QUOTE(rasavln @ 2011 12 01, 23:39)
patikek,atrodo gyvenu karuselej-tai blogiau tai geriau,vis tos mintys uzplusta.kartais atrodo viskas bus gerai,nepasiduosiu ir viskas pavyks o kartais tokia depresija uzpuola,kad atroo nieko nebedarysiu,spjausiu i viska kaip Klimas sake,jis nemano kad kils problemos pastojant,aisku reiks ovuliacija stimuliuoti,ir kaip pliusa jis pasake gerai tas kad su vaistais jos atsiranda.bet seip pati tokiu atveju neesu girdejus tai nezinau ai visgi girdejau,pasakojo drauge kad jos pazystama 7metus vartojo kt nuo 16metu,poto neatsirasdavo menesines be vaistu,bande visaip pastoti,poto spjove i viska,menesines nesirode bet kazkaip pastojo na bandau save raminti kad vilties yra...ir kad blogiausiu atveju mokslas tobuleja
As labai linkiu, kad issipildytu gydytojo zodziai
Bandau tiketi tokiom stebuklingom istorijom ir nepasiduoti, tik, deja, matyt ne man tai skirta... Jei susilauksim savo laukiamo vaikucio tai sunkiu darbu ir kruva pinigu. Na dar stebuklo atveju. Nes tai prilygtu tikram stebuklui...
Labai jau pesimistiskai as cia
Papildyta:
QUOTE(Rutca @ 2011 12 02, 00:37)
bet jei noriu tirtis hormonus negaliu gert KT jei teisingai suprantu? na taip jauna ir as pati suprantu ir to vaikelio zinau kad sulauksim tik man baisiai nepatinka jaustis nenormaliai ir nezinoti priezasties...juk nenormalu kai mmmm pasirodo kas kelis menesius arba isvis kas puse metu....baisu kai pagalvoju kad gal isvis vaiku nebegalesiu turet todel nepaisant to kad siuo metu vaikelio planavimas toks nepastovus ir "neplanuotas" noriu bent kazkoki atsakyma pagaliau gauti....
maciau merginos kalbejo kad mmm pas jas velai atkeliavo ir stai tokios problemos....na zinokit pas mane viskas priesingai tikriausiai nepatikesit bet mane jau darzelyje veze pas gydytojus, veliau pradinej klasej nes is tikro labai anksti pradejau brest...o pirmosios mmm parkeliavo turbut kai buvau 10
maciau merginos kalbejo kad mmm pas jas velai atkeliavo ir stai tokios problemos....na zinokit pas mane viskas priesingai tikriausiai nepatikesit bet mane jau darzelyje veze pas gydytojus, veliau pradinej klasej nes is tikro labai anksti pradejau brest...o pirmosios mmm parkeliavo turbut kai buvau 10
Geriant KT hormonu tyrimas bus netikslus, todel arba geri KT ir bandai po ju naturaliai pastoti arba daraisi tyrimus ir gydaisi nieko nelaukdama.
Buna tokiu atveju, kad iskart po KT moterys pastoja.
Vakar kaip tik skaiciau kazkur straipsni apie ankstyva brendima ir jauniausias motinas. Yra tokiu atveju kai 10 m mergaite nescia
O as visada buvau tokia kudena ir net 14 m jokiu brendimo pozymiu... As manau man nuo pat pradziu buvo PKS, bet niekas netyre ir labai neziurejo Nera mmm - gerk Duphastona. Niekas nesigilino del kokiu priezasciu. O dabar susiduriau su rimtom problemom