Įkraunama...
Įkraunama...

Ūkininkai ir jiems prijaučiantys

QUOTE(Loveco @ 2012 05 08, 16:20)
na, gal čia ne viską suprantu aš arba vyras, nes iš tikro jis bendrauja su matininke smile.gif Dabar sakė atsiųst šiandien dokumentus ir mes turėsim įdėti tiesiog skelbimą į laikraštį, "nes nepriklauso man", kaip ji pasakė. Hm, na, tiek to. O kaimynas tik vienas, ir tas- miręs biggrin.gif Visur kitur- keliai arba valstybinė žemė. Dėl 10 darbo dienų ji patvirtino terminą, mes buvom jos neklausę iki tol. Kaip ji leido suprasti, po tų 10 d.d. jau bus derinamas projektas, nes viskas padaryta. Tai nežinau, ar taip jau nerealu vasarą negauti statybos leidimo, jei iki birželio vidurio bus KPP ir projektas namo.
Prienų rajonas smile.gif Pradėjom KPP gal kokį kovą, manau, normalu 3-4 mėn, draugams per tiek padarė ta pati matininkė tame pačiame rajone, visai netoliese smile.gif

Patariu paskelbti apie visa tai ir savivaldybės tinklapyje. Tai yra nemokama. Nusiunčiate el.paštu skelbimą (lygiai tokį patį galit kaip ir į laikraštį) atsakingam asmeniu, ir tiek to darbo. Bet paskui negausit atmetimo, kad nepaskelbta. Aišku irgi gali pasisekti, kad neprisikabins. Bet jei prisikabins, taip užtempsit laiką dar 2 savaitėm. 4u.gif
paskui paieškosiu jei nepamiršiu, kur galima patalpinti. galbūt tikrai Prienuose viskas kitaip vyksta mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(meme @ 2012 05 08, 15:41)
Patariu paskelbti apie visa tai ir savivaldybės tinklapyje. Tai yra nemokama. Nusiunčiate el.paštu skelbimą (lygiai tokį patį galit kaip ir į laikraštį) atsakingam asmeniu, ir tiek to darbo. Bet paskui negausit atmetimo, kad nepaskelbta. Aišku irgi gali pasisekti, kad neprisikabins. Bet jei prisikabins, taip užtempsit laiką dar 2 savaitėm.  4u.gif
paskui paieškosiu jei nepamiršiu, kur galima patalpinti. galbūt tikrai Prienuose viskas kitaip vyksta  mirksiukas.gif

turbūt ne taip išsireiškiau, pasirodo, jau 04 30 paskelbtas tinklapyje. Rašo, kad viešas svarstymas vyks 05 15, bet dar neįdėjom į laikraštį skelbimo dėl to savininko, vadinasi, atsikels? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Loveco @ 2012 05 09, 10:11)
turbūt ne taip išsireiškiau, pasirodo, jau 04 30 paskelbtas tinklapyje. Rašo, kad viešas svarstymas vyks 05 15, bet dar neįdėjom į laikraštį skelbimo dėl to savininko, vadinasi, atsikels?  g.gif

Agam, kaip ir nusikelia tada mažiausiai 10 darbo dienų. Skelbimą reik į vietinį laikraštį įdėti. Jie ten dažniausiai 1 ar 2 kart per savaitę išleidžiami. Tai nuo tos dienos kai skelbimas yra jau išspausdinamas laikraštyje, reikia numatyti 10 darbo dienų susipažinimui su projektu mirksiukas.gif
nežinau ar aš čia aiškiai
Atsakyti
QUOTE(meme @ 2012 05 09, 09:50)
Agam, kaip ir nusikelia tada mažiausiai 10 darbo dienų. Skelbimą reik į vietinį laikraštį įdėti. Jie ten dažniausiai 1 ar 2 kart per savaitę išleidžiami. Tai nuo tos dienos kai skelbimas yra jau išspausdinamas laikraštyje, reikia numatyti 10 darbo dienų susipažinimui su projektu  mirksiukas.gif
nežinau ar aš čia aiškiai

aiškiai. smile.gif aš vis skaičiuoju, kada greičiausiai jau bus tas KPP. Po to skelbimo bus viešas svarstymas, kaip ten vadina, ir dar tada kiek trunka? jau greitai, ar dar kokį mėnesį? Mes čia bandom spaust architektą, kuris sako, kad dar kokios 3-4 savaitės iki projekto jam liko.
Atsakyti
QUOTE(Loveco @ 2012 05 09, 10:58)
aiškiai. smile.gif aš vis skaičiuoju, kada greičiausiai jau bus tas KPP. Po to skelbimo bus viešas svarstymas, kaip ten vadina, ir dar tada kiek trunka? jau greitai, ar dar kokį mėnesį? Mes čia bandom spaust architektą, kuris sako, kad dar kokios 3-4 savaitės iki projekto jam liko.

