Įkraunama...
Įkraunama...

Klaipėdos mokyklos

QUOTE(Miketukas1 @ 2013 04 30, 12:27)
taikliai pasakyta  smile.gif  Vyduno-  MADINGA mokykla  smile.gif,  bet tikrai ne geriausia

Ką reiškia madinga ir ką reiškia gera. Paaiškinkit, man neaišku g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo daivajazz: 30 balandžio 2013 - 12:15
QUOTE(scorpas @ 2013 04 30, 11:04)

Įdomi diskusija. Ar yra Klaipėdoje geriausia mokykla? Kuri? Kad yra madinga jau sužinojau biggrin.gif

Jei skaitytumėte šią temą metai iš metų - kiekvienais metais tuo pačiu metu kyla tokia pati diskusija biggrin.gif
Atsakyti
[quote=ERIKULKA,2013 01 29, 12:39]
Sveikos, mamytės,
Na ką, turiu teisę ir aš pasisakyti kas iš tikro vykstą Mašioto progimnazijoje, vadinamoje katalikiškoje mokykloje, tik klausimas ar kunigai apie tai žino, ir ar katalikai taip kada elgiasi, o ypač mokyklos vadovybė?
Dukra buvo sumušta ir visa tai nagrinėjo policija, po to karto sėdo ant mano dukros ir rašinėjo kažkokius iš piršto laužtus raštelius, tai atsikalbinėja, tai sakė tą ar aną, tai neišgirdo ir t.t... Pamąsčius, visi vaikai turi teisę ir gali pasakyti savo nuomonę ar ne? Deja, mano dukra jau jos neturi ir yra morališkai smugdoma, mergaitė sutraumuota psichologiškai, nes tik ji bloga, taip teigia mokykla. Tad patarimas mamos gyvenime nevesti savo vaikų į tą mokyklą, jei rūpi Jūsų vaikas.
Negana to, dar teko susipažinti su dukros auklėtoja, kaip neturėtų manau elgtis auklėtoja. Atėjau į pamokos galą, nes tuo metu galėjau pasirodyti ir tai dėl tam tikrų priežasčių trumpam, ji man sako " Aš nekalbėsiu su jumis, nes man pamoka, pirma reikia man paskambinti ir suderinti laiką, o tada ateiti, kai paskirsiu" Nu dar tokio anekdoto negirdėjau niekur. Juk dukra buvo ką tik sumušta, o auklėtojai vienodai. Paskui bandė įrodinėti, kad dukra jai nepasisakė kas įvyko, bet tada jau trūko man kantrybė, pareikalavau pakelti kameras ir labai aiškiai bus matyti kada dukra buvo pas ją kabinete.
Tad patarimas, mylite savo vaiką, neleiskite jo į tokią mokyklą kur vyrauja nepagarba tiems, kas ieško teisybės.
Kalbu apie Mašioto progimnaziją
[/quote]
Norėtume žinoti ką žinote apie Mašioto progimnazijoje muštynes, nes samdome advokatą ir kelsime šiai mokyklai rotaciją. Mąstome ir apie žurnalistus, todėl rankame informaciją ir laukiame tėvelių, kurių vaikučiai vienaip ar kitaip buvo nukentėję Klaipėdos P. Mašioto progimnazijoje.
[/quote]
Skaitineju tema ir nesuprantu, kaip taip atsitikus kazkokiam nemaloniam atvejui ar baisiam vaiku poelgiui yra sakoma: niekada neleisciau vaiko i ta mokykla.... nu vejus kalbat moterys..... visuose gyvenimo situacijoje buna baisiu nutikimu,bet tai nereiskia,kad mokykla bloga.
Mes einam i Masiota, i pirma klase - esam LABAI PATENKINTI MOKYTOJA....vaikai klaseje,,,aisku yra visokiu. As UZ gera mokytoja vaikui - ypac kalbu apie pradines klases, o mokykla..... vaikai buna klaseje ir juos moko mokytoja, o ne direktore. cia mano nuomone. MES UZ MASIOTO MOKYKLA.
Atsakyti
florida, dziaugiuosi, kad Jums viskas gerai... tik kol kas daugiau neigiamu nuomoniu, nei teigiamu...

P.S. klystate, jei manote, kad direktore nekuo deta... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ČIČI @ 2013 05 02, 08:35)
florida, dziaugiuosi, kad Jums viskas gerai... tik kol kas daugiau neigiamu nuomoniu, nei teigiamu...

P.S. klystate, jei manote, kad direktore nekuo deta...  ax.gif

na kiek supratau jus vaikus isleidot i vyturio mokykla, tai as butent jos nesirinkau, irgi del labai blogu atsiliepimu.
Atsakyti
florida, Jūsų vaikas dar tik baigia pirmą klasę,jei neklystu, o kalba eina apie vyresnes klases, tad daug ką pasako,
Kažkada yra tekę dirbti Mašioto mokykloje, džiaugiuos, kad nebedirbu ax.gif atmosfera tikrai nekokia
Atsakyti
QUOTE(florida @ 2013 05 02, 16:03)
na kiek supratau jus vaikus isleidot i vyturio mokykla, tai as butent jos nesirinkau, irgi del labai blogu atsiliepimu.

