Įkraunama...
Įkraunama...

Policistinės kiaušidės

jei dar kas ka galit papasakot apie drilinga man irgi tai aktualu, pvz kada po drilingo galima bandyti nestuke.gif . ar bereikai vartoti kokiu nors vaistuku?
Atsakyti
QUOTE(Sumi @ 2012 04 06, 14:29)
jei dar kas ka galit papasakot apie drilinga man irgi tai aktualu, pvz kada po drilingo galima bandyti  nestuke.gif . ar bereikai vartoti kokiu nors vaistuku?

Sumi, man trecia diena po drilingo pradejo teplioti, veliau kaip supratau, tai buvo mmm, nes kitu sulaukiau kazkur uz menesio. Bandyti pastoti is karto ne tik kad galima, bet labai rekomenduojama. Buna, kad kitos net mmm nesulaukia. Man be vaistu net ir po drilingo O nevyko, tad teko stimuliuotis. Bet po operacijos viskas daug lengviau buvo, nes folikulai augo ir su Clostilbegitu, o pries tai net gonalis nepadedavo.
Atsakyti
QUOTE(Ramune! @ 2012 04 06, 15:37)
Sumi, man trecia diena po drilingo pradejo teplioti, veliau kaip supratau, tai buvo mmm, nes kitu sulaukiau kazkur uz menesio. Bandyti pastoti is karto ne tik kad galima, bet labai rekomenduojama. Buna, kad kitos net mmm nesulaukia. Man be vaistu net ir po drilingo O nevyko, tad teko stimuliuotis. Bet po operacijos viskas daug lengviau buvo, nes folikulai augo ir su Clostilbegitu, o pries tai net gonalis nepadedavo.

supratau ramune, aciu uz informacijas, siandien as aktyvi visuose skyreliuose biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Sumi @ 2012 04 06, 16:01)
supratau ramune, aciu uz informacijas, siandien as aktyvi visuose skyreliuose biggrin.gif

Manes taip pat visur buvo pilna pries nestuke.gif dabar informacijos paieskos ir rinkimo ratas dar praplates rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramune! @ 2012 04 06, 16:05)
Manes taip pat visur buvo pilna pries  nestuke.gif dabar informacijos paieskos ir rinkimo ratas dar praplates  rolleyes.gif

Laukiesi? galiu sveikinti? bigsmile.gif o kas tas drilingas? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Lietuvaitee @ 2012 04 06, 16:40)
Laukiesi? galiu sveikinti? bigsmile.gif o kas tas drilingas?  blush2.gif

Laukiausi... Tik neilgai tas dziaugsmas buvo, 6 savaiteles...siandien ivyko persileidimas.
O drilingas - tai kiausidziu subadymas laparoskopijos metu.
Atsakyti
Moterys, apkunumas kamavo visa gyvenima, nuo vaikystes, svori numetu, atauga, vel metu... plius menesines trunka vos 2 paras, nereguliarios.Dabar dingo kaip i vandeni jau desimciai dienu , NT dariausi neigiamas. Gali buti, kad sergu sia dovanele? Senai pas daktarus nesilankiau...teks matyt.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo FrostyFrosty: 10 balandžio 2012 - 12:18
QUOTE(Ramune! @ 2012 04 06, 15:37)

dabar dar karteli paskaiciau o clostibegitas tau neslopina gleivines ? D siaip sake clostibegitas geriausiai tinka policistikem, bet kad man gleivine vos 4mm, tik folis buvo uzauges pirma karta , gerai suregavo , antra karta su clostibegitu+ gonal , tik gleivine uzaugo o folis jau nepaaugo doh.gif
Man naturaliai kaip ir sakiau buvo ovuliaciju, dar pacioje pradzioje ir tyrimai nebuvo labai tragiski, bet po pusmecio jau suprastejo hormonai skirtumas buvo nemazas doh.gif Jetau kaip dabar lauksiu as operacijos , manau tikrai pasidarysiu ja, bus ramiau laukti nestuke.gif naiviai tikiuosi kad nebereikes stimuliaciju, apskritai sia sav gal nueisiu pas D kad apziuretu ko uzstrigo memes po IUI, visi pozymiai rodo kad nera nestumo, bus dar kokia cista , nesproge foliai doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sumi: 10 balandžio 2012 - 13:10
QUOTE(Sumi @ 2012 04 10, 14:09)
dabar dar karteli paskaiciau o clostibegitas tau neslopina gleivines ?  D siaip sake clostibegitas geriausiai tinka policistikem, bet kad man gleivine vos 4mm, tik  folis buvo uzauges pirma karta , gerai suregavo , antra karta su clostibegitu+ gonal  , tik gleivine uzaugo o folis jau nepaaugo doh.gif 
Man naturaliai kaip ir sakiau buvo ovuliaciju, dar pacioje pradzioje ir tyrimai nebuvo labai tragiski, bet po pusmecio jau suprastejo  hormonai  skirtumas buvo nemazas  doh.gif  Jetau kaip dabar lauksiu as operacijos , manau tikrai pasidarysiu ja, bus ramiau laukti  nestuke.gif  naiviai tikiuosi kad nebereikes stimuliaciju,  apskritai sia sav gal nueisiu pas D kad apziuretu ko uzstrigo memes po IUI, visi pozymiai rodo kad nera nestumo, bus dar kokia cista , nesproge  foliai  doh.gif

