Įkraunama...
Įkraunama...

Klaipėdos mokyklos

QUOTE(paukščiukas @ 2013 02 13, 13:11)
net susijuokiau  doh.gif

Mes kitą met pradėsime lankyti Vyturio mokyklą, nemažai domėjausi, tai ši mokykla mum visais aspektais tinka, o ir aš su vyru, baigėmė šią mokyklą. O tokie aprašomi nutikimai, man  tik juoką kelia, taip gaunasi, kad dėl kiekvieno ''pirstelėjimo'' teks mokyklas kaitalioti  doh.gif

Žinoma, kad ne. Visada malonuleisti vaiką į mokyklą, kurią pats baigei. Jei manęs likimas nebūtų nuvedęs į Klaipėdą, gal saviškę irgi leisčiau į tą, kurią baigiau pati. Arba ten, kur mokėsi vyras smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Laumiux @ 2013 02 13, 14:00)
Žinoma, kad ne. Visada malonuleisti vaiką į mokyklą, kurią pats baigei. Jei manęs likimas nebūtų nuvedęs į Klaipėdą, gal saviškę irgi leisčiau į tą, kurią baigiau pati. Arba ten, kur mokėsi vyras smile.gif

mes juk savo vaikus leisime į pirmą klasę, tai tik laimės dalykas, kokie vaikai susirinks į tą klasę kartu su mūsiškiu. Problematiškų vaikų, gali pasitaikyti bet kurioje klasėje, tai vien pagal tai, kad kažkada kažką nuskriaudė, manau neteisinga atmetynėti mokyklos.

Mūsų giminėje dvi mokytojos, ir turime galimybę vesti į jų mokyklas, būtų užtikrinta priežiūra ir visa kita. Bet mum labai svarbu, kad vaikas galėtų pats nueiti ir pareiti iš mokyklos, tad renkamės Vyturio (Mašioto net nesvarstėm schmoll.gif ). Norim auginti kuo savarankiškesnį žmogeliuką smile.gif
Atsakyti
QUOTE(paukščiukas @ 2013 02 13, 14:12)
mes juk savo vaikus leisime į pirmą klasę, tai tik laimės dalykas, kokie vaikai susirinks į tą klasę kartu su mūsiškiu. Problematiškų vaikų, gali pasitaikyti bet kurioje klasėje, tai vien pagal tai, kad kažkada kažką nuskriaudė, manau neteisinga atmetynėti mokyklos.

Mūsų giminėje dvi mokytojos, ir turime galimybę vesti į jų mokyklas, būtų užtikrinta priežiūra ir visa kita. Bet mum labai svarbu, kad vaikas galėtų pats nueiti ir pareiti iš mokyklos, tad renkamės Vyturio (Mašioto net nesvarstėm  schmoll.gif ). Norim auginti kuo savarankiškesnį žmogeliuką  smile.gif

Manyčiau, kad pirmokas dar mažas, kad galėtų vienas pats eiti per tokias judrias sankryžas. Aišku, mūsų rajone dar nieko. Bet... Mane pačią tėvai nuo žiemos pradėjo leisti vieną grįžti iš mokyklos (tada buvau nulinukė, pagal dabartį - pirmokė) nuo žiemos. Na ir ką - susigundžiau pusnimi ir kitoje gatvės pusėje vaikštančiu klasės draugu. Pamenu, kad stoviu jau prie šaligatvio, o šalia iš dešinės - baltas Žiguli. toliau jau atsibudau ligoninėje. Laimė, niekas nelūžo, kraujai nebėgo, bet 2 savaites ligoninėje pagulėti teko blush2.gif
Per mane tėvai ir į giminaičių vesuves nebenuvažiavo, visi toms vestuvėms skirti saldainiai atiteko palatos draugėms, personalui (kad man kartais basoną padėtų, nes keltis neleido) ir man dar kliuvo. blush2.gif blush2.gif
O dabar sankryžos dar judresnės nei prieš 30 metų blink.gif
Seneliai visi liko Šiauliuose, tai ir leisime vaiką arčiau darbo bent jau į pradines. Man Vitė tikrai geriau už Dachą, nes Vitėje mažiau arogancijos. Ir dar - kokioje klasėje geriau sėdėti - 30 vaikų ar 15? Vitėje mokinių gerokai mažiau, ir man tai nemažas privalumas.
Vienas jau paaugęs bernas iš Vitės išėjo į kitą mokyklą. Tai sakė, kad Vitėje buvo lengviau kvėpuoti smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laumiux: 13 vasario 2013 - 14:32
Mūsiškiui tik kelias kiemo gatveles reiks pereiti, šiuo metu jau svarankiškai vaikšto pas senelius. O per dydžiąją sankryžą pervedus, į darželį eina vienas. Per vasarą mokinsim ir per sankryžą vienam eiti

Į mokyklą kažkiek vedžiosiu, tik todėl, kad tai nauja vieta, paskui keliaus ir parkeliaus vienas
Atsakyti
QUOTE(paukščiukas @ 2013 02 13, 14:40)
Mūsiškiui tik kelias kiemo gatveles reiks pereiti, šiuo metu jau svarankiškai vaikšto pas senelius. O per dydžiąją sankryžą pervedus, į darželį eina vienas. Per vasarą mokinsim ir per sankryžą vienam eiti

