Įkraunama...
Įkraunama...

Klaipėdos mokyklos

QUOTE(Laumiux @ 2013 02 12, 16:20)
Negalima prognozuoti, kas susirinks,

būtent ... mano vaikų mokykloje yra visokių klasių ( Vydūno) .. teisingiau pasitaiko vienas kitas problematiškas vaikas klasėje ir to pakanka, kad klasėje nebėra normalios atmosferos. Manau labai svarbu yra kaip mokykloje dirba socialinis pedagogas ir/ar psichologas. Va tuo savo vaikų mokyklą tikrai galiu pagirti.
Atsakyti
QUOTE(Cererakennel @ 2013 02 12, 15:34)
būtent ... mano vaikų mokykloje yra visokių klasių ( Vydūno) .. teisingiau pasitaiko vienas kitas problematiškas vaikas klasėje ir to pakanka, kad klasėje nebėra normalios atmosferos.  Manau labai svarbu yra kaip mokykloje dirba socialinis pedagogas ir/ar psichologas. Va tuo savo vaikų mokyklą tikrai galiu pagirti.

Tų problemiškų vaikų yra ir buvo visur ir visada. Psichologai irgi visu yra. Kadangi aš dar tik renkuosi mokyklą, tai iki tokių subtilybių kaip spec. pedagogo ar psichologo darbo kokybė dar nepriėjau. Vydūne neturiu pažįstamų, bet bendri atsiliepimai tai geri. Turėjau minčų ir dėl tos mokyklos, kol neapsistojau ties Vite.
Atsakyti
QUOTE(Laumiux @ 2013 02 12, 16:42)
Tų problemiškų vaikų yra ir buvo visur ir visada. Psichologai irgi visu yra. Kadangi aš dar tik renkuosi mokyklą, tai iki tokių subtilybių kaip spec. pedagogo ar psichologo darbo kokybė dar nepriėjau. Vydūne neturiu pažįstamų, bet bendri atsiliepimai tai geri. Turėjau minčų ir dėl tos mokyklos, kol neapsistojau ties Vite.

tai jei jums svarbu santykiai tarp vaikų, nesuprantu kaip psichologas ar soc. pedagogas gali būti tik subtilybė.. gi iš principo tai ir yra esminis dalykas - kokių veiksmų tiek prevencinių tiek sprendžiant problemas imasi mokykla.
Atsakyti
QUOTE(Cererakennel @ 2013 02 12, 15:49)
tai jei jums svarbu santykiai tarp vaikų, nesuprantu kaip psichologas ar soc. pedagogas gali būti tik subtilybė.. gi iš principo tai ir yra esminis dalykas - kokių veiksmų tiek prevencinių tiek sprendžiant problemas imasi mokykla.

Na va, privertėte mane paskambinti būsimai dukrytės mokytojai smile.gif
Tai sužinojau tiek, kad ta kolektyvo dalis, kuri dirba su vaikų elgesio ypatumais, yra jaunatviška, atvira naujovėms, visada einant tik už vaiką, įsiklausanti į kiekvieną. Organizuojama daug prevencinių renginių prieš patyčias r kitas negeroves. Jei klasėje yra koks sipnesnis mokinys ar sudėtingesnio elgesio, tai su juo dirbama intensyvai ir nuolat, užbėgama už akių rimtoms problemoms.
Aišku, tikriausią informaciją galėsiu pateikti, kai mano vaikas jau mokysis toje mokykloje. Bet kiek lankiausi, tai man kaip iš gatvės atėjusai mamai, mielsnė Vitė nei Dachas ar Mašiotas. Gal į Dachą net nepriimtų, bet aš į tai net nesigilinu.
Atsakyti
Na jei man reiketu vaika vezti i mokykla per visa miesta, tai Vites jau tikrai nesirinkciau schmoll.gif Mokytoju kolektyvas ten tikrai geras, aprupinta mokykla visomis mokymo priemonemis. Bet mokiniu kontingento tai jau jie tikrai pasirinkti negali. O kuo toliau, tuo jis baisesnis. doh.gif As labai rimtai pagalvociau. Jei gyventumete prie pat, tai dar suprasciau. Nejaugi nera arciau mokyklos. Pirmokui tai gerokai svarbiau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(laurindre @ 2013 02 12, 18:53)
Na jei man reiketu vaika vezti i mokykla  per visa miesta,tai Vites jau tikrai nesirinkciau schmoll.gif Mokytoju kolektyvas ten tikrai geras, aprupinta mokykla visomis  mokymo priemonemis. Bet mokiniu kontingento tai jau jie tikrai pasirinkti negali. O kuo toliau, tuo jis baisesnis. doh.gif  As labai rimtai pagalvociau. Jei gyventumete prie pat, tai dar suprasciau. Nejaugi nera arciau mokyklos. Pirmokui tai gerokai svarbiau 4u.gif

