Įkraunama...
Įkraunama...

Ūkininkai ir jiems prijaučiantys

QUOTE(Cererakennel @ 2012 05 15, 17:39)
galbūt.. mūsų atveju mes net ūkininko pažymėjimo neturėjom, kai atėjom užsisakyti KPP.. o ir ne vien nuo jo darytojo tai priklauso..gi atidavus KPP dar pačiam teks bent keliose institucijose gauti parašus.. tai va mums iki to galutinio rezultato žadėjo puse metų.

na taip.. kita vertus, uz tokia suma nelabai ir daryciau, nzn kaip pas jus ten pajury, bet kauno raj. tai apie 2000 vaiksto. yra ir kurie pigiau daro, bet paprastai tokiais atvejais neskuba.
Atsakyti
QUOTE(Faint @ 2012 05 15, 16:48)
na taip.. kita vertus, uz tokia suma nelabai ir daryciau, nzn kaip pas jus ten pajury, bet kauno raj. tai apie 2000 vaiksto. yra ir kurie pigiau daro, bet paprastai tokiais atvejais neskuba.

labai būtų įdomu, jei pavardintumėte tuos darbus už 2000 Lt smile.gif Kažko man atrodo, kad geodeziniams matavimams ne ką mažiau darbų, o kaina 500 Lt. Ačiū
Atsakyti
QUOTE(Lanksti @ 2012 05 15, 21:05)
labai būtų įdomu, jei pavardintumėte tuos darbus už 2000 Lt  smile.gif Kažko man atrodo, kad geodeziniams matavimams ne ką mažiau darbų, o kaina 500 Lt. Ačiū

Manau už tokią kainą viską nuo A iki Z padaro ir pačiam nereikia niekuo rūpintis, nei parašų rinkt, nei derint. Tik savo parašą padėt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(meme @ 2012 05 15, 20:18)
Manau už tokią kainą viską nuo A iki Z padaro ir pačiam nereikia niekuo rūpintis, nei parašų rinkt, nei derint. Tik savo parašą padėt  smile.gif

tai man už 1500 Lt viską darys, man nieko nereiks
Atsakyti
QUOTE(Lanksti @ 2012 05 15, 21:21)
tai man už 1500 Lt viską darys, man nieko nereiks

Na ir šaunu 4u.gif Yra kur ir daugiau nei 2000 kainuoja. Į kainą įeina visų leidimų sąlygų ir t.t išėmimas, topo, ir visi derinimai. Na ir padaroma viskas greičiau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(runchikas @ 2012 05 15, 14:04)
Pas mus irgi Vilniasu rajone, taip kad nelabai tikiu kad per pusmeti padarys. Manau tai neimanoma... na nebent labai geri rysiai yra. Bet tada kaina manau turetu buti didesne. Bet kokiu atveju - praneskite jei padarys per pusmeti.
Kaina ta pati ir mums buvo
Papildyta:
KPP

pas mus Prienųraj., bet 15 mėn tai man kosmosas atrodo...
QUOTE(Faint @ 2012 05 15, 16:48)

gerai, kad porą km ir jau Prienų rajone meS biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Lanksti @ 2012 05 15, 21:05)
labai būtų įdomu, jei pavardintumėte tuos darbus už 2000 Lt  smile.gif Kažko man atrodo, kad geodeziniams matavimams ne ką mažiau darbų, o kaina 500 Lt. Ačiū

thumbup.gif
vat būtent kad kaina nustatoma ne pagal atliktus darbus o pagal pavadinima.
Atsakyti
Sveiki, planuojam pirkti sklypą 85 a., ž.ū . paskirties. Bet kyla daug klausimų. Pvz., elektra yra kitapus kelio. Bet ar be problemų mums galės ją atvesti iki mūsų sklypo (tik per žvyrkelį) ir kiek tai kainuos (na, jei sugalvotumėm tarkim namą vidury sklypo statytis ir būtų koks 100 m iki dabar esančių elektros stulpų). Buvom elektros tinkluose, bet jie nieko konkrečiai negali sakyti, kol nesam savininkai, neturim ūkininko pažymėjimo ir KPP. O gal mums žiauriai brangiai ten atsieis? Gal vien dėl to teks kito sklypo dairytis? Kaip tą sužinot?
Atsakyti
QUOTE(Aikutė @ 2012 05 21, 12:14)
Sveiki, planuojam pirkti sklypą 85 a., ž.ū . paskirties. Bet kyla daug klausimų. Pvz., elektra yra kitapus kelio. Bet ar be problemų mums galės ją atvesti iki mūsų sklypo (tik per žvyrkelį) ir kiek tai kainuos (na, jei sugalvotumėm tarkim namą vidury sklypo statytis ir būtų koks 100 m iki dabar esančių elektros stulpų). Buvom elektros tinkluose, bet jie nieko konkrečiai negali sakyti, kol nesam savininkai, neturim ūkininko pažymėjimo ir KPP. O gal mums žiauriai brangiai ten atsieis? Gal vien dėl to teks kito sklypo dairytis? Kaip tą sužinot?

rizika turbūt? smile.gif mes kai ieškojom sklypo, vieną buvom nusižiūrėję, o paskui paaiškėjo, kad jis įeina į SAZ ir jame NIEKO nebūtų galima statyti net smile.gif dabar kur pirkom 130 arų, tai kokius 40arų iš jų užima gręžinio SAZ (50 metrų spinduliu), irgi nieko negalima daryt, bet mes ten miškelį užsodinsim, vietos užteks... smile.gif reikia žiūrėt, rizikuot....
Atsakyti
QUOTE(Aikutė @ 2012 05 21, 13:14)

Taip ir sužinoti - pasižiūrėti atvedimo tarifus LESTO svetainėje ir pasiskaičiuoti. Jei per kelią - tai tikrai nebus brangu, manau bus triženklė suma.
O įvadas į namą ar kitą pastatą - tai aš skaičiavau taip - traktoriuko darbas 10 LT/m, kabelis - 10 LT/m aliuminis, arba 60 LT/m varinis.
Čia labai preliminariai, bet man vedė 80 metrų įvado - 2200 sumokėjau.
Daugiaau pasiskaityk yra tema apie elektros atvedimą
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo runchikas: 22 gegužės 2012 - 11:12
QUOTE(Loveco @ 2012 05 22, 09:45)
rizika turbūt? smile.gif mes kai ieškojom sklypo, vieną buvom nusižiūrėję, o paskui paaiškėjo, kad jis įeina į SAZ ir jame NIEKO nebūtų galima statyti net smile.gif dabar kur pirkom 130 arų, tai kokius 40arų iš jų užima gręžinio SAZ (50 metrų spinduliu), irgi nieko negalima daryt, bet mes ten miškelį užsodinsim, vietos užteks... smile.gif reikia žiūrėt, rizikuot....

Pas mus tam sklype seniau buvusi sodyba, tai manau viskas bus gerai. O dėl elektros skaitinėjuosi dabar visur, bet as visus kitokios situacijos...
Atsakyti
ką galima sklype bus daryt, tai nesunku sužinot savivaldybėj prieš perkant. O dėl elektros atvedimo, mes už 800 metrų sumokėjom 16 tūkst Lt, bet dėl atstumo neaišku, nes nebūtinai nuo to matomo stulpo ves
Atsakyti