Įkraunama...
Įkraunama...

Šaltų užkandžių receptai su nuotraukomis,12 tema

QUOTE(marakuja @ 2011 11 19, 12:19)
o koks pavadinimas tos folijos platesnes?

Tirkai nepamenu, nes nebeturiu pakuotės ax.gif Didžiuosiuose PC turėtų būti 4u.gif
QUOTE(bjaurybe @ 2011 11 20, 09:20)
Aš galvoju, o jeigu tik kepimo rankovėje virti, be folgos. Nes man truputį praplyšo, nepagalvojau, kad tiek išsipūs, vieną laisviau dariau, tai gerai pavyko, o kitą paveržiau ir praplyšo. O kai ištraukiau iš puodo, maišelių nei kvapo nebelikę buvo schmoll.gif  ,nors puode vandenyje plaukiojo su maišeliu išsipūtę

Nesu bandžiusi, tai ir patarti negaliu. Bet kaip maišeliai pabėgo, tai neįsivaizduoju biggrin.gif Juk jie surišti būna g.gif Man net nebandė nei vienas nusimauti
QUOTE(Nata* @ 2011 11 20, 10:46)
Parodau savo rezultatą

Labai graži dešrytė gavosi thumbup.gif O prieskonius galite reguliuoti pagal savo skonio receptorius 4u.gif Puodo tikrai didelio reikia biggrin.gif
QUOTE(Gladiola @ 2011 11 20, 13:58)
As irgi viriau desra - tik is kalakutienos mesos ir be jokiu priedu. Spalva gavosi pilkoka biggrin.gif

Kalakutienos dešrytė dar geriau thumbup.gif Nesvarbu, kad spalva pilka, svarbu skonis ir teigiamas namiškių įvertinimas 4u.gif Vištiena tikrai lengvai blenderiuojasi smile.gif
QUOTE(Rupestinga @ 2011 11 21, 13:08)
Na aš irgi dariau tą dešrą vakar, šiandien ryte paragavau, skonis visai nieko, tik va pamiršau nufotkint doh.gif  blush2.gif

neatrodo įspūdingai, bet skanu, ir aišku be E621

Lauksim kitą kartą fotosesijos biggrin.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif

Papildyta:
QUOTE(ruta19 @ 2011 11 22, 15:27)
Sveikos  4u.gif  Turiu klausima del desros. Ar galeciau deti 10% grietinele  blush2.gif  ir jei nedesiuj okiu priedu, ar tiek pat, kiekre cepte reikia grietineles? Aciu  4u.gif  Dar didesnis aciu, jei kuri atsakys iki darbo pabaigos, nes labai jau noriu siandien isbandyti  thumbup.gif

Jau pavėlavau su atsakymu, bet manau, kad grietinėlė tiks ir liesesnė 4u.gif Taip, grietinėlės reikia 300 ml smile.gif Priedų galima iš vis nedėti, bet pats kiekis produktų turi būti pagal receptūrą 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(daivaP @ 2011 11 23, 01:36)
Jau pavėlavau su atsakymu, bet manau, kad grietinėlė tiks ir liesesnė 4u.gif Taip, grietinėlės reikia 300 ml  smile.gif Priedų galima iš vis nedėti, bet pats kiekis produktų turi būti pagal receptūrą 4u.gif


Aciu uz pavieluota atsakyma smile.gif taigi mano patirtis desros gamyboje tongue.gif Kadangi nedejau jokiu priedu, tai kazkodel sumasciau pamazinti grietineles g.gif nu net nezinau kodel ir ipyliau tik 200 ml. o krachmolo nesugalvojau pamazinti tongue.gif tai finale gavosi ta desryte tokia kietoka, ko gero nuo per mazo kiekio grietineles g.gif na man nebuvo panasi i parduotuvine smile.gif matyt truko visokiu E ir gliutomatu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(aistuzele @ 2011 11 21, 12:53)
Bazilikų užtepas

Trynio
Galiausiai daryti užkandėlę. Duonelę įpjauti, pakleisti užtepo ir dėti krevetę. Viskas. Skanaus !!!



turiu klaumuka, o tas uztepas nesisildo? Termiskai neapdorotą tryni reikia dėti???? g.gif ax.gif
Atsakyti
Vištienos salotos

ICEBERG salotos
vištienos file
druska,prieskoniai vištienai
konservuotų ananasų gabaliukai
granatų sėklos

Padažui:
1 šaukštelis garstyčių,
2 šaukštai obuolių acto,
4 šaukštai vandens,
2 šaukštai aliejaus,
druskos,cukraus pagal skonį

Vandens ir acto mišinyje ištirpinkite druską bei cukrų. Garstyčias sumaišykite su aliejumi. Supilkite vandens ir acto mišinį bei gerai išplakite.

Vištieną supjaustome gabaliukai.
Įkaitiname keptuvėje aliejų, dedame vištieną.Pabarstome druska,prieskoniais ir apkepiname.
Salotas supjaustome.
Į lėkštę dedame salotas o ant viršaus ananaso gabaliukus ir vištieną.
Užpilame padažo.
Papuošiame su granato sėklomis.

