Įkraunama...
Įkraunama...

Klaipėdos mokyklos

QUOTE(Contessa @ 2016 02 02, 23:20)
Neapsisprendziam kuria mokykla vaikui parinkti - nes vienodai arti GILIJOS pradine ir VIDUNO gimnazija  g.gif  Apie Viduna nemzai priestaringos info pasiekia, kad vaikai jau labai pavargsta  g.gif  bet tai cia gal tik pirmus metus taip…bet juk gerai, kad vaikai uzimti…

QUOTE(Nikuna @ 2016 02 03, 09:47)

į Vydūną reikia įstoti ir verta jį rinktis, jei tikrai manote, kad vaikas meniškos sielos  smile.gif  esu girdėjusi skirtingų atsiliepimų, bet tai tik gandai, todėl geriau nieko nekomentuosiu  mirksiukas.gif

Nors vistiek geriau Vidūnas,nebent Gilijoje labai gerą mokytoją surast,pradinukų,bet paskui vėl reiks kažkur keliauti,o jei tam gale,tai vistiek į Vidūną biggrin.gif Bet jei visai ne prie muzikos,dailės ar teatro,tai gal ir sunku bus vaikui,kad nebūtų ne savo rogėse,nors...klasės yra skirstomos į dvi dalis,kas liečia menų,stiprūs ir tam kam nelabai biggrin.gif Nespaudžia ten vaikų 4u.gif

QUOTE(GudriLapė @ 2016 02 03, 17:32)
Aš jau sisidariau nuomonę. Kaip suprantu šiaurinėje miesto dalyje geriausia Verdenės ir Dacho.

MAn tai nei ta nei ta,bet ten pasirinkimo nėr,nebent i pradinę darželyje kur yra,Varpelis ar Vyturėlis,nepamenu...Draugė dirba Verdenėj,tai oi oi sakė,kokia didelė mokykla,mokinių daug,triukšmas ir t.t. ax.gif O Dache dirba pažįstama pradinių klasių mokytoja,jei pas ją pakliųt,aš ir norėčiau biggrin.gif O paskui gi galim ir išeit mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(guziukas @ 2016 02 03, 21:55)
Nors vistiek geriau Vidūnas,nebent Gilijoje labai gerą mokytoją surast,pradinukų,bet paskui vėl reiks kažkur keliauti,o jei tam gale,tai vistiek į Vidūną biggrin.gif Bet jei visai ne prie muzikos,dailės ar teatro,tai gal ir sunku bus vaikui,kad nebūtų ne savo rogėse,nors...klasės yra skirstomos į dvi dalis,kas liečia menų,stiprūs ir tam kam nelabai  biggrin.gif Nespaudžia ten vaikų :4u

Ačiū! Nežinojau, kad klasės skirstomos! tai šaunu. Meno nesibaido, bet ir nesiveržia, kai berniukas , bet patinka padainuoti ir piešti ir atmintį eilėraščiams gera turi, matau kad su logika ir matematika jam nesudėtinga ir patinka. Mėginsim patekti...
+
O kaip mokytoja Songailiene Gilijos pradinėje mokykloj? Bučiau labai dekinga!
Atsakyti
QUOTE(Contessa @ 2016 02 03, 21:16)
Ačiū! Nežinojau, kad klasės skirstomos! tai šaunu. Meno nesibaido, bet ir nesiveržia, kai berniukas , bet patinka padainuoti ir piešti ir atmintį eilėraščiams gera turi, matau kad su logika ir matematika jam nesudėtinga ir patinka. Mėginsim patekti...
+
O kaip mokytoja Songailiene Gilijos pradinėje mokykloj? Bučiau labai dekinga!

tai jei nesibaido,bandykit,nieks ten nespaudzia 4u.gif

Nežinau ten mokytoju,mano drauges vaikai eina pas kazkuria,jai tinka viskas,bet jai dzin i kokia mokykla eit,svarbu arciau namu ir jos darbo biggrin.gif Nors visur viskas priklauso nuo vaiko,tevų ir mokytojos,yra juk ir ten gerai besimokančių,bet kažkaip norisi savo vaikui parinkt kas geriausia ax.gif
Atsakyti
Maniškė mokosi Vytury, jos klasiokas išėjo į Dachą.... kai susitikau mamą, sakė, jog Vyturys daug stipresnis smile.gif

Gilijos mokykla visada buvo stipri ir nereikia sakyti, kad tik tie, kuriems nerūpi kaip ir pas ką mokinsis vaikas ten leidžia.

