Įkraunama...
Įkraunama...

Klaipėdos mokyklos

QUOTE(Sara1976 @ 2014 02 03, 09:03)
Ačiū, už patarimus. Gal tikrai kreiptis į kokią agentūrą, gal jie patars smile.gif Atlikau namu darbus, perskaičiau visus forumus apie mokyklas ir rajonus. Apsistojom ties Verdenės mokykla, o būsto ieškosim Miško rajone. Kaip toks pasirinkimas? Ką į tai mano klaipėdiečiai? Kai kur rašo, kad Miško kvartale būna blogas kvapas, bet senesniuose forumuose apie tai rašo, gal dabar jau nieko su kvapu?

thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Misko kvartale blogas kvapas? g.gif Sakyciau pietinej pusej....
Atsakyti
QUOTE(Nikuna @ 2014 02 04, 09:32)
Misko kvartale blogas kvapas?  g.gif  Sakyciau pietinej pusej....

Nuo Klaipėdos naftos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dilma @ 2014 02 04, 10:47)
Nuo Klaipėdos naftos smile.gif

aaa...
Atsakyti
Kuriose dar mokyklose, be Licėjaus ir Vaivorykštės tako, yra priešmokyklinės grupės?
Ačiū
Atsakyti
QUOTE(Sara1976 @ 2014 02 02, 15:02)
Tiesa, kokie geresni Klaipėdos rajonai. Mūsų prioritetai, kad būtų kur vaikams išeiti pažaisti, kad būtų žaidimų aikštelė, kad namas mūrinis būtų, geriau naujos statybos, bet čia nebūtinai smile.gif Vis galvojau apie centrą ar senamiestį, bet bent Vilniuje su mažais vaikais ten visiška prapultis, iš laiptinės ant gatvės ir tiek smile.gif gerai centras, kol barai ir klubai rūpi, po to galima ir atitolti nuo jo smile.gif)
tik siaurinej pusej ax.gif savo laiko (pries kelis metus) ieskojom buto pirkimui ir ilgai ieskojom, vaikstinejom po naujos statyboa namus, bet pietiniai rajonai mane iskart atgrase, nesvarbu, kad nauji namai, bet tie miegamieji kvartalai man tokie baisus. Bet, aisku, jei gyveni, tai ir gyveni, ka padarysi ax.gif mes rinkomes Dragunu kvartala 4u.gif
QUOTE(Sara1976 @ 2014 02 03, 10:03)
Ačiū, už patarimus. Gal tikrai kreiptis į kokią agentūrą, gal jie patars smile.gif Atlikau namu darbus, perskaičiau visus forumus apie mokyklas ir rajonus. Apsistojom ties Verdenės mokykla, o būsto ieškosim Miško rajone. Kaip toks pasirinkimas? Ką į tai mano klaipėdiečiai? Kai kur rašo, kad Miško kvartale būna blogas kvapas, bet senesniuose forumuose apie tai rašo, gal dabar jau nieko su kvapu?

kuri laika nuomojomes Misko kvartale buta, nejauciau jokio ypatingo kvapo, ko tikrai nepalyginsi Klaipedos pietineje dalyje (ten tevai mano gyvena).
I Verdene ejo viena is mano mergaiciu 4u.gif viskas ten tvarkoj, bet jau girdejau kad pirmoku nebeimanoma uzregistruot, mokiniu yra net per daug rolleyes.gif dali jau atmes, nes per daug prisirinko...
ale pazistama dirbanti svietime sake, kad ruosiasi viena papildoma klase formuoj, jei pasirasys savivaldybe g.gif bet cia dar tik gandai...nezinau kaip bus unsure.gif

siaip man asmeniskai patinka labiau profiliuotos mokyklos- Zudermano gimnazija, Vydūno mokykla g.gif
Atsakyti
QUOTE(Sara1976 @ 2014 02 03, 10:03)
Apsistojom ties Verdenės mokykla, o būsto ieškosim Miško rajone. Kaip toks pasirinkimas? Ką į tai mano klaipėdiečiai? Kai kur rašo, kad Miško kvartale būna blogas kvapas, bet senesniuose forumuose apie tai rašo, gal dabar jau nieko su kvapu?

Klaipėdos nafta pastatė kvapų surinkimo rezervuarą, tai tikrai smirdi daug mažiau mirksiukas.gif tiksliau, smirdi dabar tik retkarčiais, dažniausiai savaitgalį.
Pietinėje dalyje tikrai kvapų daugiau.
Verdenė geras pasirinkimas. Ypač, jei mergytė eis jau į antrą klasę, gal ir šansų patekti yra biggrin.gif
Atsakyti
Asmeniškai nebuvau susidūrusi, bet draugė sakė, kad į neprofiliuotą mokyklą privalo priimti pagal gyvenamąją vietą. Jei ne pagal gyvenamąją vietą, tada gali ir nebūti vietų. Ji pati savo dukrą į Verdenės pirmą klasę užrašė gegužės mėn. (prieš 3m. ), negalėjo tik mokytojos pasirinkti, nes ne pas visas dar buvo nepilnos klasės, o šiaip jai niekas nieko nesakė, kad jau vėlai atėjo.
Atsakyti
QUOTE(clasica @ 2014 02 08, 20:53)
Asmeniškai nebuvau susidūrusi, bet draugė sakė, kad į neprofiliuotą mokyklą privalo priimti pagal gyvenamąją vietą. Jei ne pagal gyvenamąją vietą, tada gali ir nebūti vietų. Ji pati savo dukrą į Verdenės pirmą klasę užrašė gegužės mėn. (prieš 3m. ), negalėjo tik mokytojos pasirinkti, nes ne pas visas dar buvo nepilnos klasės, o šiaip jai niekas nieko nesakė, kad jau vėlai atėjo.

taip, jei pagal gyvenama vieta - privalo priimti
Atsakyti
Ačiū visom mamom už patarimus smile.gif
Kalbėjau su Verdenės direktore, sakė, kad jei gyvenama vieta deklaruota netoli mokyklos, tada tikrai priims. Tikiuosi, kad taip ir bus.
Na ką, iki susimatymo Klaipėdoj, tikiuosi bus svetingas miestas smile.gif
Atsakyti
Kaip supratau, Smeltės progimnazijoje Kubilienė mokytoja ne iš gerųjų.. O kaip mokytojos R. Širokich ir I. Masaitienė. Maniškis į mokyklą trauks tik po metų, bet kaip supratau būtent tos trys mokytojos turės išleidusios ketvirtokus ir pirmokus ims.. Aplamai, Smeltės progimnazija kaip mokykla gera ar ne iš tų gerųjų. Kaip vaikus paruošia gimnazijai g.gif
Atsakyti
Laba diena, noreciau paklausti ar yra Klaipedoje kokia mokykla kurioje pradinukams butu sustiprinta anglu kalba arba bent jau nuo pirmos klases pradetu ja mokyti? smile.gif
Atsakyti