QUOTE(Sara1976 @ 2014 02 02, 15:02)
Tiesa, kokie geresni Klaipėdos rajonai. Mūsų prioritetai, kad būtų kur vaikams išeiti pažaisti, kad būtų žaidimų aikštelė, kad namas mūrinis būtų, geriau naujos statybos, bet čia nebūtinai
Vis galvojau apie centrą ar senamiestį, bet bent Vilniuje su mažais vaikais ten visiška prapultis, iš laiptinės ant gatvės ir tiek
gerai centras, kol barai ir klubai rūpi, po to galima ir atitolti nuo jo
)
tik siaurinej pusej
savo laiko (pries kelis metus) ieskojom buto pirkimui ir ilgai ieskojom, vaikstinejom po naujos statyboa namus, bet pietiniai rajonai mane iskart atgrase, nesvarbu, kad nauji namai, bet tie miegamieji kvartalai man tokie baisus. Bet, aisku, jei gyveni, tai ir gyveni, ka padarysi
mes rinkomes Dragunu kvartala
QUOTE(Sara1976 @ 2014 02 03, 10:03)
Ačiū, už patarimus. Gal tikrai kreiptis į kokią agentūrą, gal jie patars
Atlikau namu darbus, perskaičiau visus forumus apie mokyklas ir rajonus. Apsistojom ties Verdenės mokykla, o būsto ieškosim Miško rajone. Kaip toks pasirinkimas? Ką į tai mano klaipėdiečiai? Kai kur rašo, kad Miško kvartale būna blogas kvapas, bet senesniuose forumuose apie tai rašo, gal dabar jau nieko su kvapu?
kuri laika nuomojomes Misko kvartale buta, nejauciau jokio ypatingo kvapo, ko tikrai nepalyginsi Klaipedos pietineje dalyje (ten tevai mano gyvena).
I Verdene ejo viena is mano mergaiciu
viskas ten tvarkoj, bet jau girdejau kad pirmoku nebeimanoma uzregistruot, mokiniu yra net per daug
dali jau atmes, nes per daug prisirinko...
ale pazistama dirbanti svietime sake, kad ruosiasi viena papildoma klase formuoj, jei pasirasys savivaldybe
bet cia dar tik gandai...nezinau kaip bus
siaip man asmeniskai patinka labiau profiliuotos mokyklos- Zudermano gimnazija, Vydūno mokykla