QUOTE(valerie @ 2011 12 14, 21:56)
Sekasi po truputi, aciu
Nekalbadieniai man
Va tik mergaites nusprendziau pakonsultuot, nes isivaizduoju, kiek klausimu kyla, o atsakymu ner
Bet kaip tau sekasi, paskaiciau musu skyrelyje
Tiek daug tau teko patirti, todel tikrai turi pasisekti jums tas planas, kuri pasirinksit
Labai labai to tau ir linkiu
Na taip, labai tylu šičia, kai senbuvių nebėra, bet visada galima uzsukti i PKS bendramincius, ten visos sedi ir, nors nebera labai plepios, bet vis dar veiksmas vyksta
O jus vis dar planuojat? Paskutinį kartą sakei, kad gal jau nebe, ar aš nesupratau
Ačiū, mieloji
Jei pasiseks, tai ir tau virusą atsiūsiu
Su merginom endo skyrelyje pamastėm, kad reikia daug NT apvirusuot ir išsiuntinėt merginoms, nes suveikia
Papildyta:
QUOTE(Ramune! @ 2011 12 14, 22:39)
Aciu
Buvau dar naujoke, kai mergaites persikrauste i Bendramincius, tad ne tiek daug laiko teko ir pabendrauti. Zinau, kad niekada neatsisakys padeti, bet nedristu
Tu tikrai uzsuk ten, mergaites draugiskos, nesikandzioja
QUOTE(Sunflowers @ 2011 12 14, 22:45)
kol nesigydziau menstrauciju ciklo sutrikimu , budavo taip , kad menesi du nebudavo , bet visvien ateidavo menesines , kai pradejau gydytis ciklas trunka nuo 27 iki 30 dienu , taciau iskart po kontraceptiniu gerimo kai ju jau nebegeriau ciklas buvo 41 diena o paskui vel 27 - 30 dienu
nezinau siaip pas mane jos buna , tik kartais tie ciklai ilgi buna
mergaites o progesterono tyrimas mokamas jei daraisi neprivaciai
Tavo ciklas tikrai nereguliarus. O kai pradėjai gydytis, tai čia su papildomais vaistais toks tavo ciklas ar kaip?
Progesterono tyrimas bent jau mano šeimos klinikoj mokamas, kaip kitur nežinau.