Įkraunama...
Įkraunama...

Klaipėdos mokyklos

QUOTE(viltesmama @ 2013 01 08, 14:24)
Sveikos mamytes  4u.gif

Gal kas zino kas mokys Gedminu pirmokelius 2013 rudeni... g.gif
Zinau kad dabar ,kas pirmokeliai, tai labai pasiseke su mokytojomis  4u.gif

Atsakyti
Sveikos mamytes, gal dabartiniu ketvirtoku mamytes, kuriu vaikai eina i Gilijos pradine mokykla, gali patarti del mokytojos pasirinkimo, Labai prasom, aciu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gabriellle: 11 vasario 2013 - 15:22
Aš savo dukrytę leisiu į Vitės mokyklą. Kodėl?
1. Puikios pradinių klasių mokytojos. Jas vertina ne tik mokiniai ir jų tėvai, bet labai palankiai įvertino ir išorės auditas. Visos mokytojos buvo pagirtos už artimą kontaktą su mokiniais, šiltą bendravimą, tinkamai parinktus metodus.
2. Mokiniai dalyvauja įvairiuose konkursuose ir dažnai juose laimi:
http://www.ve.lt/nau...ojimais-746750/
3. Mokykloje vyksta renovacija, kuri bus baigta iki rugsėjo pirmosios. Tai ateisime į naujas švytinčias patalpas.
4. Nors mūsų šeimoje nėra rūkančių ar geriančių, bet džiugu, kad Vitės mokykloje daug dėmesio skiriama žalingų įpročių prevencijai. Kai naujausia įranga buvo ieškoma narkotikų pėdsakų Klaipėdos mokyklose (ir per visas mokyklas buvo rasta daugiau kaip 20 atvejų), Vitės mokykloje neaptikta nei vieno pėdsako!
5. Kadangi pažįstu nemažai mokinių, besimokančių Vitės mokykloje, tėvų, žinau, kad nėra jokių užmaskuotų kriminalų.
6. Žmogiška, supratinga ir gera mokyklos adminstracija, profesionalus pedagogų kolektyvas. (mano veną pažįstamą S.Dacho direktorė atleido iš pareigų nėščią ir tikrai ne už blogą darbą).
7. Nėra rinkliavų būsimiems mokiniams ir jų tėvams.
8. Mokykla maža. Reiškia - kelis kartus mažiau triukšmo ir konfliktų nei kokioje perpildytoje mokykloje.
9. Prie pat mokyklos - Dinamo baseinas. Patogu po pamokų nueiti su tėveliais, bet dažnai ten vaikai eina ir su mokytojais.
10. Teko girdėti, kaip viena Dacho mokyklos mokyklos mama savo pirmokui ketino pirkti iPod'ą, nes kitaip klasiokai (pirmokai!) jį spjaudo. Kiek pašniukštinėjau, Vitės mokykloje susireikšminimo dėl daiktų tikrai nėra!
4u.gif

p.s. turiu pažįstamų, besimokančių ir P.Mašioto mokykloje. Pasitvirtino gandai ir apie kriminalus, sužinojau, kad nesiskaitoma su mokinių tėvų pinigais, mano konkrečios pažįstamo sūnų klasiokai niekina ir šaiposi vien tik už tai, kad jos truputį mykčioja deklamuodamas eilėraščius. tai Mašioto tik pavadinimas katalikiškas. katalikybe ten net nekvepia smile.gif

