu grazusis architektas (su daug pyyyp.....) gerokai isdure ir nei savivaldybej nei zemetvarkoj apie musu projekta negirdeta... O tas suokia, tipo viska jau turi ir padaryta...

aš tai Vilniuj darau, bet šiaip KPP darymo metu nuolat domiuosi tuo procesu ir žmogus nuolat informuoja, kas padaryta, atsiunčia nuskanuotus dokumentų priėmimą liudijančius dokumentus ir pan.
Atsakyti
QUOTE(Lanksti @ 2012 11 06, 13:05)
aš tai Vilniuj darau, bet šiaip KPP darymo metu nuolat domiuosi tuo procesu ir žmogus nuolat informuoja, kas padaryta, atsiunčia nuskanuotus dokumentų priėmimą liudijančius dokumentus ir pan.

Normalus taip daro...mes papuolem ant nenormalaus gerokai... Informuodavo irgi, tik pasirodo, melavo...
Atsakyti
QUOTE(Chicolita @ 2012 11 06, 10:35)
Sveiki,

Mes visus dokumentus tvarkomės per korporaciją "Matininkai". Tikrai patenkinti jų darbu. Kainos ne kosminės. Turi atstovybę Kaune - pasiskambink.
Bėje - ne architektai ruošia kaimo plėtros projektus, o geodezininkai.
Atsakyti
Mūsų KPP šiuo metu jau nebe jį ruošiančių priklauso, nes prasidėjo siuntinėjimo po įv. įstaigas etapas (aš vis pamirštu, po kokias). Gal ir suspėsim iki Naujų metų...
Atsakyti
QUOTE(Aikutė @ 2012 11 07, 15:02)
Mūsų KPP šiuo metu jau nebe jį ruošiančių priklauso, nes prasidėjo siuntinėjimo po įv. įstaigas etapas (aš vis pamirštu, po kokias). Gal ir suspėsim iki Naujų metų...

tai visos įstaigos yra :
1.žemėtvarkos skyrius,
2.architekturos ar teritoriju planavimo skyrius
3.Jei yra miškas, ar vandens telkiniai - aplinkos apsaugos ministerija
4.jei nacionaliai ar regioniniai parkai - parko direkcija
5.seniūnas
6.nacionalinė žemės tarnyba prie ŽŪM
7.vėl žemėtvarka patvirtinti.

tai jei tik dabar pradėjo derint nezinia ar iki nauju spesit. Visos tarnybos gali laikyti iki 20darbo dienu ( ypac nacionaline žemės tarnyba mėgsta laikyti menesi).
Atsakyti
Ai, na ką darysi, visvien žiema, labai neskubam. Tikslas - iki kitos žiemos pasistatyt dėžutę su stogu, tai gal kaip nors. Svarbiausia nesinervint ir nespirgėt, jei kur užtrunka kas nors.
Atsakyti
dėl paskolų ūkininko sodybai statyti.

sąlygos iš principo tokios pačios ,kaip ir individualiam namui statyti, tik reikia pateikti ūkininko pažymėjimą ( kad galima būtų forminti ir ūkinius pastatus tai pačiai paskolai, jei reikia) ir statybų leidimą. taip pat įvertinti sklypą, jį užstatyti bankui
Atsakyti
Man Vilniaus rajone KPP pradėjo daryti balandžio pabaigoje, tai gruodžio pradžioje jau turėčiau atsiimt gatavą. Grubiai skaičiuojant, užtruko pusę metų, nors jokių apribojimų ten nėra.
Atsakyti
QUOTE(Lanksti @ 2012 11 08, 17:45)
Man Vilniaus rajone KPP pradėjo daryti balandžio pabaigoje, tai gruodžio pradžioje jau turėčiau atsiimt gatavą. Grubiai skaičiuojant, užtruko pusę metų, nors jokių apribojimų ten nėra.

Vis ta nelemta žemėtvarka tempia laiką. Laimas nesusitvarko su darbais tai ir turime bardaką. Nors situacija kiek žinau pagerėjo, anksčiau (3-5 metai atgal) geodezinius tvirtingavo virš metų, o šiemet man suderino per 3 mėn.
Atsakyti
Na, ūkininkai, kaip sekasi? Aprimo skyrelis. Mes projektuojamės po truputį, kai pataisys, įmesiu namo projektėlį, gal kas protingų patarimų duosite. Gal turite rekomendacijų dėl gręžinio, norėtųsi, kad neapgautų begręždami ir dvigubai nenuplėštų...
Atsakyti
Na, o mes penktadienį jau pasiimam KPP. Tai dabar su juo jau galima prašyti namo projektavimo sąlygų?
Atsakyti