QUOTE(Dilma @ 2014 09 05, 10:43)
Tik turėkit omeny, kad vokiečių kalba ten vyksa lietuvių kalbos sąskaita
Nemanau
Pradinukam turi but i savaite 8 lietuviu pamokos,ten iseina 7,bet...pagal kursa niekad nebuvom atsilike
Aisku vaikai dirba daug....
QUOTE(rinann @ 2014 09 05, 12:05)
Kažin,jei mano pusseserė ištekėjusi už vokiečio,tai turbūt nesiskaito
Giminės turi būti gryni vokiečiai ar kaip?
O į tą bendruomenę priima visus norinčius? Paklaus manęs ko nors vokiškai,o aš nei bum bum
Jei vyras tikras vokietis,uzteks ir jo atsviesto gimimo liudijomo
nereiks jokiu bendriju
Ir pirmumo teise butu jusu,su tikru vokieciu kaip sakant
Papildyta:
QUOTE(Nikuna @ 2014 09 05, 12:55)
jei vaikas norės mokintis, mokinsis neatsižvelgiant į tai ar Stulpino, ar Zudermano, ar Vyturio mokykla... Dabar visur stengiasi, o ypač pradinukų mokytojos
QUOTE(Dilma @ 2014 09 05, 13:43)
O jei nenorės, tai tu nors ant ausų stovėk
.
QUOTE(katee @ 2014 09 05, 19:25)
Bet reikia pripazinti, kad nuo mokyklos labai daug kas priklauso
sakyciau net daugiau nei 50%
QUOTE(katee @ 2014 09 05, 20:03)
Yra ir tame tiesos. Bet lieku prie nuomones, kad pirma mokytoja turi labai daug itakos.
tikrai taip,todel daugelis renkasi,kaip sakant prastesne mokykla,bet kad pradiniu klasiu mokytoja butu labai gera,paskui gi galim pereit i kita mokykla,o pradinis lygis bus labai gerai paruostas,cia as apie tuos,kas nori mokytis
QUOTE(rinann @ 2014 09 05, 20:07)
Ačiū
Reikės pasidomėti.Mums pagal gyvenamąją vietą priklauso Gedminų progimnazija,gal ir ta nebloga mokykla. Bet norisi kur geriau
paprasta bet neprasta ta mokykla,jei ten -tai pradinese pasirinkt kuo geresne mokytoja,o nuo penktos stoti i anlgu sustiprinta klase,nes vistik ta kalba visad bus reikalinga
Papildyta:
QUOTE(katee @ 2014 09 05, 19:25)
rinann - nesvarbu kalba moket. Ta mano kosmetologe nei vieno zodelio nemoka vokiskai.
Sakyciu labai svarbu,nebent vaikas gabus ir jam nereiks padeti
As cia is savo praktikos kalbu,vienas jau penktokas ten,nors visa vasara mastem,ar reit ten toliau ar ne,vokieciu,kaip jau sakiau,pasikeite mokytoja nuo 3 klases,viskas,liko neidomu,nebesistenge,o as negalejau jam padeti.....daugelis,daugiau nei puses klases vaiku ten samdo repetitorius...mums tokios galimybes nebera siuo metu,todel turi kabintis pats
Kodel palikom toliau? sako 5 klasej labai pasikeicia vaikai,ziuresim,nesikeis,nenores eis viduna
Visai kita kalba apie mano trecioke,padet jai negaliu su vokieciu,bet....ji dar ir kokias 2 kalbas turbut galetu imt ir mokintis dabar,na ji kitokia,tfu tfu tfu,kad neprisikalbeciau,nes 3 klasej buna luziai,keiciasi mokytojos,o tai labai sujudina vaikus