Siūlau užkandį prie vyno ar alaus taurės
Biscotti su sūriu ir kumpiuReikės:
* 100 g kambario temperatūros sviesto
* 3 kiaušinių
* 250 g miltų
* 200 g kieto sūrio Gojus
* 100 g rūkyto kumpelio
* 1 a. š. maltų juodųjų pipirų
* 1 a. š. druskos
Į dubenį sudėkite sviestą ir išplakite iki baltumo. Plakant toliau sumuškite kiaušinius, suberkite tarkuotą sūrį, pjaustytą kumpį. Suberkite druską ir pipirus. Suberkite miltus. Plakti darosi sunkiau, todėl aš pakeičiau mikserio antgalius. Plakiau su spiralėmis, skirtomis maišyti tešlai. Tešla gaunasi lipni. Drėgnomis rankomis suformuokite kepaliuką ir dėkite į kepimo popieriumi išklotą skardą. Orkaitę įkaitinkite iki 180 laipsnių. Kepkite 20-25 min. Išimkite, palikite 15 min. kad atvėstų. Atvėsusį supjaustykite plonomis riekelėmis, jas dėkite į skardą ir kepkite po 10-15 min. iš kiekvienos pusės. Orkaitė turi būti įkaitinta iki 150 laipsnių. Kai viena pusė apkeps, apverskite riekeles ir kepkite iš kitos pusės.
Skanaus!
Receptukas iš knygos "Dovanos iš virtuvės"QUOTE(Rrrožytėėė @ 2011 09 30, 16:03)
Laba diena, norėjau nuoširdžiai padėkoti už duonelės receptuką, štai koks grožis iškepė ir puošė mūsų stalą.
Vau, kokia gražuolė
Skanaus!