O mokyklos vardas labai prklauso nuo savireklamos, nuo to, kokią informaciją ji skelbia, o ką nutyli.
Aš tikrai nepasitikiu turinčiomis a la gerą vardą mokyklomis, nes ten tek visko yra gilaus ir paslėpto...
Tikrai, geriau lankyti mažą mokyklėlę, kurioje viskas skaidru ir matyti kaip ant delno.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laumiux: 12 vasario 2013 - 12:08
Aišku, net pasrinkus kažkurią mokyklą, niekas nedraudžia pasidomėti kitomis. Radau atsiliepimų, kad Dacho mokykloje jau nuo pradinių klasių vaikas (ypač mergytė) gali būti nokautuojamas už klasiokams nepatinkančius rūbus. Eina na... O dar a ala gerą vardą turinti mokykla... schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Laumiux @ 2013 02 12, 15:05)
Aišku, net pasrinkus kažkurią mokyklą, niekas nedraudžia pasidomėti kitomis. Radau atsiliepimų, kad Dacho mokykloje jau nuo pradinių klasių vaikas (ypač mergytė) gali būti nokautuojamas už klasiokams nepatinkančius rūbus. Eina na... O dar a ala gerą vardą turinti mokykla...  schmoll.gif

tai priklauso ne tik nuo mokyklos bet ir nuo susirinkusio kontingento

aišku nuo mano baigimo Vitės m-klos 12 klasės praėjo daug laiko, bet bent tuo metu mes rūkydavom už kampo ir niekas per daug negainiojo mūsų smile.gif) .. o ir visokio plauko vaiku pas mus buvo .. ne paslaptis, kad sportininkų jaunimėlis bent tuo metu turėjo ne itin gerą reputaciją smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Cererakennel @ 2013 02 12, 14:28)
tai priklauso ne tik nuo mokyklos bet ir nuo susirinkusio kontingento

aišku nuo mano baigimo Vitės m-klos 12 klasės praėjo daug laiko, bet bent tuo metu mes rūkydavom už kampo ir niekas per daug negainiojo mūsų smile.gif) .. o ir visokio plauko vaiku pas mus buvo .. ne paslaptis, kad sportininkų jaunimėlis bent tuo metu turėjo ne itin gerą reputaciją  smile.gif

Rūko ir "dachiniai", ir gimnazistai. Prie bet kurios mokyklos pasisukiojęs per pertrauką pamatysi rūkalių būrį. Visur mokytojai informuoja tėvus.
Aš pati baigiau mokyklą, kurioje irgi buvo apstu ne kokio jaunimėlio (Šiauliuose), bet man tai įtakos neturėjo.
Ne kokios reputacijos jaunimėlio yra visur. Tik kitur jų "poelgiai" geriau slepiami, mokama suktis.
Atsakyti
QUOTE(Laumiux @ 2013 02 12, 16:05)
Aišku, net pasrinkus kažkurią mokyklą, niekas nedraudžia pasidomėti kitomis. Radau atsiliepimų, kad Dacho mokykloje jau nuo pradinių klasių vaikas (ypač mergytė) gali būti nokautuojamas už klasiokams nepatinkančius rūbus. Eina na... O dar a ala gerą vardą turinti mokykla...  schmoll.gif

As daznai buno Dacho mokykloje, tai net nezinau.
Vaikai kaip ir visur - nagli, mandri, geri, paklusnus, yra visokiu. Kaip ir suaugusiu.
Kad madas demonstruoja - g.gif na prisiziuri prisiziuri, nera taip, kad su nutysusiais megztiniais vaiksto. Mobiliakai tachfounai :)ne kokios tai noshkes mirksiukas.gif

Kad visi reiksmingi vaiksto - tiesa, bet o kur dabar taip nera - dabar visur visi reiksmingesni vieni uz kitus biggrin.gif kartais gali suklysti kuris cia samij glavnij.

Atsakyti
QUOTE(nendre1982 @ 2013 02 12, 14:58)
As daznai buno Dacho mokykloje, tai net nezinau.
Vaikai kaip ir visur - nagli, mandri, geri, paklusnus, yra visokiu. Kaip ir suaugusiu.
Kad madas demonstruoja -   g.gif  na prisiziuri prisiziuri, nera taip, kad su nutysusiais megztiniais vaiksto. Mobiliakai tachfounai :)ne kokios tai noshkes  mirksiukas.gif

Kad visi reiksmingi vaiksto - tiesa, bet o kur dabar taip nera - dabar visur visi reiksmingesni vieni uz kitus  biggrin.gif  kartais gali suklysti kuris cia samij glavnij.

