na, mergaites, ir seile nutyso beskaitant.... noreciau paklausti, kuo galima pakeisti napaleono laksta??? nes manau as anglijoj tokio nerasiu....
QUOTE(tinute84 @ 2011 07 14, 12:19)
na, mergaites, ir seile nutyso beskaitant.... noreciau paklausti, kuo galima pakeisti napaleono laksta??? nes manau as anglijoj tokio nerasiu....
nee, verciau tada nedarykit- bus visai nebe tas
Arba pati issikepkit lakstus, receptu yra, manau
[quote=daivaP,2011 07 05, 15:31]
"Sausainiai su sūriu ir svogūnų laiškais"
uzkepiau siuos sausainiukus laukiu kas iseis,nes atrodo tai labai skaniai
"Sausainiai su sūriu ir svogūnų laiškais"
uzkepiau siuos sausainiukus laukiu kas iseis,nes atrodo tai labai skaniai
Mergaites kokie tortaiiii, issisaugau viska, aciu
QUOTE(tinute84 @ 2011 07 14, 12:19)
Anglijoje yra LT parduotuvese,maciau net keletose pvz.VIDA$SON,na cia jai Londone gyveni...
QUOTE(tinute84 @ 2011 07 14, 11:19)
Galite drasiai naudoti bemiele sluoksniuota tesla, cia lt tai mantingos man geriausia, labai greitai iskepa tie laksteliai. As kartais kai nerandu pirkti napoleono tortui lakstu is sios teslos issikepu ir sutepu tortuka, ir super gaunasi.
QUOTE(marakuja @ 2011 07 14, 17:35)
Galite drasiai naudoti bemiele sluoksniuota tesla, cia lt tai mantingos man geriausia, labai greitai iskepa tie laksteliai. As kartais kai nerandu pirkti napoleono tortui lakstu is sios teslos issikepu ir sutepu tortuka, ir super gaunasi.
Dar su duoniukais esu mačius, kad daro. Visai neseniai recepta kažkuriame puslapyje mačiau, bet esmė ta pati kaip su lakštais.
QUOTE(ilonila @ 2011 07 14, 14:15)
.... Vis gundausi pabandyt su Napaleono lakštais.Jų mačiusi Norfoj ir turguje,kur sausainius pardavinėja(Marijampolėj- bobturgy).
Aš dariau su Norfoje pirktais. Buvo laaaabai skanu
O as tokius tortus darau kvadratine - sumustiniu duona.Sudedu keturias riekutes- pertepu, ant virsaus vel keturias- vel pertepu...Ir taip teplioju iki norimo aukscio.Zinokit visai gerai, ir jau po keliu valandu gali valgyti, kadangi labai gerai susigeria pertepimai
QUOTE(tinute84 @ 2011 07 14, 11:19)
kuo galima pakeisti napaleono laksta?
O jei su pirktine sluoksniuota tešla pabandžius? Juk tešla labai panaši
QUOTE(Tepaluota @ 2011 07 14, 21:27)
O jei su pirktine sluoksniuota tešla pabandžius? Juk tešla labai panaši
Truputi aukščiau jau kalbėjo apie tai
QUOTE(marakuja @ 2011 07 14, 18:35)