QUOTE(regata @ 2011 07 19, 20:13)
4Mika, sveikinu!
Ramune, jeigu su įklotu vakar nebūtum apsiėjusi, tai skaityk 1 c.d. kaip vakar
Ir mažiau pergyvenk dėl tos vienos ar dviejų dienų paklaidos, nes tikrai ne dėl to neužauga derlius
Beje, man su paskutiniu ciklu buvo taip. Pirmą dieną tik ant popieriaus rudai tepliojo, antrą dieną jau įklotą patepė rudai. Trečią dėjausi paketą. Tai 1 c.d. užskaičiau antrą tepliojimo dieną.
Nors gonal'is brangus, bet jeigu gaučiau atsukti laiką atgal, tai nebūčiau tiek ilgai žaidusi vien su clost'u. Gonal'is yra natūralus hormonas ir užaugina geresnės kokybės folikulus. Bet keista, kad pirmiausia tau skiria sugerti clost'ą, o gonal'į įveda tik tada, jeigu derlius neužauga
Pvz. aš clost'ą gėriau nuo 5 c.d., o gonal'į leidausi nuo 6 c.d., kad viskas vyktų kartu.
Na, nesvarbu kaip tau ta gyd. viską skiria, svarbu, kad rezultatas būtų II
Aciu, merginos uz patarimus
bet vis delto manau skaiciuosiu nuo vakar
nors sviezias raudonas kraujas buvo tik siandien, bet vakar nemazai buvo ir to rudo. O siaip tai paprastai man taip ir buna - pirma diena rudai pateplioja, o jau kita diena normaliai. Net ir siandien nepasakyciau, kad gausiai.
O del gonalio tai nezinau... aisku leisiuosi jei tik reikes, bet ir man cia idomiai. Dabar 12 c.d. pasirodyti reikes ir manau gonali leisiuosi jei niekas neuzaugs. Taip ir praejusi cikla dariau, tik kad closto tik viena tablete geriau ir gonalio75 puse dozes 4 dienas leidausi. Toliau sake nevertejo, nes visi folikulai vos vos augo, nei vieno nebuvo dominuojancio. Gydytoja bijojo del hiperstimuliacijos. Na tikiuosi si cikl pavyks