Aš irgi pagaliau susiruošiaus iškept - daugiau nekepsiu! Nes baisu kas per skonis, nėjo atsitraukt, liko gal ketvirtadalis
Tešlai laikiausi visų proporcijų, man sakyčiau miltų net atrodė mažoka, nes čiut lipo prie rankų, tikrai nesigavo kieta. Tik aš padauginau žolių, neturėjau tokių kai vardinta recepte, tai dėjau šaukštą petražolių, šaukšta krapų, kokius 3 šaukštus svogūnų laiškų, tris saulėje džiovintus pomidorus ir aliejų pyliau nuo tų pomidorų (kadangi žolių gerokai daugiau, tai dėjau šaukštu daugiau aliejaus) ir kaip ir recepte 4 skilteles česnako ir dėl kvapo gal kokį ketvirtadalį šaukštelio įberiau provanso žolių. Tai skonio sodrumo tikrai buvo gana mūsų skoniui. Prie kokio alaus gamtoj, ar salotų bei mėsos šmoto, tokio didelio kaimiško - idealu
ir vien tas valgymo jos būdas tiesiog idealus gamtoj, vasarą
pirmos juostelės traškokos buvo, o 'giliau' - minkštutėlė. O kokia turi gautiss iš tiesų - nežinau.