
Aciu. Teks ryt tada pirkt lekt.

QUOTE(aistuzele @ 2011 12 28, 16:33)
Pasidariau sita marinata uzpyliau zuvi ,bet zuvis dumblu atsiduoda {ar cia tik lydekos }


QUOTE(kaleva @ 2011 12 31, 11:50)
Pasidariau sita marinata uzpyliau zuvi ,bet zuvis dumblu atsiduoda {ar cia tik lydekos }
gal kazka ne taip padariau ?
gal yra kokiu gudrybiu ta dumblo kvapa pasalint ?


as, zinokit, nenaudoju lydeku ir karpiu, del tos pacios priezasties, nes man jos taip pat atsiduoda dumblu


QUOTE(kaleva @ 2011 12 31, 11:50)
Pasidariau sita marinata uzpyliau zuvi ,bet zuvis dumblu atsiduoda {ar cia tik lydekos }
gal kazka ne taip padariau ?
gal yra kokiu gudrybiu ta dumblo kvapa pasalint ?


As irgi nepernesu, kai zuvis dumblu atsiduoda. Tokiu atveju padeda tik citrinos sultys.
Kad žuvis dumblu neatsiduotų reikia ją pamirkinti piene, esu išbandžiusi

QUOTE(aistuzele @ 2011 12 31, 13:36)
as, zinokit, nenaudoju lydeku ir karpiu, del tos pacios priezasties, nes man jos taip pat atsiduoda dumblu
O siuo atveju, vargu ar ka bepakeisit 


todel ir nepasigendu namuos zuvies del to kvapo

QUOTE(aistuzele @ 2011 12 31, 13:36)
as, zinokit, nenaudoju lydeku ir karpiu, del tos pacios priezasties, nes man jos taip pat atsiduoda dumblu
O siuo atveju, vargu ar ka bepakeisit 


Vyras ir visi zuvi vis del to ivertino labiai puikiai ,sake tokios skanios dar neragave




QUOTE(kaleva @ 2012 01 01, 18:00)
Vyras ir visi zuvi vis del to ivertino labiai puikiai ,sake tokios skanios dar neragave
sake nepalyginsi kur kiause ir miltuose pavoliota ir paskui apkepta
kita kart kai darysiu pirma to kvapo atsikratysiu ir i marinata maziau truputi acto pylsiu
aciu uz recepta 




zinokit, pas mane sia zuvi puikiai ivertino vyriskoji puse, o moteriskajai labiau buvo su darzovemis (morka, svogunai ir agurkas) marinuota zuvis, ji svelnesne, pirmoji tokia intensyvoka.
Sluoksniuotos tešlos vamzdeliai su varškės kremu ir karamelizuota vištiena

Tai labai paprastas, bet neprastas užkandis.
Reikės
Sluoksniuotos bemielės tešlos
Philadelphia varškės kremo
2 a.š. su kaupu česnako granulių
Alyvuogių aliejus
Druska
Pipirai
Virta vištiena
1 a.š. medaus
1 a.š. austrių padažo (jo galima nedėti)
Iš sluoksniuotos tešlos išsikepti vamzdelius. Aš paimu paprasto popieriaus, iškerpu keturkampius (dydis, kokio tik norit), popierių aptraukiu folija ir susuku vamzdelius. Ant viršaus apsuku sluoksniuotą tešlą ir aptepu kiaušinio plakiniu. Pašauti į orkaitę 190 temp, kol paruduos.
Virtą vištieną supjaustyti juostelėmis, apkepti keptuvėje su medumi ir austrų padažu, atvėsinti.
Kremui, česnako granules, užpilti 1 a.š. aliejaus, kad išbrinktų. Kremą gerai išsukti su česnako granulėmis, druska ir pipirais. Paimti atvėsusį vamzdelį, dėti vištienos gabalėlį, užpurškti šiek tiek kremo, vėl vištienos, kremo ir t.t. Turi gautis sluoksniais. Viskas. Skanaus !!!
Tai labai paprastas, bet neprastas užkandis.
Reikės
Sluoksniuotos bemielės tešlos
Philadelphia varškės kremo
2 a.š. su kaupu česnako granulių
Alyvuogių aliejus
Druska
Pipirai
Virta vištiena
1 a.š. medaus
1 a.š. austrių padažo (jo galima nedėti)
Iš sluoksniuotos tešlos išsikepti vamzdelius. Aš paimu paprasto popieriaus, iškerpu keturkampius (dydis, kokio tik norit), popierių aptraukiu folija ir susuku vamzdelius. Ant viršaus apsuku sluoksniuotą tešlą ir aptepu kiaušinio plakiniu. Pašauti į orkaitę 190 temp, kol paruduos.
Virtą vištieną supjaustyti juostelėmis, apkepti keptuvėje su medumi ir austrų padažu, atvėsinti.
Kremui, česnako granules, užpilti 1 a.š. aliejaus, kad išbrinktų. Kremą gerai išsukti su česnako granulėmis, druska ir pipirais. Paimti atvėsusį vamzdelį, dėti vištienos gabalėlį, užpurškti šiek tiek kremo, vėl vištienos, kremo ir t.t. Turi gautis sluoksniais. Viskas. Skanaus !!!
QUOTE(Ulė @ 2011 12 28, 16:07)
.jie jau taip parduodami,nieko daryti nereik,dezutese, uzpilti aliejumi su prieskoniais 

O kur ju yra pirkti,taip norejau vaikucio gimtadieniui patiekti ta vainika,bet niekur tu graziuju kamuoliuku neradau,ir jei nesunku imeskit foto kaip atrodo ta pakuote
