QUOTE(Ramune! @ 2011 12 14, 22:39)
O kokia tavo situacija siuo metu? Ilga kelia jau teko nueiti?
Dabar esu
Reikejo laukti penkerius metus, bet as visoms policistukems ne pavyzdys, nes mane siaip bande pritempti prie sios diagnozes, nes nebuvo prie ko tempti
Bet noreciau pasakyt, kad visos policistukes (kiek teko susidurti) sulaukia
, tik vienoms tai lengviau gaunasi, kitoms sunkiau. Musu senam PKS skyrelyje buvo ir tokiu mergaiciu, kurios neturejo naturaliu mmm, bet vis vien pavyko tapti
QUOTE(Sunflowers @ 2011 12 14, 22:45)
kol nesigydziau menstrauciju ciklo sutrikimu , budavo taip , kad menesi du nebudavo , bet visvien ateidavo menesines , kai pradejau gydytis ciklas trunka nuo 27 iki 30 dienu , taciau iskart po kontraceptiniu gerimo kai ju jau nebegeriau ciklas buvo 41 diena o paskui vel 27 - 30 dienu
Na, nera tavo ciklai baisiai ilgi, tikekimes, kad greitai pagausi gandra uz uodegos
QUOTE(tildushka @ 2011 12 14, 22:57)
O jus vis dar planuojat? Paskutinį kartą sakei, kad gal jau nebe, ar aš nesupratau
Buvo visokiu nuotaiku, ir kad jau nebeplanuojam, ir vel planuojam ir vel nebeplanuojam
Bet, matyt, maziukai patys pasirenka laika, kada jiems ateiti
Labai labai spausiu uz tave kumscius, kad tik viskas pavyktu
QUOTE(Sunflowers @ 2011 12 15, 00:22)
tik agnucaston
Siulyciau vosims pagerti ne "Agnucaston", o "Prefemin". Ten yra zymiai didesne
agnus castus doze
Tikrai nepakenks
QUOTE(Ramune! @ 2011 12 15, 16:30)
Tavo LH/FSH santykis tikrai rodo policistiskuma, yra
5,5. Bet LAI (laisvu androgenu indeksas) nera baisiai didelis -
4,16 (o norma, iki 4,5), nors T ir virsija savo norma. Turi gera PRL (o tuo reikia dziaugtis, nes daznai prie PKS buna dar ir pakiles PRL) ir visai nebloga DHEA-S, vadinasi, tavo antinksciai negamina per daug vyrisku hormonu
O ju perteklius atsiranda del kiausidziu veiklos. E2 aukstas, bet cia turbut del policistiskumo.
ANTI-TPO geri, jokio autoimuninio tiroidito neturi
O TTH kaip ir geras, bet ta mano endokrinologe sake, kad TTH geras pastojimui, kai jis yra apie 1. Mano TTH buvo panasus i tavo, tai ji liepe laikinai pagerti tiroksino, kad sumazinciau TTH
Kitu dalyku neismanau, tik matau, kad turbut vienas kepenu fermentas (ALT) biski virsija norma, bet gal apie tai reiktu uzklausti savo seimos gydytojs arba tos endokrinologes, kuri dare tau tuos tyrimus
QUOTE(Ramune! @ 2011 12 17, 23:07)
tai kur man dabar kreiptis? Iki siol esu buvusi KMUK pas endokrinologe, o dabar lankausi VK
pas gyd. Visockiene.
Gal reiktu pasieskot kito endokrinologo? Tik nepazistu visai Kauno endokrinologu