Sakykit,o ar vienu metu galima registruoti vaika i keleta mokyklu? Gal ir kvailokas klausimas,bet kai nesusidurusi,tai nieko nzn. Siaip metus turim,bet i Viduna tikrai manau bandysim,dar Gilija tikrai vilioja,tik kad va sakau,labai mane neramina,kur po Gilijos vaika deti? Kiloti keletu kartu?
QUOTE(Nala24 @ 2013 02 14, 21:44)
Sakykit,o ar vienu metu galima registruoti vaika i keleta mokyklu? Gal ir kvailokas klausimas,bet kai nesusidurusi,tai nieko nzn. Siaip metus turim,bet i Viduna tikrai manau bandysim,dar Gilija tikrai vilioja,tik kad va sakau,labai mane neramina,kur po Gilijos vaika deti? Kiloti keletu kartu?
galima
tai priklauso nuo vaiko, vienam tai sunku, o kitam visai lengva... O gal po Gilijos didzioji dalis klasioku eis i ta pacia mokykla
QUOTE(ČIČI @ 2013 02 15, 10:41)
galima
tai priklauso nuo vaiko, vienam tai sunku, o kitam visai lengva... O gal po Gilijos didzioji dalis klasioku eis i ta pacia mokykla
Tikrai labai priklauso nuo vaiko. Pradžia visada sunkesnė būna, bet pakeitimas ne visada būna blogai. Mano vaikas iki paskutinės klasės pakeitė 4 mokyklas pradinė - pagrindinė - teko keisti dėl prasidėjusių problemų - gimnazija - ir dar kartą keitėsi 11 kl klasė ir auklėtoja. Vaikas tikrai nėra labai bendraujantis, bet kai pats norėjo pakeisti mokyklą, tai viskas išėjo tik į naudą.
QUOTE(laurindre @ 2013 02 12, 18:53)
Na jei man reiketu vaika vezti i mokykla per visa miesta, tai Vites jau tikrai nesirinkciau Mokytoju kolektyvas ten tikrai geras, aprupinta mokykla visomis mokymo priemonemis. Bet mokiniu kontingento tai jau jie tikrai pasirinkti negali. O kuo toliau, tuo jis baisesnis. As labai rimtai pagalvociau. Jei gyventumete prie pat, tai dar suprasciau. Nejaugi nera arciau mokyklos. Pirmokui tai gerokai svarbiau
O aš mokausi Vitės mokykloje. Ta mokykla bent jau man yra gera tuo, kad mokiniai artimai bendrauja su mokytojais ir mokytojai su mokiniais. Mokytojai daug paaiškina ne tik apie mokslus, bet ir apie gyvenimą. Yra psichologų, kurie padeda susivokti mokykloje ir savyje.
QUOTE(Nala24 @ 2013 02 14, 21:44)
Kilojimas turi savų pliusų - vaikas tampa lankstesnis, išmoksta prisitakyti prie dažnai kintančių gyvenimo aplinkybių. Bent jau tokį pliusą aš girdėjau iš psichologės.
QUOTE(ovci @ 2013 02 18, 12:24)
Sveiki, as uzrasiau savo sunu i Stulpino progimnazija, gal kas turite kokiu atsiliepimu apie sia mokykla?
Mano pazystamos vaikas ten mokosi, na jam viskas super tinka, patinka, o svarbiausia, akd ju klase sake labai draugiska ir aukletoja ju kovojanti uz vaikus, tai manau dau nuo to ir priklauso. Jiems pasiseke, nes po darzelio beveik visi vaikai ir ejo i viena klase tai del to matyt labai gera atmosfera pas ju ir yra, o ir pradinej klasej mokytoja buvo gera, o dabar ir aukletoja labai super sake
kolegės gal kas kokių nuomonių.. ar Ąžuolyno gimnazija ar Klaipėdos Licėjus?
QUOTE(Cererakennel @ 2013 03 20, 16:00)
kolegės gal kas kokių nuomonių.. ar Ąžuolyno gimnazija ar Klaipėdos Licėjus?
Jei tureciau pinigu, rinkciausi Liceju
QUOTE(ČIČI @ 2013 03 21, 08:33)
Jei tureciau pinigu, rinkciausi Liceju
Kiek žinau, licėjus su labai geru vidurkiu ir nemokamai priima mokytis. Gal dėl atmosferos patiems mokiniams rinkčiausi Ąžuolyną (čia iš mano ex auklėtinių atsiliepimų).
QUOTE(O'Hara @ 2013 03 21, 08:47)
Kiek žinau, licėjus su labai geru vidurkiu ir nemokamai priima mokytis. Gal dėl atmosferos patiems mokiniams rinkčiausi Ąžuolyną (čia iš mano ex auklėtinių atsiliepimų).
o kokie tie geri vidurkiai
butent del atmosferos nesirinkciau Azuolyno....
Sveikos, šiemet ir man pirmą kartą tenka išleisti būsimą pirmokę į mokyklą...aišku įvairių klausimų begalės... šiuo metu didžiausias klausimas kurią mokykla pasirinkti (renkamės iš dviejų) - Zudermaną (jau patekom, kartu su dar dviem darželio draugais) ar Vydūna (kur bandysim patekti, neis nei vienas is darzelio grupės, bet mes ten sportuojam, pažystam dailės mokytoją, tikslaiu pas ją būreli antri metai lankom)... apie pirmąją labai "skūpai" mamyčių informacijos randu...apie antrąją daug... bėda tame, kad man jos abi tinka (žinoma jos labai skirtingos, bet vertinant aplamai vienų pliusai, kitų minusai - man daug maž vienodai išsidėsto)...kurią rintumėtės? kodėl?...