Vafliniai čeburekai
700 g vištienos arba kiaulienos faršo;
2 pakelių apvalių vaflių;
Blynų tešlai: kiaušinių, miltų, pieno, vandens.
2 kiaušinių;
mėgstamų prieskonių (pipirų, druskos, žalumynų);
apie 100 ml pieno.
Į mėsos faršą įmušti 2 kiaušinius, suberti mėgstamus prieskonius, užplikyti pakaitintu pienu ir viską gerai išmaišyti (masė turi būti tinkama vaflių sutepimui).
Gautą masę tepti ant vaflio lakšto ir uždengti kitu bei lengvai prispausti. Taip paruoštus vaflius supjaustyti į keturias dalis (arba per puse). Vaflio ruošinius mirkyti blynų tešlos plakinyje ir kepti įkaitintame aliejuje.
Paprasta, greita ir labai skanu!
Nu tikrai skonis
Foto ne mano
700 g vištienos arba kiaulienos faršo;
2 pakelių apvalių vaflių;
Blynų tešlai: kiaušinių, miltų, pieno, vandens.
2 kiaušinių;
mėgstamų prieskonių (pipirų, druskos, žalumynų);
apie 100 ml pieno.
Į mėsos faršą įmušti 2 kiaušinius, suberti mėgstamus prieskonius, užplikyti pakaitintu pienu ir viską gerai išmaišyti (masė turi būti tinkama vaflių sutepimui).
Gautą masę tepti ant vaflio lakšto ir uždengti kitu bei lengvai prispausti. Taip paruoštus vaflius supjaustyti į keturias dalis (arba per puse). Vaflio ruošinius mirkyti blynų tešlos plakinyje ir kepti įkaitintame aliejuje.
Paprasta, greita ir labai skanu!
Nu tikrai skonis
Foto ne mano
Vis galvoju apie tuos vaflius? o nesigauna mesa kaip tesloj paprastoj, na, lietinis su mesa?
Ir juk pjaustant ta vafli jis gi luzineja
QUOTE(Ragany @ 2012 01 10, 18:38)
Vis galvoju apie tuos vaflius? o nesigauna mesa kaip tesloj paprastoj, na, lietinis su mesa?
Nesigauna,kiek kitoks skonis būna o vaflis su aštriu peiliu pjaunamas gražiai apsipjauna galvojau ir aš,visi taip gyrė aplink,pamėginau ir likau nusivylus,bet čia jau skonio reikalas
QUOTE(Ragany @ 2012 01 10, 19:38)
siaip nuo farso jis suminksteja, o jei vaflis plonas, tai netgi greiciau reikia suktis o skonis tikrai ne blynu, toks sakyciau cebureko-beleso , na kas tuos megsta, tai manau turetu patikti
QUOTE(Aglėja @ 2012 01 10, 18:46)
galvojau ir aš,visi taip gyrė aplink,pamėginau ir likau nusivylus,bet čia jau skonio reikalas
Man irgi nelabai patiko
QUOTE(ruta19 @ 2012 01 10, 10:20)
Vafliniai čeburekai
Sakykite, kokio tirstumo - skystumo tesla turi buti? Kaip lietiniams, ar labiau tirstesne (kaip grietine)?
Aciu!
jau keleta metu karts nu okarto gaminu siuos "ceburekus".. mums labai skanu..
tik jokio pieno i farsa nepilu.. kam jis?
QUOTE(Renata123 @ 2012 01 11, 00:01)
Sakykite, kokio tirstumo - skystumo tesla turi buti? Kaip lietiniams, ar labiau tirstesne (kaip grietine)?
Aciu!
Aciu!
Siaip tirstesne turi buti nei lietiniams, kaip kad zuvi tesloje keptum
QUOTE(isdykusS Paskelbta Šiandien @ 00:13 )
jau keleta metu karts nu okarto gaminu siuos "ceburekus".. mums labai skanu..
As irgi nepyliau