Viešasis svarstymas ir yra tie skelbimai tinklapyje, laikraštyje ir visi kiti registruoti laiškai, kadangi tai vyksta supaprastinta tvarka. Nesuprantu vieno dalyko, jūsų matininkė įdėjo skelbimą į tinklapį, kad tik nuo gegužės 15d prasidės viešasis?? Ar tai jau paskutinė diena?
Tokiu atveju, jei tik prasidės nuo 15d, tuomet jūs dėkit skelbimą į laikraštį irgi nuo tos pačios dienos, ir kad kreiptųsi tuo pačiu adresu. Nuo tos dienos, 10 darbo dioenų, ir viešasis baigtas
Atsakyti
Laba diena, isirasome ir mes i pradedanciuju gretas, gal turite pazymos sablona apie ukininkavimo patirti ukyje? (reikalingas ukininko kursams) smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sig_ @ 2012 05 09, 11:56)
Laba diena, isirasome ir mes i pradedanciuju gretas, gal turite pazymos sablona apie ukininkavimo patirti ukyje? (reikalingas ukininko kursams) smile.gif

mes laisva forma rašėm. daugmaž tokia forma

kam adresuota........

ūkininko kas išrašo v.pavarde
adresas
PAZYMA

Aš, toks ir toks, ūkininko pažymėjimo nr........, išduotas ......., pažymiu kad toks tai asmuo, laisvu nuo darbo metu, padėjo mūsų ūkyje , adresu..... tokiu tai tokiu

viskas smile.gif

Atsakyti
QUOTE(Cererakennel @ 2012 05 09, 11:28)
mes laisva forma rašėm. daugmaž tokia forma

kam adresuota........
                                        ūkininko kas išrašo v.pavarde
                                        adresas
                                        PAZYMA
    Aš, toks ir toks, ūkininko pažymėjimo nr........, išduotas ......., pažymiu kad toks tai asmuo, laisvu nuo darbo metu, padėjo mūsų ūkyje , adresu..... tokiu tai tokiu
viskas smile.gif

Aciu labai 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
prienų raj. sav.psl tokia info:

Informuojame, kad, vadovaujantis Lietuvos Respublikos žemės ūkio ministro ir Lietuvos Respublikos aplinkos ministro 2004 m. rugpjūčio 11 d. įsakymu Nr.3D-476/D1-429 „Dėl kaimo plėtros žemėtvarkos projektų rengimo ir įgyvendinimo taisyklių patvirtinimo“, rengiamas žemės sklypo, kad. Nr.xxxxx esančio Rutkiškių k., Išlaužo sen., Prienų r. sav., kaimo plėtros žemėtvarkos projektas ūkininko sodybos vietai parinkti. Projektas rengiamas supaprastinta visuomenės dalyvavimo teritorijų planavimo procese tvarka.
Planavimo tikslas – ūkininko sodybos vietos parinkimas.
Projekto organizatoriai:xxxxxxxx
Projekto rengėjas –xxxxxx, individuali veikla, adresas: xxxxx 2el. paštas xxx
Pasiūlymus teikti planavimo organizatoriui ir plano rengėjui iki 2011 m. gegužės 15 d.
Susipažinti su parengtu projektu galima nuo 2011 m. balandžio 30 d. iki 2011 m. gegužės 15 d. adresu xxxxxxx, Kauno r. sav.
Viešo projekto svartymo su visuomene susirinkimas vyks 2011 m. gegužės 15 d. 10 val. adresu xxxxxxxxx, Kauno r. sav.

uždėjau x, kur privatesnė info.
Atsakyti
QUOTE(Loveco @ 2012 05 09, 14:53)
prienų raj. sav.psl tokia info:

Datos tikrai geros? Nes rašot kad 2011 metai. Na realiai gegužės 15 dieną baigias viešasis. Tai skelbkit laikraštyje, ir pasibaigus laikraštyje nurodytam terminui galėsit teikti derinti institucijoms
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo meme: 09 gegužės 2012 - 13:58
QUOTE(meme @ 2012 05 09, 13:57)
Datos tikrai geros? Nes rašot kad 2011 metai. Na realiai gegužės 15 dieną baigias viešasis. Tai skelbkit laikraštyje, ir pasibaigus laikraštyje nurodytam terminui galėsit teikti derinti institucijoms

o tai gražiausia, klaidą įvėlė. Man jau čia viskas keistai kažkaip.
Parašė šiandien ji, ar negalim nuvažiuot pas ją pasiimt popierių parašų iš gretimybių rinkimui šiandien. Vis tiek nesuprantu, kodėl mes turim tą daryt unsure.gif
sakė skelbimo laikas paveldėtojams neprivalo sutapti su viešinimo laiku g.gif
Atsakyti
QUOTE(Loveco @ 2012 05 09, 16:31)
o tai gražiausia, klaidą įvėlė. Man jau čia viskas keistai kažkaip.
Parašė šiandien ji, ar negalim nuvažiuot pas ją pasiimt popierių parašų iš gretimybių rinkimui šiandien. Vis tiek nesuprantu, kodėl mes turim tą daryt  unsure.gif
sakė skelbimo laikas paveldėtojams neprivalo sutapti su viešinimo laiku  g.gif

Aš irgi nežinau kodėl tai darote jūs. Kaži kokia kaina už tokį KPP g.gif
Na laikas kaip ir neprivalo sutapti, bet geriausia kai sutampa. Bet nėr tragedijos jei ir nesutaps.
Kilo dar klausimas toks. O tai jūs patys dedat skelbimą, ir skelbime ką rašysit? Kur žmogus turėtų atvažiuoti susipažinti su projektu? Pas jus namo? Norit pasakyt kad tas 10 dienų ir sėdėsit namie blink.gif Arba į seniūnijos tarkim patalpas, ir ką, sėdėsit ten kur nors
Atsakyti