QUOTE(sena pažįstama @ 2012 03 02, 14:02)
Negaliu gincytis, ne Vilniuj dariau. Pries metus man Moletu raj. savivaldybe be pastatu projekto net i kalbas nejo. Nezinau, ar pasikeite kas istatymuose ar tiesiog isaiskinimuose?
Kitoj temoj minejot apie tai, bet kiek bandziau ieskotis internete-tokios informacijos tikslios neradau. Nors man dabar ir neaktualu.
O kaip bus su namo pridavimu? Pagal ka jie itrauks i registrus?
Mama24/7, kaip suprantu, statybu dar nera? Internete idomiai isaiskinta architektu: zemes atriekiama turi buti nemaziau kaip 50 aru(vadinasi, 18 nepakaks) ir priduoti ukininko sodyba turi tik tas asmuo, kuris statesi, perrasyti/dovanoti nebaigtu statybu negalima asmeniui, kuris neturi ukininko pazymejimo.
QUOTE(sena pažįstama @ 2012 03 02, 14:59)
Dar prisiminiau, kad bendradarbe irgi va sausio menesi susitvarke KPP Vilniaus rajono savivaldybej, gyv.namas, ukinis pastatas bus abu iki 60kv, deja, niekas net neuzsimine apie tai, kad nereikia projekto
Moteris susirado architektus, kurie siuo metu jai tuos projektus daro bei surinks parasus savivaldybeje.
Tai gal cia projekto nereikia tiems pastatams, kuriuose nebus inzineriniu tinklu? Sakykim, sandelys koks yra, o jam nereikia nei grezinio, nei vandentiekio...
Jeigu nori gyvenamo namo iki 80 kvm nori ji iregistruoti RC, su adresu ir visa kita - žinoma kad reikia projekto, gal net ir statybų leidimo. Aš šnekėjau apie paprastus pastatus, kaip vasarnamius, sodo namelius, ar net gyvenamuosius namus tik neiregistruotus. Del komunikaciju - jei visos vietines tai kam tada to popierizmo ir salygu tokiam mazam namukui?
Nu nezinau, apie komunikacijas dar negalvojau ir nesidomejau......