Aš savo dukrytę leisiu į Vitės mokyklą. Kodėl?
1. Puikios pradinių klasių mokytojos. Jas vertina ne tik mokiniai ir jų tėvai, bet labai palankiai įvertino ir išorės auditas. Visos mokytojos buvo pagirtos už artimą kontaktą su mokiniais, šiltą bendravimą, tinkamai parinktus metodus.
2. Mokiniai dalyvauja įvairiuose konkursuose ir dažnai juose laimi:
http://www.ve.lt/nau...ojimais-746750/3. Mokykloje vyksta renovacija, kuri bus baigta iki rugsėjo pirmosios. Tai ateisime į naujas švytinčias patalpas.
4. Nors mūsų šeimoje nėra rūkančių ar geriančių, bet džiugu, kad Vitės mokykloje daug dėmesio skiriama žalingų įpročių prevencijai. Kai naujausia įranga buvo ieškoma narkotikų pėdsakų Klaipėdos mokyklose (ir per visas mokyklas buvo rasta daugiau kaip 20 atvejų), Vitės mokykloje neaptikta nei vieno pėdsako!
5. Kadangi pažįstu nemažai mokinių, besimokančių Vitės mokykloje, tėvų, žinau, kad nėra jokių užmaskuotų kriminalų.
6. Žmogiška, supratinga ir gera mokyklos adminstracija, profesionalus pedagogų kolektyvas. (mano veną pažįstamą S.Dacho direktorė atleido iš pareigų nėščią ir tikrai ne už blogą darbą).
7. Nėra rinkliavų būsimiems mokiniams ir jų tėvams.
8. Mokykla maža. Reiškia - kelis kartus mažiau triukšmo ir konfliktų nei kokioje perpildytoje mokykloje.
9. Prie pat mokyklos - Dinamo baseinas. Patogu po pamokų nueiti su tėveliais, bet dažnai ten vaikai eina ir su mokytojais.
10. Teko girdėti, kaip viena Dacho mokyklos mokyklos mama savo pirmokui ketino pirkti iPod'ą, nes kitaip klasiokai (pirmokai!) jį spjaudo. Kiek pašniukštinėjau, Vitės mokykloje susireikšminimo dėl daiktų tikrai nėra!
p.s. turiu pažįstamų, besimokančių ir P.Mašioto mokykloje. Pasitvirtino gandai ir apie kriminalus, sužinojau, kad nesiskaitoma su mokinių tėvų pinigais, mano konkrečios pažįstamo sūnų klasiokai niekina ir šaiposi vien tik už tai, kad jos truputį mykčioja deklamuodamas eilėraščius. tai Mašioto tik pavadinimas katalikiškas. katalikybe ten net nekvepia
O mokyklos vardas labai prklauso nuo savireklamos, nuo to, kokią informaciją ji skelbia, o ką nutyli.
Aš tikrai nepasitikiu turinčiomis a la gerą vardą mokyklomis, nes ten tek visko yra gilaus ir paslėpto...
Tikrai, geriau lankyti mažą mokyklėlę, kurioje viskas skaidru ir matyti kaip ant delno.