Vafliniai čeburekai
700 g vištienos arba kiaulienos faršo;
2 pakelių apvalių vaflių;
Blynų tešlai: kiaušinių, miltų, pieno, vandens.
2 kiaušinių;
mėgstamų prieskonių (pipirų, druskos, žalumynų);
apie 100 ml pieno.
Į mėsos faršą įmušti 2 kiaušinius, suberti mėgstamus prieskonius, užplikyti pakaitintu pienu ir viską gerai išmaišyti (masė turi būti tinkama vaflių sutepimui).
Gautą masę tepti ant vaflio lakšto ir uždengti kitu bei lengvai prispausti. Taip paruoštus vaflius supjaustyti į keturias dalis (arba per puse). Vaflio ruošinius mirkyti blynų tešlos plakinyje ir kepti įkaitintame aliejuje.
Paprasta, greita ir labai skanu!
Nu tikrai skonis
Foto ne mano 