QUOTE(regata @ 2011 12 02, 17:56)
Ramune, kiek jau turėjai bevaisių stimuliacijų? Ir primink, kada startavai su pirmąja? Man tavo kelias labai panašus į mano. Ir nuo pat pradžių kažkodėl taip jutau, kad bus Nors vijau mintis šalin, ir tikėjausi, kad tau pasiseks greičiau ir paprasčiau. Turbūt todėl ir norėjau, kad tu greičiau darytumeis LP, greičiau pereitum prie IUI Bet ką čia žinosi... Juk ir aš negalvojau, kad reikės tiek eiti. Nors palyginus, tai dar visai normaliai. Tik tuo metu atroro, kad lauki amžinybę, kaskart vilties lieka mažiau, pradeda lįsti visokios neramios mintys, kad gal išvis niekada nepavyks
Bet svarbu, kad turi gimdą, turi kiaušintakius, turi sveiką vyrą Visa kita tik laiko klausimas.
Bet svarbu, kad turi gimdą, turi kiaušintakius, turi sveiką vyrą Visa kita tik laiko klausimas.
Turejau 4 stimuliacijas nuo geguzes men. iki LP Bet itariu, kad be stimuliacijos ir toliau neapsieisim... Bijau, kad bus kaip ir tau - net ir po LP reikalai nepajudes, nes paskutines mmm turejau 10.21 (po stimuliacijos Letrozoliu), 11.02 LP (jos metu jokiu O pozymiu nemate) ir vis dar nesulaukiau mmm. Na nebent tas tepliojimas kelios dienos po LP uzsiskaito kaip mmm. Bet ten vos vos kelias dienas patepe.
Regatel, primink kiek tu laiko laukei? Gal ir man jau nedaug liko