Atsakyti
QUOTE(Nikuna @ 2016 02 04, 09:59)
Maniškė mokosi Vytury, jos klasiokas išėjo į Dachą.... kai susitikau mamą, sakė, jog Vyturys daug stipresnis  smile.gif

Gilijos mokykla visada buvo stipri ir nereikia sakyti, kad tik tie, kuriems nerūpi kaip ir pas ką mokinsis vaikas ten leidžia.

Tai sakau,žiūrint kokia mokytoja pakliūs,bet stiprumo ten nepasakyčiau kad yra ax.gif Aišku,aš pati ten nedirbau,bet bėgančių iš ten nemažai... Nors jų visur yra, kol atranda savo biggrin.gif
Atsakyti
Mes, pvz is Dacho pabegom I Gilija. Dache nemazai pazistamu vaikus veda, tai nei vieno gero atsiliepimo negirdejau. O siais metais tai visai idomiai buvo, is 5 klasiu pradinuku mokytojas turejo tik dviem, kitu triju dar ieskojo vasara. Nenorejom rizikuoti ir isejom I Gilija pas mokytoja rekomenduota. Kol kas labai viskas patinka, gera atmosfera, saunus bureliai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo EXTRAA: 04 vasario 2016 - 23:43
QUOTE(guziukas @ 2016 02 03, 20:55)
MAn tai nei ta nei ta,bet ten pasirinkimo nėr,nebent i pradinę darželyje kur yra,Varpelis ar Vyturėlis,nepamenu...Draugė dirba Verdenėj,tai oi oi sakė,kokia didelė mokykla,mokinių daug,triukšmas ir t.t. ax.gif O Dache dirba pažįstama pradinių klasių mokytoja,jei pas ją pakliųt,aš ir norėčiau biggrin.gif O paskui gi galim ir išeit mirksiukas.gif

Yra dar saulėtekio, mums ji pakeliui būtų, bet girdėjau nelabai kokių atsiliepimų.
Nuo rudens leisiu į Šaltinėlo priešmokyklinę grupę. Šaltinėlis buvo darželis-mokykla, bet jau nebebus. Negi visas pradines mokyklas naikins? g.gif
Atsakyti
QUOTE(GudriLapė @ 2016 02 12, 09:22)
Yra dar saulėtekio, mums ji pakeliui būtų, bet girdėjau nelabai kokių atsiliepimų.
Nuo rudens leisiu į Šaltinėlo priešmokyklinę grupę. Šaltinėlis buvo darželis-mokykla, bet jau nebebus. Negi visas pradines mokyklas naikins?  g.gif

tik darželines

o Saulėtekis yra pagerėjęs
Atsakyti
QUOTE(guziukas @ 2016 02 04, 12:19)
Tai sakau,žiūrint kokia mokytoja pakliūs,bet stiprumo ten nepasakyčiau kad yra  ax.gif Aišku,aš pati ten nedirbau,bet bėgančių iš ten nemažai... Nors jų visur yra, kol atranda savo biggrin.gif

Mano viena dukra baigė Giliją, kita dar tebeina. Man atrodo, kad ten pakankamai stipriai, ypač šįmet, kai dar vertinimą sugriežtino.
Vyresnėlė pradinėj neblogai mokėsi ir dabar progimnazijoj niekas nesiskundė dar, kad kažkokių spragų būtų.Iš jos klasės specialiai pabėgusių nebuvo nė vieno, tik specialiai atbėgę 2 vaikai.
Nežinau kaip kitiems, bet mums Gilija labai patinka. Aišku, reikia leisti ne pas bet kokią mokytoją, domėtis, padėti vaikui, bendradarbiauti su mokytoja ir nebus problemų mirksiukas.gif
Atsakyti
Šiemet labai stiprios pradiniu klasiu mokytojos bus Vyturio mokykloje,nugirdau biggrin.gif Ir Smeltes viena nereali mokytoja isleidzia ketvirtokus thumbup.gif
Gedminu viena stipriausia isleis ketvirtokus mirksiukas.gif
Atsakyti
Gal kas galite pakomentuoti M. Mazvydo progimnazija? Ar gera, stipri mokykla?
Kaip ten jauciasi pradinukai? Girdejau, kad renkama pirmoku "techniku-konstruktoriu" klase. 4u.gif ax.gif
Atsakyti
Mes lankome Saulėtekio mokyklą, tai kol kas esam patenkintos smile.gif
Mokykla nedidelė, visi vaikai matomi kaip ant delno, visi sužiūrėti. Pradinukams tai labai gerai ir svarbu. Vyksta nemažai užklasinės veiklos užsiėmimų.
Žodžiu, viskas ten labai gerai smile.gif
Tik gaila, kad švietimas mokyklos plėst neleidžia, visų klasių yra tik po vieną, nors pernai pilnai būtų susirinkusios dvi pirmokų klasės.
Atsakyti