Ramune, mieloji, nusiramink
Kas čia per mintys? Dar tik trečia stimuliacija. Negali būti, kad pas tave niekas neauga. Juk nesi tokia beviltiška, tau ir mmm su duphaston'u ateina. Pas mane tai mmm problema prisišaukti būdavo, o ką jau kalbėti apie folikulus. Bet jie vis tiek augo, kai gyd. sudarė gerą vaistų schemą.
Tiesa, po šitos stimuliacijos tau primygtinai siūlau darytis LP, kad sužinoti, ar daugiau problemų nėra ir būtinai subadyti kiaušides. Tada tikrai folikulai augs. Gal net natūraliai
Žinau, kad pradžioje labai sunku. Kai man per pirmą stim. neužaugo reikiamo dydžio folikulai, o per antrą stim. išvis niekas neužaugo, žemė slydo po kojom, bet skambinausi vaisingumo gyd., klausiau, gal galiu didinti dozę ir pan. Pati, prisiskaičius forumuose apie gleivinę auginančius vaistukus, prašiau, kad gyd. paskirtų ir t.t.
ieškojau, kaip galiu sau padėti. Verčiausi per galvą, kaip tik galėjau. Aišku, konsultacijos telefonu buvo netinkamas būdas pagreitinti vaikelio atėjimą, reikėjo geriau važinėtis privačiai pas tą gyd. Bet tuo metu taip tegalėjau. Ir, matyt, toks man buvo duotas kelias iki mažylės. Turėjau atkentėt, turėjau nusivylimus išgyvent, pinigų nemažai paaukot. Bet rezultatas atėjo
Jeigu įdomu, parašysiu tau savo vaistukų schemą. Nežinau, gal jau buvau įkėlusi? Gali savo gyd. parodyt ir paklaust, ką ji apie tai mano Juk pinigus didelius moki, tai gali reikalaut visko ir klaust, ko nori, ir pati siūlyt, gal geriau vienaip ar kitaip. Nes būna, kad kiti gyd. tiesiog nesistengia, kad kuo greičiau pastotum. Todėl man labai patiko mano paskutinės vaisingumo gyd. žodžiai. Man niekaip neišėjo prisišaukti mmm, kad pradėti stimuliaciją, buvau nusivylusi, kad kažko nespėsiu, kad laiką prarasiu. O ji pasakė: "Jūsų užduotis niekur neskubėti ir nusiraminti, o mano užduotis ir tikslas, kad jūs kuo greičiau pastotumėt"
folio rūgštis 800 mg
Metformin 500 x 3
5 c.d. - 16 c.d. prednizolonas 2 tabl. x 1
5 c.d. - 9 c.d. clost po 1
6 c.d. - 10 c.d. gonal 0,75
11 c.d. gonal 0,75 + 0,75 iš likučio
12 c.d. gonal 0,75 + 0,75 iš likučio
13 c.d. gonal 3x0,75 iš likučių
11 c.d. - 14 c.d. Estrofem (po 3 į vidų)
14 c.d. naktį Ovitrelle
15 c.d. IUI
16 c.d. - 22 c.d. prednizolonas po 1 tabl.
19 c.d. - 24 c.d. estrofem po 2 tabl. į vidų
21 c.d. - ... duphaston po 1 tabl. x 2
24 c.d. - 28 c.d. estrofem po 1 tabl. į vidų