sveikos
..ka tik is M> gryzau. birzely buvo pirmos menesines, po gimdymo, po devyniu menesiu, nuejus rado ziauriai stora gleivine, na ir aisku policistines kaiusides, ir kaip gi be mano XXL pilvuzo.. tai va sake palaukt menesi +- kol issivalys viskas..liepe dar testa NT pasidaryt, nes sako tokio storio tik pas nescias buna, bet testas buvo neigiamas..nuvariau pas ja tik sendien, na nes gausiai ziauriai kraujavau visa laika, ir visa laika teplioja non stop, nu jau maniau tikrai bus viskas issivale po tokiu "srautu"...taiu sendien vel ziurejo o gleivine storu storiausi ir nifiga nieks neissivale..
na ka sake reik skirti gydyma, ims biopsija tos gleivines kiek supratau? tada skirs arba KT arbakkazka kito..man nuo KT ir eme augti svoris, pasiguodziau jai, bet ji pasake kad tai grynai dabar sveikatos reikalas, tad..butina..
taip issigandus dabar biski..na nezinau ar tai gali buti kazkas negero, kad net biopsija ims, ar tai susije ar nebutinai su kokiu veziu, ar kazkuom negeru?
ar zinot ka nors apie ta stora gleivine, niekaip neatsimenu tos ligos pavadinimo, ar taip ilgai viskas trunka ar ne..ar pavojinga..? bijau ir pacios biopsijos, kiek supratau is tu protingu zodziu, tai kazka kis, atklijuos siek tiek, tada ims meginy, uztrunka iki pusvalandzio priklauso kaip seksis pasiekt gimda..
uzsirasiau sy ketvirtadieni, labai susinervavau tai daugiau ir neklausinejau per daugiausiai nes visteik buciau nieko nesupratus, o ir leliai su teciu uz duru lauke..tai skubejau...
gal ir per daug panikuoju, bet blyn sitaip laiko nera, o cia dar ir savim reiks rupintis..ir pergyventi ir lakstyt...
svorio numest labai man nesiseka..kazkaip stovi jis ir vsio, o ypac pilvuzas...
o galgalima kokiom zolem valytis, ar badauti, gal viskas pasitaisys..tik dar atsimenu, kad sako cia del polic.kiausidziu, tas svoris, o nuo jo, ir tokios kiausides, zodziu uzburtas ratas, ir viena kita ytakoja..
na jei kas ka zinos busiu dekinga..