Įkraunama...
Įkraunama...

Klaipėdos mokyklos

QUOTE(digi @ 2013 04 15, 16:42)
Sveikos, šiemet ir man pirmą kartą tenka išleisti būsimą pirmokę į mokyklą...aišku įvairių klausimų begalės... šiuo metu didžiausias klausimas kurią mokykla pasirinkti (renkamės iš dviejų) - Zudermaną (jau patekom, kartu su dar dviem darželio draugais) ar Vydūna (kur bandysim patekti, neis nei vienas is darzelio grupės, bet mes ten sportuojam, pažystam dailės mokytoją, tikslaiu pas ją būreli antri metai lankom)... apie pirmąją labai "skūpai" mamyčių informacijos randu...apie antrąją daug... bėda tame, kad man jos abi tinka (žinoma jos labai skirtingos, bet vertinant aplamai vienų pliusai, kitų minusai - man daug maž vienodai išsidėsto)...kurią rintumėtės? kodėl?...

Dukros draugė mokosi Zudermane. Patenkinti, mokytoja tinka. Tik kad lietuvių k. pamokų mažiau yra. Atiduota vokiečių k.
Atsakyti
Merginos, kaip Aukuro gimnazija?
Atsakyti
QUOTE(office @ 2013 04 20, 15:43)
Merginos, kaip Aukuro gimnazija?

Mano du sūnūs baigė Aukurą, dukros neleisčiau g.gif Ten man atrodo ir yra daugiau bermiukų. Matematikos mokytotai - g.gif vienareikšmiškai neatsakysi, jei nori l. gerų rezultatų- reikės repetitoriaus, tai yra pravarys programą bet neruoš egzaminui, su fizika-vienas mokytojas yra kuris nuo 11-os klasės paima tuos kurie laikys egzaminą- normaliai, yra chemijos mokytoja kuri irgi gerai ruošia egzui, yra anglų k. ,lietuvių k. gerų mokytojų. Vidutiniškai besimokantys vaikai ten nejaučia spaudimo, įtampos, priimami tokie kokie yra. Gabesnis laikomas išsišokėliu- jo vieta VDG ar Ąžuolyne, tad ten jis nelabai suprantamas ko atėjo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Andro: 20 balandžio 2013 - 16:34
QUOTE(Andro @ 2013 04 20, 16:33)

thumbup.gif sauniai apibudinta....

as irgi girdejau, kad ten stoja tie, kurie niekur kitur neistoja....
Atsakyti
QUOTE(Andro @ 2013 04 20, 16:33)
Mano du sūnūs baigė Aukurą, dukros neleisčiau g.gif Ten man atrodo ir yra daugiau bermiukų. Matematikos mokytotai - g.gif vienareikšmiškai neatsakysi, jei nori l. gerų rezultatų- reikės repetitoriaus, tai yra pravarys programą bet neruoš egzaminui, su fizika-vienas mokytojas  yra kuris nuo 11-os klasės paima tuos kurie laikys egzaminą- normaliai, yra chemijos mokytoja kuri irgi gerai ruošia  egzui, yra anglų k. ,lietuvių k. gerų mokytojų. Vidutiniškai besimokantys vaikai ten nejaučia spaudimo, įtampos, priimami tokie kokie yra. Gabesnis laikomas išsišokėliu- jo vieta VDG ar Ąžuolyne, tad ten jis nelabai suprantamas ko atėjo.

