QUOTE(Contessa @ 2016 02 02, 23:20)
Neapsisprendziam kuria mokykla vaikui parinkti - nes vienodai arti GILIJOS pradine ir VIDUNO gimnazija Apie Viduna nemzai priestaringos info pasiekia, kad vaikai jau labai pavargsta bet tai cia gal tik pirmus metus taip
bet juk gerai, kad vaikai uzimti
QUOTE(Nikuna @ 2016 02 03, 09:47)
į Vydūną reikia įstoti ir verta jį rinktis, jei tikrai manote, kad vaikas meniškos sielos esu girdėjusi skirtingų atsiliepimų, bet tai tik gandai, todėl geriau nieko nekomentuosiu
Nors vistiek geriau Vidūnas,nebent Gilijoje labai gerą mokytoją surast,pradinukų,bet paskui vėl reiks kažkur keliauti,o jei tam gale,tai vistiek į Vidūną Bet jei visai ne prie muzikos,dailės ar teatro,tai gal ir sunku bus vaikui,kad nebūtų ne savo rogėse,nors...klasės yra skirstomos į dvi dalis,kas liečia menų,stiprūs ir tam kam nelabai Nespaudžia ten vaikų
QUOTE(GudriLapė @ 2016 02 03, 17:32)
Aš jau sisidariau nuomonę. Kaip suprantu šiaurinėje miesto dalyje geriausia Verdenės ir Dacho.
MAn tai nei ta nei ta,bet ten pasirinkimo nėr,nebent i pradinę darželyje kur yra,Varpelis ar Vyturėlis,nepamenu...Draugė dirba Verdenėj,tai oi oi sakė,kokia didelė mokykla,mokinių daug,triukšmas ir t.t. O Dache dirba pažįstama pradinių klasių mokytoja,jei pas ją pakliųt,aš ir norėčiau O paskui gi galim ir išeit