As nesakau, kad Vyturys idealus, bet tikrai apie ji zinau daugiau nei Jus apie Masioto mokykla... Pagal viena mokytoja apie mokykla tikrai nesprendziu...

g.gif o siaip idomu, ka pasakoja apie Vyturi negero... gal ir as pritarciau g.gif
Atsakyti
[quote=florida,2013 05 01, 22:40]
Norėtume žinoti ką žinote apie Mašioto progimnazijoje muštynes, nes samdome advokatą ir kelsime šiai mokyklai rotaciją. Mąstome ir apie žurnalistus, todėl rankame informaciją ir laukiame tėvelių, kurių vaikučiai vienaip ar kitaip buvo nukentėję Klaipėdos P. Mašioto progimnazijoje.
[/quote]
Skaitineju tema ir nesuprantu, kaip taip atsitikus kazkokiam nemaloniam atvejui ar baisiam vaiku poelgiui yra sakoma: niekada neleisciau vaiko i ta mokykla.... nu vejus kalbat moterys..... visuose gyvenimo situacijoje buna baisiu nutikimu,bet tai nereiskia,kad mokykla bloga.
Mes einam i Masiota, i pirma klase - esam LABAI PATENKINTI MOKYTOJA....vaikai klaseje,,,aisku yra visokiu. As UZ gera mokytoja vaikui - ypac kalbu apie pradines klases, o mokykla..... vaikai buna klaseje ir juos moko mokytoja, o ne direktore. cia mano nuomone. MES UZ MASIOTO MOKYKLA.
[/quote]

Aciu uz viena gera zodi apie Masioto mokykla drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(ČIČI @ 2013 05 03, 08:49)
As nesakau, kad Vyturys idealus, bet tikrai apie ji zinau daugiau nei Jus apie Masioto mokykla... Pagal viena mokytoja apie mokykla tikrai nesprendziu...

g.gif  o siaip idomu, ka pasakoja apie Vyturi negero... gal ir as pritarciau  g.gif

tai kad taip gerai viska zinot, ka cia ir bepasakoti doh.gif
taip pirmokui as rinkausi mokytoja, o ne mokykla (nors ir mokykla siuo metu patinka), nes baigus pradines galima rinktis toliau.
Atsakyti
Sveikos, noreciau paklausti, gal kas zino, kokia jauna mokytoja, pvz nesenai baigusia, kuri siemet tures pirmokus? Ar mokykla, kurioj daugiau jaunu mokytoju? Kurioj mokykloj daugiau uzklasines veiklos, ivairiu bureliu ? g.gif

Dar kitas klausimas butu del Vyduno mokyklos, girdejau negerus atsiliepimus del jos naujos vietoj, gal kas leidziate vaikus ten, kokie butu atsiliepimai? ar tikrai tas rajonas toks "negeras"? KAip maciau ten bus stojamieji egzaminai, o ar reikia kazkaip dar pries tai uzrasyti ten? g.gif

Oi, daug tu klausimu, kai isleidi pirmoka, kaip teisigai pasirinkti...? blush2.gif

Atsakyti
QUOTE(*Sani* @ 2013 05 05, 21:07)
Sveikos, noreciau paklausti, gal kas zino, kokia jauna mokytoja, pvz nesenai baigusia, kuri siemet tures pirmokus? Ar mokykla, kurioj daugiau jaunu mokytoju? Kurioj mokykloj daugiau uzklasines veiklos, ivairiu bureliu ?  g.gif

Dar kitas klausimas butu del Vyduno mokyklos, girdejau negerus atsiliepimus del jos naujos vietoj, gal kas leidziate vaikus ten, kokie butu atsiliepimai? ar tikrai tas rajonas toks "negeras"? KAip maciau ten bus stojamieji egzaminai, o ar reikia kazkaip dar pries tai uzrasyti ten? g.gif

Oi, daug tu klausimu, kai isleidi pirmoka, kaip teisigai pasirinkti...?  blush2.gif

Užrašyti reikia, kad sudarant sąrašus būtų įtrauktas. O rajonas kaip rajonas. Juk ir Gilijos mokykla šalia, jie daugiausia patys eina į mokyklą. Vydūno mokinukai dažniausiai yra ne rajone gyvenantys ir yra vežiojami. Tai juos atveža ir po pamokų pasiima.
Atsakyti
QUOTE(daivajazz @ 2013 05 05, 19:59)
Užrašyti reikia, kad sudarant sąrašus būtų įtrauktas. O rajonas kaip rajonas. Juk ir Gilijos mokykla šalia, jie daugiausia patys eina į mokyklą. Vydūno mokinukai dažniausiai yra ne rajone gyvenantys ir yra vežiojami. Tai juos atveža ir po pamokų pasiima.

Dekui, nugi is tikruju Klaipeda juk netokia didele, kad jau taip labai ten gatves skirtusi, kazkaip isgasdino mane viena mama pasake, kad vaika perkelia i kita mokykla, nes ten ateina vietiniu kazkokiu reketuoja vaika ir t.t. bet juk tas pats gali buti visur ... g.gif

Bet vel galvoju ten daug to papildomo ugdymo, o jei vaikas nebenores, ka keisti mokykla? Kas vedat ten savo vaikus ar nepabosta vaikams tiek to meninio ugdymo? Juk, jei eini tik i bureli gali pakeisti, juk neaisku, kas vaikui patiks po metu, keturiu ir t.t. ir is vis ar neatmusa noro tam menui? g.gif

O kokiu mokytoju taip niekas ir neparekomenduosit? ax.gif
Atsakyti