As siandien irgi gaminau DaivosP desra rytoj jau ragausim
kkios visos darbscios,aciu uz receptukus,isbandziau ta receptuka kur desrele bemeileje sluoksniuotoje tesloje ypac kaip uzkandis prie alaus
dabar suzavejo vistienos desra
dabar suzavejo vistienos desra
QUOTE(brashke77 @ 2011 11 16, 15:17)
apibarstyt cinamono ir cukraus mišiniu- ir į orkaitę- labai skanūs sausainiai bus mane kai netikėti svečiai užklumpa visad pakepu tokių sausainukų- man labai patinka
QUOTE(Elena @ 2011 11 16, 17:26)
Galima kaip kaukė ant akių panaudoti
Aš tiesiog sutepiau kiaušiniu,pabarsčiau rudojo cukraus ir gavosi sausainiukai
QUOTE(Rose Prick @ 2011 11 16, 19:52)
apibarstyt cinamono ir cukraus mišiniu- ir į orkaitę- labai skanūs sausainiai bus mane kai netikėti svečiai užklumpa visad pakepu tokių sausainukų- man labai patinka
gal geriau sausainiai nei kauke akims
Lolanta gal pateko vandens pro maiseli?
Krepseliai puikumelis . Savaitgali bus isbandyti . O galima ant likusiu surio,sezamo ar kmynu. Bus nesaldus sausainukai
Krepseliai puikumelis . Savaitgali bus isbandyti . O galima ant likusiu surio,sezamo ar kmynu. Bus nesaldus sausainukai
Kokioje temperaturoje kepate tas skaniasias Picu bandeles?
Vakar pabandziau is pirktines mielines teslos, tai gavosi truputi nesusipratimas, ir man labai tas idaras pro sonus isbego...Savaitgali gaminsim is normalios teslos pagal recepta
Vakar pabandziau is pirktines mielines teslos, tai gavosi truputi nesusipratimas, ir man labai tas idaras pro sonus isbego...Savaitgali gaminsim is normalios teslos pagal recepta
Sveiki, jei kas zinot noreciau receptuko Silkes sviesto, berods taip vadinos (kazkada is SM nusiziurejus dariau, bet neissisaugojau)..
Silke, lydyta rukyta suri, marinuota paprika (?), virtos morkos ir kas dar? sumalama per mesmale, ir gaunasi toks kaip sviestas tepti ant duonos ar bulkos..
Gal kas zinot tikslu recepta?
Silke, lydyta rukyta suri, marinuota paprika (?), virtos morkos ir kas dar? sumalama per mesmale, ir gaunasi toks kaip sviestas tepti ant duonos ar bulkos..
QUOTE(isdykusS @ 2011 11 17, 17:01)
Sveiki, jei kas zinot noreciau receptuko Silkes sviesto, berods taip vadinos (kazkada is SM nusiziurejus dariau, bet neissisaugojau)..
gal šita?:
http://tangosuhelena...s-uztepele.html
sveikutės,
dariau tą dešrytę vištienos jūsiškiai atrodo nuostabiai...mano abu gabaliukai "išsikakojo" kodėl??? ir suveržta buvo laaabai stipriai ir dviguba folija ir maišeliai, bet abu gabalai pro vieną gala ėmė ir išsipūtė ir iššovė kame gali būti priežastis? gal patarsit? čia mačiau viena jūsų iš viso pamiršo suveržti dešras, tai gal geriau neveržti tai nors forma graži bus????
dariau tą dešrytę vištienos jūsiškiai atrodo nuostabiai...mano abu gabaliukai "išsikakojo" kodėl??? ir suveržta buvo laaabai stipriai ir dviguba folija ir maišeliai, bet abu gabalai pro vieną gala ėmė ir išsipūtė ir iššovė kame gali būti priežastis? gal patarsit? čia mačiau viena jūsų iš viso pamiršo suveržti dešras, tai gal geriau neveržti tai nors forma graži bus????