drinks_cheers.gif

Pvz. prie musu mokyklos pertrauku metu niekas neruko... nes, niekas mokiniu neisleidzia is mokyklos iki 5 pamokos pabaigos... gal tai ir savotiska prievarta, bet nei i mokykla, nei is mokyklos bet kas neina....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ČIČI: 13 vasario 2013 - 09:04
QUOTE(laurindre @ 2013 02 12, 18:53)
Na jei man reiketu vaika vezti i mokykla  per visa miesta, tai Vites jau tikrai nesirinkciau schmoll.gif Mokytoju kolektyvas ten tikrai geras, aprupinta mokykla visomis  mokymo priemonemis. Bet mokiniu kontingento tai jau jie tikrai pasirinkti negali. O kuo toliau, tuo jis baisesnis. doh.gif  As labai rimtai pagalvociau. Jei gyventumete prie pat, tai dar suprasciau. Nejaugi nera arciau mokyklos. Pirmokui tai gerokai svarbiau 4u.gif

Yra mokyklų ir arčiau. Bet kai žinau apie Mašiotą, Vyturį, Dachą, tai ten tikrai nesinori. Žinau ir apie Vitę. Apie kitas mokyklas nežinau, nes ten neturiu pažįstamų nei iš besimokančių, nei iš dirbančių. Tiek geras, tiek blogas vardas nėra visiška tiesa. po geru vardu slepiasi daug negerovių, o blogas - tiesiog kažkieno išpūstas negeras burbulas.
Kontingentas priklauso ir nuo mūsų kažkiek.
Aišku, yra ir dar vienas privalumas - nelabai toli nuo Vitės mano darbas. Todėl man ir reikalinga mokykla arba prie namų, arba prie darbo.
O ir tas kontingentas - kai jis nedidelis, tai ir zbitkai nedideli. Ir jei Vits mokykloje nerasta narkotikų pėdsakų tai gal tas kontingentas ne toks jau ir blogas smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laumiux: 13 vasario 2013 - 09:34
QUOTE(Laumiux @ 2013 02 13, 09:33)
Yra mokyklų ir arčiau. Bet kai žinau apie  Vyturį

O kas su sita mokykla blogai?
Atsakyti
QUOTE(eris @ 2013 02 13, 11:55)
O kas su sita mokykla blogai?

Pirmokas buvo spjaudomas, nes neturėjo iPodo.
Atsakyti
QUOTE(Laumiux @ 2013 02 13, 12:01)

Vytury? negirdejau tokiu dalyku g.gif

Mano astuntokas ikisiol net be mobiliako i mokykla eina ir niekas i ji nespjaudo... trecioke irgi nieko blatno neturi... ipodu ne vienas neturi...
Atsakyti
QUOTE(ČIČI @ 2013 02 13, 12:57)
Vytury? negirdejau tokiu dalyku  g.gif

Mano astuntokas ikisiol net  be mobiliako i mokykla eina ir niekas i ji nespjaudo...  trecioke irgi nieko blatno neturi...  ipodu ne vienas neturi...

Tai puiku. Gal ir nuo klasės bei mokytojo kiek priklauso.
Kaip jau sakiau, man Vitė tuo patogu, kad netoli darbas. Tai ir vaikui paprasčiau, ir man. Iš kito miesto galo aišku, kad nevažiuosi, jei ir namai, ir darbas toli. Bet tiems, kas dar tik renkasi mokyklą ir Vitė kuriuo nors atžvilgiu patogi, aš išdėsčiau argumentus, kodėl ją renkuosi.
Atsakyti
QUOTE(Laumiux @ 2013 02 13, 12:01)

net susijuokiau doh.gif

Mes kitą met pradėsime lankyti Vyturio mokyklą, nemažai domėjausi, tai ši mokykla mum visais aspektais tinka, o ir aš su vyru, baigėmė šią mokyklą. O tokie aprašomi nutikimai, man tik juoką kelia, taip gaunasi, kad dėl kiekvieno ''pirstelėjimo'' teks mokyklas kaitalioti doh.gif
Atsakyti