Skanaus


user posted image
Atsakyti
QUOTE(PŪKITAS @ 2011 11 23, 11:19)
turiu klaumuka, o tas uztepas nesisildo? Termiskai neapdorotą tryni reikia dėti????  g.gif  ax.gif

nesisildo mirksiukas.gif realiai galima nedeti to trynio, tiek, kad gausis skystesnis uztepas.
Atsakyti
QUOTE(aistuzele @ 2011 11 23, 14:45)
nesisildo  mirksiukas.gif  realiai galima nedeti to trynio, tiek, kad gausis skystesnis uztepas.



4u.gif aciu 4u.gif kazkaip manes nesuzavejo tas trinys ax.gif bet kaledom reiks isbandyt bigsmile.gif


Is siaip aciu visosm merginosm uz idejas thumbup.gif neturiu laiko kada viska isbandyt, bet sarasiukas ilgeja, laukiu svenciu, kai galesiu paivairint vaisiu stala ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ruta19 @ 2011 11 23, 10:58)
Aciu uz pavieluota atsakyma  smile.gif taigi mano patirtis desros gamyboje  tongue.gif  Kadangi nedejau jokiu priedu, tai kazkodel sumasciau pamazinti grietineles  g.gif  nu net nezinau kodel ir ipyliau tik 200 ml. o krachmolo nesugalvojau pamazinti  tongue.gif  tai finale gavosi ta desryte tokia kietoka, ko gero nuo per mazo kiekio grietineles  g.gif na man nebuvo panasi i parduotuvine  smile.gif matyt truko visokiu E ir gliutomatu  biggrin.gif

Patirtis puiki thumbup.gif Gal tikrai per daug buvo krakmolo, nes jis kietina, todėl ir gavosi kieta. Su parduotuvine nėra ko lyginti schmoll.gif Ji skanesnė ir sveikesnė už visas "šlapiankas" drinks_cheers.gif
Atsakyti
Sveikos vakar dariau sita desra ,siandien ryte paragavau ,tai man jokio slapiankos skonio ir net nepanasu ,paprastas virtos vistos skonis blush2.gif tikriausiai nesigavo ...{ kita karta nedeciau cesnako ,bet prideciau daug slyvu dziovintu ,man taip skaniau butu}
Bet siaip tai skani alia desryte thumbup.gif
Atsakyti
ACIU 4u.gif daivaP uz tokia nuostabia desryte 4u.gif
vakar gaminau, o siandien jau ragavau
nuostabaus skonio, skiriasi nuo parduotuviniu "slapianku" nera net ko lyginti.
dejau maziau grietineles ir viskas gavosi, tik itruko folija ir labai sunkiai lupasi.

daugiau niekada nepirksiu jokiu "slapianku" smile.gif
Atsakyti
Kepta nugarinė įdaryta dž. abrikosais
Suviliojo Neringos nuotrauka . Puikus šaltas užkandis, ne kartą puoš mano šventinį stalą.

user posted image


1 kg. kiaulienos nugarinės
100 gr. dž. abrikosų
druska, pipirai, dž. čiobreliai

Į vidurį nugarinės įpjaukite peiliu, kad tilptų dž. abrikosas. Įdarykite jais per visa ilgį. Visą mėsos gabalą ištrynti druska, maltais pipirais ir dž. čiobreliais. Marinuoti apie valandą. Suvyniokite i foliją ir kepkite valandą 180 C. orkaitėje, išvynioję iš folijos dar kepkite apie 30 min.

Skanaus!!!

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Garnier @ 2011 11 24, 10:06)
Sveikos vakar dariau sita desra ,siandien ryte paragavau ,tai man jokio slapiankos skonio ir net nepanasu ,paprastas virtos vistos skonis  blush2.gif

Tai ji net ir neprimena "šlapianką", daug skanesnė ir natūralesnė vištienos dešra 4u.gif O prieskonius galima sėti, kokius tik širdis geidžia mirksiukas.gif
QUOTE(sii @ 2011 11 24, 10:49)
nuostabaus skonio,  skiriasi nuo parduotuviniu "slapianku" nera net ko lyginti.
dejau maziau grietineles ir viskas gavosi, tik itruko folija ir labai sunkiai lupasi.

daugiau niekada nepirksiu jokiu "slapianku"  smile.gif

Džiaugiuosi, kad patiko thumbup.gif Gal foliją kitą reiktų patepti trupučiu aliejumi, kad neliptų g.gif

drinks_cheers.gif naminė skanesnė
QUOTE(Ulė @ 2011 11 24, 12:14)
Kepta nugarinė įdaryta dž. abrikosais

Puikus kepsnys wub.gif
Atsakyti
Vakar ir as viriau daivosP desryte,siandien pusryciam ragavom,labai patiko,tik as ja ne desra vadinciau,o manau labiau tiktu vistienos vyniotinio pavadinimas.Dariau su paprika ir dziovintom slyvom,luposi nuo folijos puikiai,taip pat niekas niekur man nepratruko,labai graziai isvire.Beje,as is nurodytos normos padariau dvi,buvo ir susukt lengviau ir virt.Kaledom tikrai darysiu dar thumbup.gif
Aciu uz recepta thumbup.gif
user posted image

user posted image
Atsakyti