Priklausomai nuo to kokiais kiekiais bus valgomi, gali būti priskirti užkandžiams arba antrajam patiekalui..
Skanu ir antrą dieną, bet kol šilti, jie nerealūs...

Kas valgė, tas žino.. Patys skaniausi ir nuodėmingiausi sparneliai.. jie kaip sėmkos... neįmanoma sustot... Turime ne vienus tokius draugus, kurie užėję pas mus nenori valgyti nieko kito kaip tik juos (o gal aš visa kita labai prastai gaminu?).. ir, įtariu, tik dėl jų jie pas mus ir ateina..

Receptas 4 suaugusiems ir 2 kleckams:
3 pakuotes sparnelių (juose dažniausiai būna po 8vnt.) supjaustome per lenkimus į 3 dalis. Padruskinam ir papipirinam. Paliekam pusvalandžiui ar ilgiau. Po pusvalandžio sparnelius išvoliojame krakmole (aš tiesiog didelį kiekį krakmolo užpilu ant sparnelių ir viską rankomis išmakaluoju, kol visi sparneliai pasidengia baltai). Gerai įkaitiname aliejų fritiūrinėje ar puode, dedam sparnelius (nedideliais kiekiais) ir kepam kol gražiai paruduos (kepant keptuvėje, privalau perspėti, labai sproginėja, šaudo, taškosi, todėl aš mieliau renkuosi fritiūrinę arba gilesnį puodą).. Traukiam iš aliejaus, dedam kitą partiją ir žaidžiam kol iškepa visi sparneliai..
Tuo metu, arba anksčiau pasiruošiame padažą: 2 šaukštus skysto medaus sumaišome su 1/2 citrinos sultimis, išspaudžiame 5-6 skilteles česnako, pilame 2-3 šaukštus sojos padažo, viską išmaišome ir paragaujame.. Tikslesni kiekiai priklauso nuo česnako stiprumo, sojos sūrumo, medaus saldumo ir citrinos rūgštumo. Turi gautis saldžiai rūgščiai aštriai sūrus padažas

Valgome su šviežiomis daržovėmis.. pirštais

Gal jau gana apie tai, kokie jie nerealūs.. paragausit - sužinosit.. Taigi, grožėkitės, gaminkit, mėgaukitės..