Įkraunama...
Įkraunama...

Policistinės kiaušidės

sveikos, planuojancios smile.gif
Noreciau ir as prie jusu prisijungti. Pasidariau hormonus ir nusistaciau sau diagnoze,
eisiu pirmadieni i motina ir vaikas, kad patvirtintu ar paneigtu, nors, kad paneigs, tai smarkiai abejoju.
O cia mano hormonai buciau dekinga, jei kas pakomentuotu LAI indeksa, nes nzn jo normu.
E2 93,5
LH 9,1
FSH 5,510 santykis 1,65 unsure.gif

SHBG 76,55 (norma 26 iki 110)
DHEA SO4 214 (norma 0,26 iki 11) verysad.gif
testosteronas 1,61 (0,22 iki 2,9)

LAI 2,1

Papildyta:
QUOTE(Via @@@ @ 2011 08 31, 08:40)
Na as jau po apsilankymo VK. Nezinau,nesutelpa kol kas viskas mano galvoj. MB oligospermija, mano hormonai sake geri,tik nevyksta O, kiausidziu vaizdas policistiskas. Liepe kazkodel ateit tik po 2 menesiu,kartot vyro tyrima ,darytis gimdos nuotrauka,tik tada sake stimuliuos ir jei vyro rodikliai nepageres,darys IUI  . Vyrui neskyre jokio gydymo,tik liepe gert vitaminus vyrams, tai kam laukt tuos 2 menesius g.gif  Nesuprantu. Sako,kad per mazai dar planuojam. Na bet ko laukt,jei O nevyksta? Suprasciau laukima,jei vyra gydytu,kad geresni butu rezultatai ,o cia ...... Ir sake,kad jie nestimuliuoja,kol nepadaryta gimdos nuotrauka,irgi nustebau. Ar man tikrai jos jau reikia ? Padekit kasnors susigaudyt,kaip elgtis toliau,nes jau nieko nebesuprantu.

Manau nuotraukos tikrai reikia, siandien kaip tik kalbejau su moterimi, kuri 5 metus bande pastoti, isleido kruva pinigu ivairiose klinikose, kol pagaliau valdiskoje istaigoje nustate, kad nepratekami kiausintakiai. Pravalius kiausintakius po 3 men pastojo. Tai vat cia ir pikciausia, kai daro stimuliacijas nepaziureje ar kiausintakiai praeinami. unsure.gif
Atsakyti
Man atrodo tikslingiau jau tada butu daryt iskarto LP g.gif Ar klystu?
Papildyta:
LAI norma iki 4.5.
Atsakyti
QUOTE(Via @@@ @ 2011 08 31, 12:38)
Man atrodo tikslingiau jau tada butu daryt iskarto LP  g.gif  Ar klystu?

Tai matai, LP jau yra operacija. Jei imanoma tai ir reiketu jos vengti.
Atsakyti
Aciu Via uz norma 4u.gif
Dabar tik pamaciau, kad pas mane DHEA SO4 miumoliais, o testosteronas nmol, tai kaip suprantu pirma reikia juos padaryt vienodais o tada dalinti ir aisku kad pas mane tada jau bus toli grazu nenorma unsure.gif
Gal padesit, nes nesuprantu blush2.gif ir ta lentele nepadeda doh.gif ,
jei DHEA SO4 214 µmol/L
tai kiek bus nmol/l?
Atsakyti
Na,matyt tokiu nepasitaike smile.gif tai va eisiu siandien uzsiregistruoti pas gydytoja ir darysiu operacija smile.gif ziuresim kas gausis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Via @@@ @ 2011 08 31, 08:40)
,tik liepe gert vitaminus vyrams, tai kam laukt tuos 2 menesius g.gif

Nes jie turbut tikisi kad vitaminai per 2 menesius sutvarkys vyro reikalus, o kai daret spermograma, ar jis kazkiek laiko negere alkoholio, nesikaitino pirtyej ir karstoje vonioje, nestresavo ir bent 3 dienas iki testo susilaiket nuo ND? Kartaias pakartotina spermograma ir be gydymo buna gera, mums taip buvo.

