QUOTE(kisvaida @ 2012 02 11, 10:02)
sveikos, mergaites
as siandien jau grizau namo is po LP:) valioooo!
ketvirtadieni, 9 val. nusivede mane i operacine, o po 10 val. as jau buvau gyva is po narkozes jauciausi tikrai gerai ir svajojau apie sniceli operacijos metu pasalino 3 cm mioma ir issiunte ja tyrimams, taip pat padare kiausidziu drilinga (kaip hormonai rode, taip ir yra - PKS) ir paeme ju gabeleli biopsijai, kiausintakiai taip pat pratekami db lieka laukti tyrimu atsakymu
na, o kaip jus gyvuojat? kokios cia nuotaikos?
as siandien jau grizau namo is po LP:) valioooo!
ketvirtadieni, 9 val. nusivede mane i operacine, o po 10 val. as jau buvau gyva is po narkozes jauciausi tikrai gerai ir svajojau apie sniceli operacijos metu pasalino 3 cm mioma ir issiunte ja tyrimams, taip pat padare kiausidziu drilinga (kaip hormonai rode, taip ir yra - PKS) ir paeme ju gabeleli biopsijai, kiausintakiai taip pat pratekami db lieka laukti tyrimu atsakymu
na, o kaip jus gyvuojat? kokios cia nuotaikos?
Sveika Na tai puiku, naujienos labai geros Duok D, kad dabar niekas netrukdytu
Na zinai, as tik kokia 3 diena po operacijos gal ir buciau pagalvojusi apie sniceli Ir tai gal geriau apie koki lengva maista Is visu 3, gulejusiu ligonineje ir po operacijos, tai as blogiausiai jauciausi. Viena tai isvis lakste lyg niekur nieko. O man ir atsibudimas nekoks buvo... Bet vis tiek dziaugiuosi, kad ryzausi. Nors ir iki siol niekaip nesiseka.
Si cikla dareme IUI. Siandien 12 DPO, vakarykstis NT I. Nors BT vis dar laikosi, siandien netgi pakilo per 0.1