Į mokyklą kažkiek vedžiosiu, tik todėl, kad tai nauja vieta, paskui keliaus ir parkeliaus vienas

drinks_cheers.gif
O maniškė dar būrelių labnko miesto gale - Herkaus MIS akademijoje baletą, dar norėtų Žemaitijoje į vaikų jogą. tai geriau už Vitę nerasi. O ką jau kalbėti apie baseiną smile.gif
Bet jei mano darbas būtų arčiau namų, tai tada gal kitaip rinktumėmės mokyklą.
Atsakyti
Mes visu metus dar turim pamastymam. Bet jau skaitineju. Siaip labiausiai domina Vyduno mokykla,bet ir Gilijos pradine is nuomoniu gera ispudi paliko. Tik va idomu,jei vaika leidi i pradine,kur ji leisti paskiau? g.gif Gimnazijos kiek suprantu tik nuo 8 klases,viduriniu kaip ir pilnu vos kelios,tai gali buti ir nepatogu,o jei leisti tarkim i progimnazija,tai vel norint baigti vidurini reiks vel po keleto metu keisti mokykla? g.gif Keista man visa sita sistema,mano laikas buvo 10-metes ir vidurines,pradejai vienoj eiti ir saunu,o db galvos sukimas tevams,kaip geriau pasielgti g.gif Gyvenamoji vieta bus Blatijos pr. tai nesugalvoju,kuris variantas geresnis,ar maza pradine mokykla,ar vis tik Vydunas,nes ten 12-ete... Ir ka daryti tokiu atveju,jiegu i Viduna vaiko nepriima? Pagal gyvenama vieta,tai mums kaip ir Gilija,M. Mazvydo ir dar kazkokia,bet nei vienos vidurines g.gif Man jau db galva susisukusi nuo visos tos info... Kaip suprantu,visos mokykos ir geros ir blogos,cia jau kaip sakanat nezinosi,kokie vaikai,is kokiu seimu susirinks i klase. Gal zn kur reitingavima galima butu paiziureti Klaipedos mokyklu? Ar tokio net nera? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(ČIČI @ 2013 02 13, 11:03)
drinks_cheers.gif

Pvz. prie musu mokyklos pertrauku metu niekas neruko... nes, niekas mokiniu neisleidzia is mokyklos iki 5 pamokos pabaigos... gal tai ir savotiska prievarta, bet nei i mokykla, nei is mokyklos bet kas neina....

O kas cia per nesamone, tai kai geras oras ypac pavasari jie negali iseit i kiema pabegiot ar siaip tiesiog gryno oro ikvept??
Atsakyti
QUOTE(Nala24 @ 2013 02 13, 16:41)
Pagal gyvenama vieta,tai mums kaip ir Gilija,M. Mazvydo ir dar kazkokia,bet nei vienos vidurines g.gif  Man jau db galva susisukusi nuo visos tos info... Kaip suprantu,visos mokykos ir geros ir blogos,cia jau kaip sakanat nezinosi,kokie vaikai,is kokiu seimu susirinks i klase. Gal zn kur reitingavima galima butu paiziureti Klaipedos mokyklu? Ar tokio net nera? blush2.gif

Gilija tikrai gera mokykla.Su laiku viduriniu is vis neliks. Bus pradines, progimnazijos, gimnazijos.
Gal kas vaikus vedate i privacias mokyklas? Kaip ten aplinka, ar skiriasi kas nors nuo paprastu, valdisku mokyklu? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Laumiux @ 2013 02 13, 16:49)
drinks_cheers.gif
O maniškė dar būrelių labnko miesto gale - Herkaus MIS akademijoje baletą, dar norėtų Žemaitijoje į vaikų jogą. tai geriau už Vitę nerasi. O ką jau kalbėti apie baseiną smile.gif
Bet jei mano darbas būtų arčiau namų, tai tada gal kitaip rinktumėmės mokyklą.

Jei ne paslaptis, su kuria mokytoja bendraujate ax.gif
QUOTE(office @ 2013 02 13, 23:54)
Gilija tikrai gera mokykla.Su laiku viduriniu is vis neliks. Bus pradines, progimnazijos, gimnazijos.

Vidurinės liks - Balsio, Zudermano ir Vydūno. Jos visos gimnazijos su pradinėmis klasėmis. (Vydūnui leidimas jau duotas, kovą spręsis ar taps gimnazija)
Atsakyti
QUOTE(Kam @ 2013 02 13, 20:39)
O kas cia per nesamone, tai kai geras oras ypac pavasari jie negali iseit i kiema pabegiot ar siaip tiesiog gryno oro ikvept??

tai i lauka jie iseina, yra vidinis kiemelis. Taip nuspresta del vaiku saugumo ir as tam pritariu.
Atsakyti
QUOTE(office @ 2013 02 13, 23:54)
Gal kas vaikus vedate i privacias mokyklas? Kaip ten aplinka, ar skiriasi kas nors nuo paprastu, valdisku mokyklu? smile.gif

AS turiu viena pazystama, kuri dirba tokioj tai bent jau toj mokykloj vaikai buvo karaliai, o mokytojai vergai, nes tievai jauciasi visagaliai uz tai, kad moka pinigus ir sake ten su jais kalbos pastoviai yra, pastoviai reik isklausyt ju pretenzijas tai mokytoja but gant sunku smile.gif

QUOTE(ČIČI @ 2013 02 14, 11:13)
tai i lauka jie iseina, yra vidinis kiemelis. Taip nuspresta del vaiku saugumo ir as tam pritariu.

Aisq, o as jau pagalvojau, kad isvis neisleidzia smile.gif Tada viskas tvarkoj
Atsakyti
QUOTE(Laumiux @ 2013 02 13, 12:01)
Pirmokas buvo spjaudomas, nes neturėjo iPodo.

Ne labai tikiu, gal tai vienkartinis atvejis. Ten gan stipri socialine pedagoge, truputi arogantiska, bet labai stengiasi gerai dirbti.
Jei mano vaikas neistos i Vyduna, tai i Vyturi leisiu, nors ir Stulpino salia, bet i sita mokykla - tai tikrai niekada. biggrin.gif
Atsakyti