QUOTE(marakuja @ 2011 11 19, 12:19)
o koks pavadinimas tos folijos platesnes?
Tirkai nepamenu, nes nebeturiu pakuotės Didžiuosiuose PC turėtų būti
QUOTE(bjaurybe @ 2011 11 20, 09:20)
Aš galvoju, o jeigu tik kepimo rankovėje virti, be folgos. Nes man truputį praplyšo, nepagalvojau, kad tiek išsipūs, vieną laisviau dariau, tai gerai pavyko, o kitą paveržiau ir praplyšo. O kai ištraukiau iš puodo, maišelių nei kvapo nebelikę buvo ,nors puode vandenyje plaukiojo su maišeliu išsipūtę
Nesu bandžiusi, tai ir patarti negaliu. Bet kaip maišeliai pabėgo, tai neįsivaizduoju Juk jie surišti būna Man net nebandė nei vienas nusimauti
QUOTE(Nata* @ 2011 11 20, 10:46)
Parodau savo rezultatą
Labai graži dešrytė gavosi O prieskonius galite reguliuoti pagal savo skonio receptorius Puodo tikrai didelio reikia
QUOTE(Gladiola @ 2011 11 20, 13:58)
As irgi viriau desra - tik is kalakutienos mesos ir be jokiu priedu. Spalva gavosi pilkoka
Kalakutienos dešrytė dar geriau Nesvarbu, kad spalva pilka, svarbu skonis ir teigiamas namiškių įvertinimas Vištiena tikrai lengvai blenderiuojasi
QUOTE(Rupestinga @ 2011 11 21, 13:08)
Na aš irgi dariau tą dešrą vakar, šiandien ryte paragavau, skonis visai nieko, tik va pamiršau nufotkint
neatrodo įspūdingai, bet skanu, ir aišku be E621
neatrodo įspūdingai, bet skanu, ir aišku be E621
Lauksim kitą kartą fotosesijos
Papildyta:
QUOTE(ruta19 @ 2011 11 22, 15:27)
Sveikos Turiu klausima del desros. Ar galeciau deti 10% grietinele ir jei nedesiuj okiu priedu, ar tiek pat, kiekre cepte reikia grietineles? Aciu Dar didesnis aciu, jei kuri atsakys iki darbo pabaigos, nes labai jau noriu siandien isbandyti
Jau pavėlavau su atsakymu, bet manau, kad grietinėlė tiks ir liesesnė Taip, grietinėlės reikia 300 ml Priedų galima iš vis nedėti, bet pats kiekis produktų turi būti pagal receptūrą