QUOTE(mammka @ 2011 11 16, 00:50)
Pasidalinsiu.. Viriau Daivutes "desryte" .
Fantazija ijungus gali gautis sauniai - su voveraitem,su slyvom
Fantazija ijungus gali gautis sauniai - su voveraitem,su slyvom
Kokia graži ir spalvinga Tikrai galima priedų pridėti, kokių tik širdis geidžia
QUOTE(brashke77 @ 2011 11 16, 11:10)
Neabejotinai DaivosP desra- sios temos zvaigzde
Brashkyte, neperdėk, jokia čia žvaigždė. Yra šaunesnių receptų
QUOTE(Nata* @ 2011 11 16, 14:35)
tačiau turiu klausimuką - vištienos file imama žalia?
Tik žalia
QUOTE(lolanta @ 2011 11 16, 15:22)
As irgi dariau desryte bet man labai prilipo folija prie jos
Kodėl taip nutiko, nežinau Man puikiai viskas išsivyniojo. Ir originaliame recepte nerašė, kad ji limpa. Gal kitą kartą reiktų dėl "", foliją patepti trupučiuku aliejumi
Papildyta:
QUOTE(Lu Lu @ 2011 11 16, 17:29)
As siandien irgi gaminau DaivosP desra rytoj jau ragausim
Lauksim atsiliepimų
QUOTE(zipkute @ 2011 11 17, 17:44)
ir suveržta buvo laaabai stipriai ir dviguba folija ir maišeliai, bet abu gabalai pro vieną gala ėmė ir išsipūtė ir iššovė kame gali būti priežastis? gal patarsit?
O kada ji išsiveržė? Verdant? Jei surišta stipriai ir įdėta į du maišelius, tai nežinau, kaip gali išsiveržti Juk jei apvynioji stipriai, tai per kur ji gali išsiveržti?
Gal kitos mergaitės, kurios gamino, dar ką nors pasakys
QUOTE(daivaP @ 2011 11 17, 06:00)
Kokia graži ir spalvinga Tikrai galima priedų pridėti, kokių tik širdis geidžia
Tik žalia
Kodėl taip nutiko, nežinau Man puikiai viskas išsivyniojo. Ir originaliame recepte nerašė, kad ji limpa. Gal kitą kartą reiktų dėl "", foliją patepti trupučiuku aliejumi
Papildyta:
Lauksim atsiliepimų
O kada ji išsiveržė? Verdant? Jei surišta stipriai ir įdėta į du maišelius, tai nežinau, kaip gali išsiveržti Juk jei apvynioji stipriai, tai per kur ji gali išsiveržti?
Tik žalia
Papildyta:
Lauksim atsiliepimų
gaminau tikrai labai patiko, gal sekanti syki idesiu truputi zeletanos, kad tvirtesne butu;)receptas labai geras manau isbandysiu su kitokia mesa, bei zuvim
Ateinu su atsiliepimais apie DaivosP desra
pavyko labai gerai, folija buvo keliose vietose siek tiek prilipus,bet lengvais nusilupo. Suvyniojau tvirtai, niekas neissileido, forma grazi, desryte tvirta
o del skonio tai man patiko, bet vyras mano nelabai megsta alyvuogiu ir sauleje dziovintu pomidoru , tai jam nelabai bet receptas superinis, tikrai bandysiu su kitais ingridientais, gal su dziovintais abrikosais o gal siaip be nieko, manau irgi bus skanu
Labai aciu uz recepteli
pavyko labai gerai, folija buvo keliose vietose siek tiek prilipus,bet lengvais nusilupo. Suvyniojau tvirtai, niekas neissileido, forma grazi, desryte tvirta
o del skonio tai man patiko, bet vyras mano nelabai megsta alyvuogiu ir sauleje dziovintu pomidoru , tai jam nelabai bet receptas superinis, tikrai bandysiu su kitais ingridientais, gal su dziovintais abrikosais o gal siaip be nieko, manau irgi bus skanu
Labai aciu uz recepteli