QUOTE(regata @ 2011 07 02, 08:23)
Gerai, nesijuoksiu
Aš, matai, tai nei adatų bijau, nei operacijų Gal bijau, jeigu rimta priežastis operuoti, dėl pačios sveikatos. O šiaip man net patinka viską sebėti, žiūrėti, kaip aplink mane laksto visa brigada - vieni ranką duria, kiti spaudimą matuoja, treti apkloja, ir viskas vienu metu
Per paskutinius 3 m. turėjau 3 operacijas, tai jau esu įsigyvenusi į operacinių gyvenimą
Papildyta:
beje, ar tu ruošiesi darytis GN? sakyčiau, kad iškart apsimokėtų darytis LP. Man irgi buvo paskirta GN, bet ginė man pritarė, ir išrašė siuntimą laparoskopijai. Tuo pačiu ir drilingą padarė
Aš, matai, tai nei adatų bijau, nei operacijų Gal bijau, jeigu rimta priežastis operuoti, dėl pačios sveikatos. O šiaip man net patinka viską sebėti, žiūrėti, kaip aplink mane laksto visa brigada - vieni ranką duria, kiti spaudimą matuoja, treti apkloja, ir viskas vienu metu
Per paskutinius 3 m. turėjau 3 operacijas, tai jau esu įsigyvenusi į operacinių gyvenimą
Papildyta:
beje, ar tu ruošiesi darytis GN? sakyčiau, kad iškart apsimokėtų darytis LP. Man irgi buvo paskirta GN, bet ginė man pritarė, ir išrašė siuntimą laparoskopijai. Tuo pačiu ir drilingą padarė
Pagarba tau, tu tikras vyras Nea, nesiruosiu, tik siaip sugalvojau
Buvau siandien apziurai. Manes net gonalis neveikia... nieko, viskas tas pats nuo praejusio karto... Dar po savaites vaziuosiu, jei nieko, tai duphas, mmm, o jau kita cikla Clostas + gonalis. Tik sikart jau normaliom, nesumazintom dozem... o siaip tai sake gana ryskios ir storos kiausidziu sieneles, gydymas efektyvesnis butu su LP ir drilingas. Tai jau sakiau, kad tik greiciau. Jei ir po savaites nieko, tai prasysiuosi LP, gana metyti pinigus ir kovot su vejo malunais. Vis tiek nepasiduoda tos mano kiausides