Įkraunama...
Įkraunama...

Klaipėdos mokyklos

QUOTE(ezra @ 2011 07 22, 00:26)
Ir aš skaičiau tuos straipsnius. Bet vis tik ieškojau kuprinės, kurią nebūtų gaila išmesti, kai suplyš ar nusidėvės. Ieškojau kietos kuprinės, kuri laikytų formą, nenusileistų žemiau, nei galima ir saugotų vaiko nugarą.
O jūsų kuprinė kieta (ta prasme formą laikanti)? Gal galit parodyt, kokia? blush2.gif

Kietumo panaši į Krikos parodytą. Tokios kuprinės tik atrodo griozdiškos ir sunkios, o iš tiesų sveria nedaug ir priešingai - tos kur minkštos ir sudribusios būna sunkesnės.
Mūsų kaimynės dukrytė 4 klases baigė su panašia (turiu minty kietą) kuprine. Tiesa mergaitė labai tvarkinga, moka daiktus saugoti bigsmile.gif
Pritariu Cererakennel, kad rasti įmanoma. Tėveliai dabar pasikaustę, žino, ko reikia, tad ir pardavėjai stengiasi patenkinti jų lūkesčius smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rinda @ 2011 07 22, 21:24)

Pritariu Cererakennel, kad rasti įmanoma. Tėveliai dabar pasikaustę, žino, ko reikia, tad ir pardavėjai stengiasi patenkinti jų lūkesčius  smile.gif

Iš tiesų ir man tai labai aktualu lengva, gera kuprinė. Jei kas žino, kur rasti, kur matė, išskyrus dabartinę Akropolio mugę, gal galėtų pasidalinti informacija ax.gif Nes šiandien šioje mugėje apžiūrėjome, tai pačios lengviausios kuprinės, ant kurių parašyta, kad sveria mažiau nei 1 kg, sakė skirtos priešmokyklinukams (nors nežinau kam jiems iš viso kuprinės). Mes ieškome pirmokei smile.gif
Atsakyti
pinokyje paziurekit. http://www_alma_lt/p...php/cPath/81_84
Atsakyti
Mes kurpinę pirkom turguj, iš Hello Kitty serijos. Tiesa, turiu patikslinti sveria ji ne 500 g, o beveik 600 blush2.gif . Ir nėra iš pačių kiečiausių, bet ir nesudrimba visiškai, kai būna tuščia...

Atsakyti
QUOTE(rinda @ 2011 07 22, 21:24)
Kietumo panaši į Krikos parodytą. Tokios kuprinės tik atrodo griozdiškos ir sunkios, o iš tiesų sveria nedaug ir priešingai - tos kur minkštos ir sudribusios būna sunkesnės.

Supratau.

QUOTE(rinda @ 2011 07 23, 13:38)
Mes kurpinę pirkom turguj, iš Hello Kitty serijos. Tiesa, turiu patikslinti sveria ji ne 500 g, o beveik 600  blush2.gif . Ir nėra iš pačių kiečiausių, bet ir nesudrimba visiškai, kai būna tuščia...

O svarbiausia, specialiai buvau turguje ir nieko net panašaus, ko norėčiau nebuvo.

Ai, tiek to, turim jau kuprinę, kokia yra, tokia bus gerai. Nugarėlė atitinka anatominius reikalavimus, tuo ir būsiu patenkinta. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rinda @ 2011 07 23, 13:38)
Mes kurpinę pirkom turguj, iš Hello Kitty serijos. Tiesa, turiu patikslinti sveria ji ne 500 g, o beveik 600  blush2.gif . Ir nėra iš pačių kiečiausių, bet ir nesudrimba visiškai, kai būna tuščia...

o kokios kainos turguje?
Atsakyti
Pirkciau pilka svarka berniukui apie 140-145ugiui
Atsakyti
QUOTE(krika @ 2011 07 18, 17:23)
pirmokėliai ar jau turi kuprines? aš šiandien akropoly žiūrinėjau toj mugėj. akis užkliuvo už tokios. ką manot?
user posted image

Sveiki, mano dukryte turit sita rinkinuka, labai fainas. Metus jau nesiojo, a atrodo kaip nauja kuprine. Mes pirkome is Vokietijos, a kiek cia kainuoja?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ~MILENA~: 08 rugpjūčio 2011 - 19:10
Netyčia namie atrastos pratybos. Gal kas dar visko nesusipirko? g.gif 7 ir 9 Lt
user posted image
Atsakyti
O gal kam reikia 6 kl geografijos atlaso?
Atsakyti
Sveikos mamos, daug kalbėta šiame forume apie Vydūno mokyklą, tačiau norėčiau paklausti, kaip naujoji vieta, gal kas žinot apie būsimų pirmokų mokytojas? Bandysim ir mes papult kitais metais, nors žinau, jog nėra lengva. Dėkoju, galit rašyt ir iAZ.
Atsakyti
Vieta kaip vieta, neprastesnė ir negeresnė nei kitos. Yra savų pliusų ir minusų, kaip ir visur. smile.gif . Kitąmet 1-okus turės mokytojos Alvida (muzikantus) ir Audronė (dailininkus).
Abi šaunios. smile.gif
Atsakyti