Įkraunama...
Įkraunama...

Klaipėdos mokyklos

QUOTE(Shira @ 2012 04 25, 12:06)
Noriu leisti savo būsimą penktoką į Mažvydą. Kažin galime prašytis į tam tikrą klasę ? Tarkim, pageidaučiau į A arba B.

rašant prašymą parašykit pastabą/pageidavimą, kad norit į A arba B smile.gif mes konkrečiai rašėm mokytojos pavardę. 4u.gif (bet mes ne Mažvyde)
Atsakyti
QUOTE(valiar @ 2012 05 14, 08:49)
Bet ten yra viena vieta antrokui....mano antrokas....O varpelis gal arčiau randasi? Ir susisiekimas geresnis?

Varpelis randasi prie Maximos, turgelio.. is kiemo puses. Nezinau kaip kitaip paiskint. Raudonu namu kiemuose mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Shira @ 2012 04 25, 12:06)
Noriu leisti savo būsimą penktoką į Mažvydą. Kažin galime prašytis į tam tikrą klasę ? Tarkim, pageidaučiau į A arba B.

Mes eisim į Mažvydą. Kadangi klasės dar nebuvo suformuotos kai užsirašėm, tai rinkomės mokytoją. Tėvai turi teisę rinktis 4u.gif
Atsakyti
Sveikos

Ieškau informacijos apie Stulpino pagrindinę mokyklą. Kokie atsiliepimai apie mokytojus, būrelius ir visa kitą . Nuo rudens mano vaikai eis į šia mokyklą. Būčiau labai dėkinga 4u.gif

QUOTE(krika @ 2011 07 18, 17:23)
pirmokėliai ar jau turi kuprines? aš šiandien akropoly žiūrinėjau toj mugėj. akis užkliuvo už tokios. ką manot?

mano pastebėjimas dėl pradinukui į viršų siurėjančios kuprinės. Vadovėliai ir pratybos kartu su dėklu gana storas pluoštas gaunasi. Būna sunku uždaryti, užtraukti, užsegti kuprine.
Atsakyti
lotuliukas.gif Katie, ačiū už atsakymą, kai mano pana jau pirmą klasę baigia
Atsakyti
Parduodu Aukuro gimnazijos svarka, jei kas ieskote
Atsakyti
QUOTE(Katie @ 2012 05 22, 22:15)
Sveikos

Ieškau informacijos apie Stulpino pagrindinę mokyklą. Kokie atsiliepimai apie mokytojus, būrelius ir visa kitą . Nuo rudens mano vaikai eis į šia mokyklą. Būčiau labai dėkinga  4u.gif
mano pastebėjimas dėl pradinukui  į viršų siurėjančios kuprinės. Vadovėliai ir pratybos kartu su dėklu gana storas pluoštas gaunasi. Būna sunku uždaryti, užtraukti, užsegti kuprine.

mokykla kaip mokykla. Man tai ten patinka ir tinka. Prieš vedant tiek prisiskaičiau apie mokyklą blogybių tai su didelėm baimės akimis išleidau, bet kvaila būtų pradinuko neleisti į mokyklą, kuri beveik yra namo kieme biggrin.gif . Viskas mums patinka thumbup.gif . Direktorė labai gera, stengiasi kelia mokyklą kie gali. renovuota mokykla, ir renginių yra ir būrelių yra pagal norą ir sveikatą. Mes lankome kitus būrelius todėl su mokyklos būreliais kol kas nedraugaujam rolleyes.gif .
Atsakyti
pradines klases visur geros, nemalonumai prasideda veliau...
Atsakyti
QUOTE(ČIČI @ 2012 06 09, 17:09)

kaip ir visose mokyklose biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ČIČI @ 2012 06 09, 16:09)

QUOTE(Naktibalda @ 2012 06 09, 16:52)
kaip ir visose mokyklose  biggrin.gif

Ir tie nemalonumai dažnai labiau priklauso nuo vaikų pačių ir jų tėvų pažiūros į mokyklą ir mokytojus.
Atsakyti
QUOTE(Aurute @ 2012 06 10, 12:20)
Ir tie nemalonumai dažnai labiau priklauso nuo vaikų pačių ir jų tėvų pažiūros į mokyklą ir mokytojus.

būtent, nes nemanau, kad vedant į prestižinę vadinamą mokyklą ji tokia ir bus tavo vaikui biggrin.gif . nebent gali pasigirti draugei ar kaimynei, kad vaikas lanko ypač prestige mokyklą biggrin.gif . Stulpino gal kada ir buvo mokykla ne visai prestižinė, bet dabar manau pasikeitė viskas , juk negali miegamsis rajonas visas važiuoti į prestižines mokyklas, todėl čia mokis visokie vaikai kaip ir visose mokyklose, bent mūsų klasė ir paralelinėse klasėse vaikai puikūs , mokytojai taip pat thumbup.gif . Tikiuosi mano nuomonė nepasikeis ir pabaigus pradines klases.
Atsakyti
Teisingai. Ir mokyklos prestižas ne visada atspindi jos tikrąją padėtį švietimo sistemoje.
Tai tik žodžiai. O svarbiau kaip vaikas jaučiasi mokykloje. Nors ir tai daug priklauso nuo šeimos pažiūros, prioritetų ir nuostatų.
Atsakyti