Noreciau ir as prie jusu prisijungti. Pasidariau hormonus ir nusistaciau sau diagnoze,
eisiu pirmadieni i motina ir vaikas, kad patvirtintu ar paneigtu, nors, kad paneigs, tai smarkiai abejoju.
O cia mano hormonai buciau dekinga, jei kas pakomentuotu LAI indeksa, nes nzn jo normu.
E2 93,5
LH 9,1
FSH 5,510 santykis 1,65
SHBG 76,55 (norma 26 iki 110)
DHEA SO4 214 (norma 0,26 iki 11)
testosteronas 1,61 (0,22 iki 2,9)
LAI 2,1
Papildyta:
QUOTE(Via @@@ @ 2011 08 31, 08:40)
Na as jau po apsilankymo VK. Nezinau,nesutelpa kol kas viskas mano galvoj. MB oligospermija, mano hormonai sake geri,tik nevyksta O, kiausidziu vaizdas policistiskas. Liepe kazkodel ateit tik po 2 menesiu,kartot vyro tyrima ,darytis gimdos nuotrauka,tik tada sake stimuliuos ir jei vyro rodikliai nepageres,darys IUI . Vyrui neskyre jokio gydymo,tik liepe gert vitaminus vyrams, tai kam laukt tuos 2 menesius Nesuprantu. Sako,kad per mazai dar planuojam. Na bet ko laukt,jei O nevyksta? Suprasciau laukima,jei vyra gydytu,kad geresni butu rezultatai ,o cia ...... Ir sake,kad jie nestimuliuoja,kol nepadaryta gimdos nuotrauka,irgi nustebau. Ar man tikrai jos jau reikia ? Padekit kasnors susigaudyt,kaip elgtis toliau,nes jau nieko nebesuprantu.
Manau nuotraukos tikrai reikia, siandien kaip tik kalbejau su moterimi, kuri 5 metus bande pastoti, isleido kruva pinigu ivairiose klinikose, kol pagaliau valdiskoje istaigoje nustate, kad nepratekami kiausintakiai. Pravalius kiausintakius po 3 men pastojo. Tai vat cia ir pikciausia, kai daro stimuliacijas nepaziureje ar kiausintakiai praeinami.