Bet nesinorėtų, kad tavo vaikas būtų prastesnis? Man nelabai patinka, kai vaikai savo vertę demonstruoja daiktais. Dabar darželyje gera grupė - visi lygūs, niekas neakcentuoja savo vertės, tai norėtųsi, kad ir mokykloje būtų taip pat. Tai kodėl nepasrinkus mokyklos, kur ugdymo programa ta pati, bet tiesiog ramiau ir taikiau gyventi? mirksiukas.gif

Yra tekę bendrauti su PPT psichologe. Man irgi buvo kilę minčių dėl kokios "krūtos" mokyklos, motyvuojant, kad mažoje (tokioje kaip Vitė) gal kokių padaužų pilna. Tai jos atsakymas buvo toks: "Visur jų yra, tk didelėje mokykloje jų skaičių pdaugink iš 5 ar net 10).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laumiux: 12 vasario 2013 - 15:11
QUOTE(Laumiux @ 2013 02 12, 16:03)
Bet nesinorėtų, kad tavo vaikas būtų prastesnis? Man nelabai patinka, kai vaikai savo vertę demonstruoja daiktais. Dabar darželyje gera grupė - visi lygūs, niekas neakcentuoja savo vertės, tai norėtųsi, kad ir mokykloje būtų taip pat. Tai kodėl nepasrinkus mokyklos, kur ugdymo programa ta pati, bet tiesiog ramiau ir taikiau gyventi?  mirksiukas.gif

o jūs garantuota kad tokie vaikai nesusirinks Vitėj? ar Vitėj vaikus priima ,,pagal rūbus"
Atsakyti
QUOTE(Cererakennel @ 2013 02 12, 15:09)
o jūs garantuota kad tokie vaikai nesusirinks Vitėj? ar Vitėj vaikus priima ,,pagal rūbus"

Negalima prognozuoti, kas susirinks, bet dabar, kiek žinau, eina ten ir turtingų tėvų vaikų, ir remtinų, ir vidutiniškų (tokiems priskirčiau ir save). Tpfu tpfu - kol kas ten "pasikėlimų" tikrai nėra.
O priima turbūt kaip visur - pirmiausia, pagal gyvenamą vietą (mes gyvename kitame miesto gale, ir mums Mašiotas būtų arčiausiai). Jei lieka vietų - priima ir iš toliau. Aišku, man svarbu ten besimokančių mokinių ir tėvų nuomonė. Kdangi turiu keletą pažįstamų, jie nesiskundžia. Lankiausi jau ten, bendravau su galima dukrytės mokytoja.
Tikrai man patiko, kad gana ramu per pertraukas, o nuo rugsėjo, po renovacijų, pradinukams net atskirus tualetus žada padaryti. Kaip bus vėliau - pamatysime. 5-tokė galės pati rinktis. Bet pradinėms tai man labai tinka Vitės variantas thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laumiux: 12 vasario 2013 - 15:21
QUOTE(Cererakennel @ 2013 02 12, 17:09)

I pirma klase priima turbut pagal tevu rubus, kad ir kaip tai bebutu slykstu.

Atsakyti
QUOTE(nendre1982 @ 2013 02 12, 15:28)
I pirma klase priima turbut pagal tevu rubus, kad ir kaip tai bebutu slykstu.

Dache ko gero, taip. Žinau ne vieną atvejį, kai apsižliumbęs vaikas ir jo tėvai išėjo nepriimti į Dachą kitur, ir sėkmingai mokosi kitoje mokykloje. Patys džiaugiasi, kad likimas apsaugojo nuo tokios mokyklos.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laumiux: 12 vasario 2013 - 15:32