QUOTE(Ramune! @ 2011 07 30, 23:38)
Del imuniteto, tai man nereikia nei prednizolono... mano jis ziauriai nusilpes. Dare kraujo tyrima, tai liepe po menesio pakartoti, sako sugedo turbut aparatas. Pasidariau - lygiai tas pats. Sako lyg po chemoterapijos butum.
As kazkaip del IUI dar negalvoju, nes manau nera taip labai jau tikslinga ja daryti, o vis tik pinigai tikrai nemazi. Na ziuresim ka antradieni sakys. Ir jei ka, tai lauksiu LP. Kito pasirinkimo neturiu...Visas viltis dabar dedu i LP.
Oho, tai tau reikia vitaminus gerti, daug skysčių vartoti, kad išsivalytų organizmas, valgyti daržovių, vaisių.
Nors pas mane irgi imunitetas visada buvo prastas, sirgau, ir sirgau pastoviai. Tačiau prednizoloną vis tiek skyrė, matyt, jis kitaip suveikia.
Juk jį skiria visiems ligoniams, kurie serga rimtomis ir baisiomis ligomis. Ir nesvarbu, kad jų imunitetai būna visiškai niekingi, bet geria prednizoloną saujom, po 6 tabl. į dieną, kad geriau veiktų kiti vaistai - chemeoterapija.
O dėl IUI, gal ir nereikia skubėti. Aš pati labai nenorėjau iki jo nueiti, sakiau tikrai nesidarysiu. Bet jeigu dabar vėl norėčiau pastoti, tai pradėčiau iškart nuo IUI, nes taip būtų sugaišta mažiau laiko ir pinigų. Juk pati IUI kainuoja tik 500 Lt. Man tai buvo niekis, palyginus, kad stimuliacija su konsultacijom tą mėnesį gavosi apie 2000 Lt (nors nemažai vaistukų, ačiū Dievui, gavau ir už dyką iš formiečių, kurie būtų kainavę dar 600 Lt)
Todėl ir norėjosi, kad tokie pinigai perniek nenueitų, kad su IUI būtų didesni šansai
Na, bet pirmiausia tau linkiu gero šio mėn. derliaus, ir, aišku, teigimo NT
O paskui nesvarbu, ar jis užderės, ar ne, jeigu sulauksi mmm, tai darykis LP. Ji daroma apie 12 c.d. (jeigu natūraliai pas moterį auga folikulai, būna ciklas). Prieš tai reikia išsitirti chlamidijas, ureaplazmą ir myciplazmą. Jeigu buvo tirta daugiau nei prieš pusmetį, tyrimą jau reikia kartoti.
Aš kažkaip greitai susisukau. Mane užrašė LP po 3 sav. nuo vizito, kad spėčiau išsitirti ir, jeigu reikia, spėčiau išsigydyti antibiotikais zarazas. To daryti neteko. Bet trys savaitės greitai prabėgo. Man LP darė berods 40 c.d., nes matėsi, kad mmm visiškai nesiruošia ateiti, neuga nei gleivinė, nei dar kas.