O kokiu pozymiu tu tikiesi? bigsmile.gif Geriausias pozymis, kad nera mmm smile.gif As taip pat visiskai nieko nejauciau, kai nestuke.gif
Kai kuriom Clostas mazina gleivine, o man kazkaip lyg ir nieko buvo. Gine kartais del visa ko skirdavo estrofema jai auginti, tai po lap man puikiai tiko sie vaistai. Tikiuosi ir tau taip bus 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(FrostyFrosty @ 2012 04 10, 13:18)
Moterys, apkunumas kamavo visa gyvenima, nuo vaikystes, svori numetu, atauga, vel metu... plius menesines trunka  vos 2 paras, nereguliarios.Dabar dingo kaip i vandeni jau desimciai dienu , NT dariausi neigiamas. Gali buti, kad sergu sia dovanele? Senai pas daktarus nesilankiau...teks matyt.

Nebutinai PKS. Jei meti svori, badauji, galbut del to? g.gif O ir siaip priezasciu gali buti nemazai. Kad nereiketu spelioti, geriausia nueiti pas gine 4u.gif
Atsakyti
[quote=Ramune!,2012 04 10, 14:32]
O kokiu pozymiu tu tikiesi? bigsmile.gif Geriausias pozymis, kad nera mmm smile.gif As taip pat visiskai nieko nejauciau, kai nestuke.gif
Kai kuriom Clostas mazina gleivine, o man kazkaip lyg ir nieko buvo. Gine kartais del visa ko skirdavo estrofema jai auginti, tai po lap man puikiai tiko sie vaistai. Tikiuosi ir tau taip bus 4u.gif
Papildyta:

Na as jau sakiau stimuliaciju skyrelyje kad easy cup buvo vienas I ir BT per zema nestumui 36.5 blush2.gif tai taip ir laukiu kol galutinai peilis susmigs i sirdi , kai suzinosiu galutini atsakyma po HCG, dreba sirdis vistiek nors memiu nera ir neatrodo kad bus , bet netikiu nors uzmusk kad esu nestuke.gif verysad.gif doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sumi: 10 balandžio 2012 - 13:37
QUOTE(Sumi @ 2012 04 10, 14:37)
Na as jau sakiau stimuliaciju  skyrelyje kad  easy cup  buvo vienas I ir  BT per zema nestumui 36.5  blush2.gif  tai taip ir laukiu kol galutinai peilis susmigs i sirdi , kai suzinosiu galutini atsakyma po HCG, dreba sirdis vistiek nors memiu nera ir neatrodo kad bus , bet netikiu nors  uzmusk  kad esu  nestuke.gif  verysad.gif  doh.gif

O gal veliau O buvo g.gif Zinau ta jausma, per 1,5 m daug kartu del to verkiau... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramune! @ 2012 04 10, 14:39)
O gal veliau O buvo  g.gif  Zinau ta jausma, per 1,5 m daug kartu del to verkiau...  verysad.gif

Na nezinau sprogduka leidausi kovo 20, IUI buvo kovo 22 tada buvo subliuskes vienas folis, bet turejau keturis is viso, kiti dar tebebuvo. 27d prasidejo tepliojimai siek tiek kraujavimas tai nezinau, sake kad foliai sprogo tikriausiai , viskas labai keista su manim kosmosas g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sumi: 10 balandžio 2012 - 14:04