QUOTE(laurindre @ 2013 02 12, 18:53)
Na jei man reiketu vaika vezti i mokykla per visa miesta, tai Vites jau tikrai nesirinkciau
Mokytoju kolektyvas ten tikrai geras, aprupinta mokykla visomis mokymo priemonemis. Bet mokiniu kontingento tai jau jie tikrai pasirinkti negali. O kuo toliau, tuo jis baisesnis.
As labai rimtai pagalvociau. Jei gyventumete prie pat, tai dar suprasciau. Nejaugi nera arciau mokyklos. Pirmokui tai gerokai svarbiau
Yra mokyklų ir arčiau. Bet kai žinau apie Mašiotą, Vyturį, Dachą, tai ten tikrai nesinori. Žinau ir apie Vitę. Apie kitas mokyklas nežinau, nes ten neturiu pažįstamų nei iš besimokančių, nei iš dirbančių. Tiek geras, tiek blogas vardas nėra visiška tiesa. po geru vardu slepiasi daug negerovių, o blogas - tiesiog kažkieno išpūstas negeras burbulas.
Kontingentas priklauso ir nuo mūsų kažkiek.
Aišku, yra ir dar vienas privalumas - nelabai toli nuo Vitės mano darbas. Todėl man ir reikalinga mokykla arba prie namų, arba prie darbo.
O ir tas kontingentas - kai jis nedidelis, tai ir zbitkai nedideli. Ir jei Vits mokykloje nerasta narkotikų pėdsakų tai gal tas kontingentas ne toks jau ir blogas