Ačiū Andro, už nuomonę.Girdėjau, kad Aukuras silpnesnė mokykla už Vėtrungės gimnaziją. Na Ąžuolynas tai yra Ąžuolynas, na VDG šiemet kuria dvi akademines klases o Ąžuolyne bus jau visos akademinės klasės.
Atsakyti
QUOTE(eris @ 2013 02 14, 20:25)
Ne labai tikiu, gal tai vienkartinis atvejis. Ten gan stipri socialine pedagoge, truputi arogantiska, bet labai stengiasi gerai dirbti.
Jei mano vaikas neistos i Vyduna, tai i Vyturi leisiu, nors ir Stulpino salia, bet i sita mokykla - tai tikrai niekada.  biggrin.gif

o kuom bloka Stulpino mokykla?? g.gif labai jau idomu smile.gif MB sesers mergaite lanko,tai yra labai patenkinti,ne vieno nusiskundimo negirdejau... o dabar jau issigandau blush2.gif
Atsakyti
ieskom kompanijos mirksiukas.gif , kas ves pirmokeli Klaipedoje i Verdene is Misko kvartalo? mirksiukas.gif

i a.z
Atsakyti
O mes jeskom kompanijos i Liceju? smile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ovci @ 2013 02 18, 10:24)
Sveiki, as uzrasiau savo sunu i Stulpino progimnazija, gal kas turite kokiu atsiliepimu apie sia mokykla?

normali ta mokykla, manau kaip ir visose mokyklose visko būna. Bet eina, d=iaugiam4s, ir tiek. Nesivaikom" madų" . Tvarkosi, graži, puiki direktorė, labai stengiasi, eina į kontaktą, kol esam pradinėse klasėse todėl sunku ką apibūdinti. Vaikai dalyvauja konkursuose, kas nori turi užimtumą ir t.t. turim nerealią mokytoją, tai tik džiaugiuosi, kad nenuprotėjau... ir neištrėmiau vaiko kur nors į "geresnę" .
Papildyta:
QUOTE(kankan @ 2013 04 22, 20:57)
o kuom bloka Stulpino mokykla??    g.gif  labai jau idomu smile.gif MB sesers mergaite lanko,tai yra labai patenkinti,ne vieno nusiskundimo negirdejau... o dabar jau issigandau  blush2.gif

nei bijokit nei ką, ateina pasako bet ką ? o tai kas ten negerai? tegul pasako, o ne numeta repliką ir ale viskas blogai. Per trejus metus mokyklai neturiu jokių priekaištų. O jei kas pasakys ,kad nebūna šio bei to Vydūne ar kitoje madingoje mokykloje tada nepatikėsiu.
Atsakyti
QUOTE(Naktibalda @ 2013 04 29, 16:28)
normali ta mokykla, manau kaip ir visose mokyklose visko būna. Bet eina, d=iaugiam4s, ir tiek.  Nesivaikom" madų" . Tvarkosi, graži, puiki direktorė, labai stengiasi, eina į kontaktą, kol esam pradinėse klasėse todėl sunku ką apibūdinti. Vaikai dalyvauja konkursuose, kas nori turi užimtumą ir t.t.  turim nerealią mokytoją, tai tik džiaugiuosi, kad nenuprotėjau... ir neištrėmiau vaiko kur nors į "geresnę" .
Papildyta:

nei bijokit nei ką, ateina pasako bet ką ? o tai kas ten negerai? tegul pasako, o ne numeta repliką ir ale viskas blogai. Per trejus metus mokyklai neturiu jokių priekaištų. O jei kas pasakys ,kad nebūna šio bei to Vydūne ar kitoje madingoje mokykloje tada nepatikėsiu.

drinks_cheers.gif man ir direktore patiko,reikejo man pas ja,tai labai graziai man viska isaiskino mano rupimais klausimais smile.gif
Atsakyti
taikliai pasakyta smile.gif Vyduno- MADINGA mokykla smile.gif, bet tikrai ne geriausia
Atsakyti
QUOTE(kornellita @ 2013 04 29, 15:12)
O mes jeskom kompanijos i Liceju? smile.gif  4u.gif

O jūs pati kokioje mokykloje mokėtės? Atsiprašau, bet kartais taip norisi mamas išsiųsti kurso pakartot biggrin.gif

Įdomi diskusija. Ar yra Klaipėdoje geriausia mokykla? Kuri? Kad yra madinga jau sužinojau biggrin.gif
Atsakyti