QUOTE(marakuja @ 2011 11 19, 12:19)
o koks pavadinimas tos folijos platesnes?
Tirkai nepamenu, nes nebeturiu pakuotės


QUOTE(bjaurybe @ 2011 11 20, 09:20)
Aš galvoju, o jeigu tik kepimo rankovėje virti, be folgos. Nes man truputį praplyšo, nepagalvojau, kad tiek išsipūs, vieną laisviau dariau, tai gerai pavyko, o kitą paveržiau ir praplyšo. O kai ištraukiau iš puodo, maišelių nei kvapo nebelikę buvo
,nors puode vandenyje plaukiojo su maišeliu išsipūtę

Nesu bandžiusi, tai ir patarti negaliu. Bet kaip maišeliai pabėgo, tai neįsivaizduoju


QUOTE(Nata* @ 2011 11 20, 10:46)
Parodau savo rezultatą
Labai graži dešrytė gavosi



QUOTE(Gladiola @ 2011 11 20, 13:58)
As irgi viriau desra - tik is kalakutienos mesos ir be jokiu priedu. Spalva gavosi pilkoka

Kalakutienos dešrytė dar geriau



QUOTE(Rupestinga @ 2011 11 21, 13:08)
Na aš irgi dariau tą dešrą vakar, šiandien ryte paragavau, skonis visai nieko, tik va pamiršau nufotkint
neatrodo įspūdingai, bet skanu, ir aišku be E621


neatrodo įspūdingai, bet skanu, ir aišku be E621
Lauksim kitą kartą fotosesijos



Papildyta:
QUOTE(ruta19 @ 2011 11 22, 15:27)
Sveikos
Turiu klausima del desros. Ar galeciau deti 10% grietinele
ir jei nedesiuj okiu priedu, ar tiek pat, kiekre cepte reikia grietineles? Aciu
Dar didesnis aciu, jei kuri atsakys iki darbo pabaigos, nes labai jau noriu siandien isbandyti 




Jau pavėlavau su atsakymu, bet manau, kad grietinėlė tiks ir liesesnė