Del taves, tai O ir gimdos nuotrauka niekaip nesusije. Kai eidavau pas K tai jis pirma stimuliuoja o veliau jei nepavyksta keli ciklai tada jau skiria gimdos nuotrauka, ir tik paskutinei eilej LP. Nes nu kam gi be reikalo zmogu zalot?
O jei tu Vilniuje gal noretum pas K nueit nemokamai?

QUOTE(freewind @ 2011 08 31, 14:23)
Aciu Via uz norma 4u.gif 
Dabar tik pamaciau, kad pas mane DHEA SO4 miumoliais, o testosteronas nmol, tai kaip suprantu pirma reikia juos padaryt vienodais o tada dalinti ir aisku kad pas mane tada jau bus toli grazu nenorma unsure.gif
Gal padesit, nes nesuprantu blush2.gif  ir ta lentele nepadeda doh.gif ,
jei DHEA SO4 214 µmol/L
tai kiek bus nmol/l?

O kam tau DHEAS dalint? Tavo LAI normoje (T/SHBG*100), o vat LH/FSH sanytkis link PKS. Del DHEAS pasiaiskink del normu Tavo darytoje laboratorijoje.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lynete: 01 rugsėjo 2011 - 22:32
QUOTE(BlackStar @ 2011 09 01, 13:50)
Na,matyt tokiu nepasitaike smile.gif tai va eisiu siandien uzsiregistruoti pas gydytoja ir darysiu operacija smile.gif ziuresim kas gausis smile.gif

tIKRAI NEREIKETU SKUBETI SU TOKIAIS RADIKALIAIS SPRENDIMAIS, AS TAI IS SAVO PATIRTIES PASIULYCIAU NUEITI PAS GERA HOMEOPATE, SKAICIAU, YRA NATURALIOS MEDICINOS CENTRE, BERODS, GINEKOLOGE HOMEOPATE, DAIVA JAKUBONIENE! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mamavaikas @ 2011 09 02, 07:47)
tIKRAI NEREIKETU SKUBETI SU TOKIAIS RADIKALIAIS SPRENDIMAIS, AS TAI IS SAVO PATIRTIES PASIULYCIAU NUEITI PAS GERA HOMEOPATE, SKAICIAU, YRA NATURALIOS MEDICINOS CENTRE, BERODS, GINEKOLOGE HOMEOPATE, DAIVA JAKUBONIENE! 4u.gif

Deja bet gyvenu uk, tai siek tiek sunkiau su tokiais dalykais blush2.gif o ir laukti nebelabai norisi,operacija greitesnis budas..ir tie sausmai vargina(pastoviai skauda sonus).. verysad.gif
Atsakyti
Gal kuriai metformino reikia?Turiu kelias pakuotes,galiu padovanoti 4u.gif Su virusiuku smile.gif Savaitgali Kaune busiu,jei kam reikia parasykit i AZ smile.gif

Jau uzsakyti smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo T.P.Keberiokst: 05 rugsėjo 2011 - 12:13
Sveikutes,

Ateinu su gerom naujienom smile.gif

Tik gavau kraujo rezultatus :

PGR - 70,9 nmol/l (7DPO buvo 58,2)
HCG - 456,0 mIU/ml (pries 3 dienas buvo 110,0)

nestuke.gif

Ir su PKS naturaliai pastojama!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(_Valyte_ @ 2011 09 05, 12:33)
Sveikutes,

Ateinu su gerom naujienom  smile.gif

Tik gavau kraujo rezultatus  :

PGR - 70,9 nmol/l (7DPO buvo 58,2)
HCG - 456,0 mIU/ml (pries 3 dienas buvo 110,0)
nestuke.gif

Ir su PKS naturaliai pastojama!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!  mirksiukas.gif

Sveikute 4u.gif
O tu, Valyte, naturaliai pastojai? bigsmile.gif be jokiu stimuliaciju ir t.t.?
Kokios geros naujienos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramune! @ 2011 09 05, 13:28)
Sveikute  4u.gif 
O tu, Valyte, naturaliai pastojai?  bigsmile.gif  be jokiu stimuliaciju ir t.t.?
Kokios geros naujienos  smile.gif

Aga, naturaliai, su D pagalba - be jokiu stimuliaciju smile.gif
Atsakyti