QUOTE(liuka2001 @ 2012 01 28, 11:40)
Laba. As cia truputi paskaitinejau, bet neradau ar kam nors skyre metformina gerti kad sureguliuot?
Sveika. As geriau, bet man jie nieko nepadejo, tiksliau net pakenke. Nes ziauriai sumazejo cukraus kiekis kraujyje ir toliau gerti nebegalejau.
O tu matau jau augini stebukla pilvuke kaip pavyko?
man skyre...pirmadieny pradedu.... jei per 3 men jokio poveikio,einu toliau tirtis....
QUOTE(Ramune! @ 2012 01 28, 15:23)
Sveika. As geriau, bet man jie nieko nepadejo, tiksliau net pakenke. Nes ziauriai sumazejo cukraus kiekis kraujyje ir toliau gerti nebegalejau.
Man butent metforminas padejo, ir gana greit. As geriau kokius tris men su kontraceptinem kartu. Po to nustojau jas gert, bet metformina geriau, pastojau berods antra men, tik metformino pagalba.
QUOTE(liuka2001 @ 2012 01 29, 01:59)
Man butent metforminas padejo, ir gana greit. As geriau kokius tris men su kontraceptinem kartu. Po to nustojau jas gert, bet metformina geriau, pastojau berods antra men, tik metformino pagalba.
kad man taip
QUOTE(Liusyja @ 2012 01 29, 03:39)
kad man taip
na manau reik tiket ir neprarast vilties. as irgi niekada nemaniau kad taip greit pavys, jug pries tai nenaudojant metformino nepastojau koius 5 metus. ir isvis pas mane visi tie pozymiai labai isreiskti, plaukuotumas, plauku slinkimas. o metforminas visa tai reguliuoja. gydytojas pasiule, as sutikau, galvodama ad ner ko prarast, o va, stebuklas, antra men. pastojau
QUOTE(liuka2001 @ 2012 01 29, 00:59)
Kaip smagu O as visus metus ji geriau ir man jokios naudos...
sakykit, mergaites, o kokiu tikslu skiria metformina? gal ir man reikes pakalbeti su gydytoja del jo
QUOTE(kisvaida @ 2012 01 29, 19:51)
sakykit, mergaites, o kokiu tikslu skiria metformina? gal ir man reikes pakalbeti su gydytoja del jo
Kaip supratau, tai jis reguliuoja hormonus. Skiriamas ypatingai toms, kurios turi virssvori, didesni plaukuotuma ir kitus Test pertekliaus pozymius. Sau negaleciau priskirti nei vieno pozymio, bet as nesu tipiska PKS.
QUOTE(kisvaida @ 2012 01 29, 20:51)
na,man ji skyre,nes turiu policistines kiausides...nei plaukuotumo,nei gramo virsvorio,nieko....tik menesines nereguliarios....padeda sureguliuoti ir vykti ovuliacijai....
sveikos, mergaites
as siandien jau grizau namo is po LP:) valioooo!
ketvirtadieni, 9 val. nusivede mane i operacine, o po 10 val. as jau buvau gyva is po narkozes jauciausi tikrai gerai ir svajojau apie sniceli operacijos metu pasalino 3 cm mioma ir issiunte ja tyrimams, taip pat padare kiausidziu drilinga (kaip hormonai rode, taip ir yra - PKS) ir paeme ju gabeleli biopsijai, kiausintakiai taip pat pratekami db lieka laukti tyrimu atsakymu
na, o kaip jus gyvuojat? kokios cia nuotaikos?
as siandien jau grizau namo is po LP:) valioooo!
ketvirtadieni, 9 val. nusivede mane i operacine, o po 10 val. as jau buvau gyva is po narkozes jauciausi tikrai gerai ir svajojau apie sniceli operacijos metu pasalino 3 cm mioma ir issiunte ja tyrimams, taip pat padare kiausidziu drilinga (kaip hormonai rode, taip ir yra - PKS) ir paeme ju gabeleli biopsijai, kiausintakiai taip pat pratekami db lieka laukti tyrimu atsakymu
na, o kaip jus gyvuojat? kokios cia nuotaikos?