Įkraunama...
Įkraunama...

Klaipėdos mokyklos

QUOTE(superkaralius @ 2014 02 24, 23:22)
Laba diena, noreciau paklausti ar yra Klaipedoje kokia mokykla kurioje pradinukams butu sustiprinta anglu kalba arba bent jau nuo pirmos klases pradetu ja mokyti? smile.gif

Gedminu mok siais metais anglu kalba yra nuo pirmos klases.bet nesustiprinta
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

Mamos, pasidalinkit ka dovanojate mokytojai gimtadienio proga?
Atsakyti
Sveikos,
ar yra lankančių Vitės mokyklą? Kokie atsiliepimai? Turbūt teks ten keliauti į pirmą klasę, pagal gyvenamąją vietą priklauso doh.gif
Atsakyti
QUOTE(superkaralius @ 2014 02 24, 23:22)
Laba diena, noreciau paklausti ar yra Klaipedoje kokia mokykla kurioje pradinukams butu sustiprinta anglu kalba arba bent jau nuo pirmos klases pradetu ja mokyti? smile.gif

šiaip sustiprinta anglų yra Versmės progimnazijoj, bet vis tiek tik nuo 2-os klasės prasideda. bet ten tik deklaravus gyvenamą vietą galima patekti.

kas klausė apie mokytoją R. Širokich, tai net nežinau, mano buvo Laima Širokich, bet tai jau buvo pries beveik 30 metų, o ir tada jau ne jauna ji buvo, kažin ar ta pati galėtų būti, nes jau turėtų kaip ir pensijoj būti. gal gimimaitė, jei tikrai vardas skiriasi, o ne klaida parašyta. mano buvo žiauriai stipri mokytoja, labai gerai mūsų klasę paruošė, kad po to gavom geriausius dalykininkus, visi mūsų norėjo. bet ir griežta buvo, prisibijodavom jos.
bet gal čia ne ta pati, nors pavardė tikrai reta.
Atsakyti
Šiek tiek ne į temą:
Kačinsko muzikos mokykloje labai gera mokytoja renka choriografijos naują klasę, trūksta 8-9 m. mergaičių ax.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes. Niekur neradau informacijos apie Zudermano mokykla, zinau, kad vokieciu kalba yra sustiprinta, bet kaip kiti dalykai,atmosfera mokykloje ir pan. Buciau dekinga..

Atsakyti

i 
Skelbimams skirta Skelbimų lenta
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ernoja: 14 liepos 2014 - 20:25
Laba diena ! Arteja laikas kai reiketu apsispresti del mokyklos, todel prasysiu jusu patarimo ar komentaru : Tauralaukio progimnazija, Verdene, Dacho - kuria pasirinkt ? Visos kitos tiesiog per toli, o Vite atkrito del kitokiu (asmeniniu) priezasciu. ax.gif Is anksto dekoju uz nuomones 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(baltasakne @ 2014 08 20, 15:54)
Laba diena ! Arteja laikas kai reiketu apsispresti del mokyklos, todel prasysiu jusu patarimo ar komentaru : Tauralaukio progimnazija, Verdene, Dacho - kuria pasirinkt ? Visos kitos tiesiog per toli, o Vite atkrito del kitokiu (asmeniniu)  priezasciu.  ax.gif Is anksto dekoju uz nuomones  4u.gif

Įdomu, kodėl tik dabar atėjo laikas? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Nikuna @ 2014 08 20, 15:40)
Įdomu, kodėl tik dabar atėjo laikas?  g.gif

Todel, kad tik DABAR atejo doh.gif Mes mokykla turim pradet lankyt 2015 metais. Cia siaip ne tik einamų metų pirmokai renkas, ar aš kažką ne taip supratau ?
Atsakyti
QUOTE(baltasakne @ 2014 08 20, 16:55)
Todel, kad tik DABAR  atejo  doh.gif Mes mokykla turim pradet lankyt 2015 metais. Cia siaip ne tik einamų metų pirmokai renkas, ar aš kažką ne taip supratau ?

nereikia taip pykti, tiesiog iskilo klausimas....
Atsakyti
QUOTE(Nikuna @ 2014 08 20, 21:12)
nereikia taip pykti, tiesiog iskilo klausimas....

O tai gal galetumet rekomenduoti kazkuria is mano paminetu mokyklu mirksiukas.gif
Atsakyti