Įkraunama...
Įkraunama...

Klaipėdos mokyklos

QUOTE(baltasakne @ 2014 08 21, 14:15)
O tai gal galetumet rekomenduoti kazkuria is mano paminetu mokyklu  mirksiukas.gif

asmeniškai nė su viena nesusidūriau... Žinau tik tiek, kad Dacho mokykloje ne visi prisitaiko (čia apie vyresnius)...
Atsakyti
QUOTE(baltasakne @ 2014 08 20, 15:54)
Laba diena ! Arteja laikas kai reiketu apsispresti del mokyklos, todel prasysiu jusu patarimo ar komentaru : Tauralaukio progimnazija, Verdene, Dacho - kuria pasirinkt ? Visos kitos tiesiog per toli, o Vite atkrito del kitokiu (asmeniniu)  priezasciu.  ax.gif Is anksto dekoju uz nuomones  4u.gif

Apie Verdenę daug gerų atsiliepimų (ir iš dirbančių Švietimo sistemoje), Dacho, kaip kam, išpūstas reikalas, sako. Tauralaukio nieko nežinau.
Atsakyti
QUOTE(linxmute @ 2014 08 22, 20:08)
Apie Verdenę daug gerų atsiliepimų (ir iš dirbančių Švietimo sistemoje), Dacho, kaip kam, išpūstas reikalas, sako. Tauralaukio nieko nežinau.

Sveika,

Mane tokios pat bedos kamuoja:)

Labiausiai linkstu i verdene.
Atsakyti
QUOTE(Aidrina @ 2014 08 25, 10:03)
Sveika,

Mane tokios pat bedos kamuoja:)

Labiausiai linkstu i verdene.

Na linkstu ir as. Gazdina tik, kad Verdenei pradiniu klasiu gal 7 nusimato g.gif Tai as jau isivaizduoju, kad anskciau ar veliau pritruks klasiu, darys rytines-vakarines pamainas ir t.t. Daug probelmu.
Atsakyti
QUOTE(baltasakne @ 2014 08 25, 10:34)
Na linkstu ir as. Gazdina tik, kad Verdenei pradiniu klasiu gal 7 nusimato  g.gif Tai as jau isivaizduoju, kad anskciau ar veliau pritruks klasiu, darys rytines-vakarines pamainas ir t.t. Daug probelmu.

O kur jus gyvenate? negirdejau tokios info del Verdenes,kad tiek klasiu:)
Atsakyti
QUOTE(širdux @ 2014 06 18, 20:44)
Sveikos mamytes. Niekur neradau informacijos apie Zudermano mokykla, zinau, kad vokieciu kalba yra sustiprinta, bet kaip kiti dalykai,atmosfera mokykloje ir pan. Buciau dekinga..

Mane irgi labai domina ši gimnazija. Ir svarbiausias klausimas: kaip ten patekti,nes lygtais ne visus norinčius priima? Reikia įstoti i kažkokią vokiečių bendruomenės partiją.
Gal atsiras mamyčių,kurių vaikučiai lanko šią gimnaziją ir pasidalins informacija 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rinann @ 2014 09 04, 19:59)
Mane irgi labai domina ši gimnazija. Ir svarbiausias klausimas: kaip ten patekti,nes lygtais ne visus norinčius priima? Reikia įstoti i kažkokią vokiečių bendruomenės partiją.
Gal atsiras mamyčių,kurių vaikučiai lanko šią gimnaziją ir pasidalins informacija 4u.gif

abejoju, kad tai partija... jei turit giminių Vokietijoje, nereikia stoti i jokias partijas
Atsakyti
QUOTE(rinann @ 2014 09 04, 19:59)

Tikra tiesa. Vakar buvau pas savo kosmetologe. Jos dukra lanko sia mokykla. Jie neturi jokiu giminaiciu is Vokietijos, nieko. Tai ji istojo i ta vokieciu bendruomene, sumokejo virs 300lt. Paskui dar i metus berods po 23 lt reikia moketi. Gavo ta pazyma, nuejo i ta moykla ir prieme. Ji labai patenkinta sia mokykla.
Atsakyti
Tik turėkit omeny, kad vokiečių kalba ten vyksa lietuvių kalbos sąskaita mirksiukas.gif
Atsakyti
Dar rusu kalba nuo 7 klases prsideda tenai. Anglu, berods, nuo antros, jei neklystu.

o ka reiskia, lietuviu kabos saskaita? g.gif Juk lietuviu ten irgi destoma neatmestinai g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katee: 05 rugsėjo 2014 - 09:48
QUOTE(katee @ 2014 09 05, 10:47)
Dar rusu kalba nuo 7 klases prsideda tenai. Anglu, berods, nuo antros, jei neklystu.

o ka reiskia, lietuviu kabos saskaita? g.gif Juk lietuviu ten irgi destoma neatmestinai g.gif

Rusų kalba visose mokyklose prasideda nuo 6os, anglų - nuo antros.

SU viena mokine kalbėjau, tai pas juos, berods, lietuvių pamokų buvo mažiau, nei kitose mokyklose...

O šiaip - visos mokyklos turi savo pliusų ir savo minusų. Kiekvienas randa tokią, kuri jam geriausia.
Atsakyti
QUOTE(Nikuna @ 2014 09 05, 10:32)
abejoju, kad tai partija... jei turit giminių Vokietijoje, nereikia stoti i jokias partijas

Kažin,jei mano pusseserė ištekėjusi už vokiečio,tai turbūt nesiskaito g.gif Giminės turi būti gryni vokiečiai ar kaip?

O į tą bendruomenę priima visus norinčius? Paklaus manęs ko nors vokiškai,o aš nei bum bum lotuliukas.gif
Atsakyti