Įkraunama...
Įkraunama...

Šaltų užkandžių receptai su nuotraukomis,12 tema

QUOTE(daivaP @ 2011 09 22, 22:25)
Tik iškepę jie būna truputį traškesni, o pastovėję tikrai suminkštėja. Nežinau koks tas traškumas čia gavosi, bet jie labiau prie minkštesnių 4u.gif

Na as galvojau kad jie traskus bus bet paskui paszurejau kad teskla yra kaip blynu tai to traskum ir nera. Nes esu valgius tikruju jorksyro pudingu UK ir jie buvo traskus.
Atsakyti
O man jorksyro pudingai gavosi traskus, teslos reikia nepadauginti ir gerai iskepti neistraukti per anksti. Isstovejo man jie visa savaite traskus, bet man labiau patiko tie kurie gavosi minkstesni.
Atsakyti
QUOTE(red_sun @ 2011 09 26, 14:38)
Na as galvojau kad jie traskus bus bet paskui paszurejau kad teskla yra kaip blynu tai to traskum ir nera. Nes esu valgius tikruju jorksyro pudingu UK ir jie buvo traskus.

Tai jo, tešla kaip blynų gaunasi ir jie suminkštėja. Nesu valgiusi tikrų, būtų įdomu paragauti bigsmile.gif
QUOTE(kajuka @ 2011 09 26, 16:44)
O man jorksyro pudingai gavosi traskus, teslos reikia nepadauginti ir gerai iskepti neistraukti per anksti. Isstovejo man jie visa savaite traskus, bet man labiau patiko tie kurie gavosi minkstesni.

Man tik minkšti gaunasi. Iš karto, kai iškepa, būna traškus, o paskui suminkštėja smile.gif Ilgiau 3 dienų nėra stovėję, tai nieko negaliu pasakyti ax.gif Man ir minkšti labai patinka thumbup.gif Kepu lygiai 15 min.
Atsakyti
QUOTE(Elena @ 2011 09 20, 14:20)
Sūrio užkandis

labai skaniai atrodo,bus isbandyta. 4u.gif
Atsakyti
Merginos gelbekit verysad.gif , gal kas žinot kur Kaune skaniai ruko lasinukus unsure.gif ?
Atsakyti
Norėjau paklausti: ar yra skirtumas tarp rūkytos ir sūdytos lašišos blush2.gif ? Jei recepte nurodyta dėti rūkytą, ar galiu dėti sūdytą ax.gif ?
Atsakyti
QUOTE(EditaGV @ 2011 09 27, 22:02)
Norėjau paklausti: ar yra skirtumas tarp rūkytos ir sūdytos lašišos  blush2.gif ? Jei recepte nurodyta dėti rūkytą, ar galiu dėti sūdytą  ax.gif ?

Manau kad tikrai galima
Atsakyti
QUOTE(EditaGV @ 2011 09 27, 23:02)
Norėjau paklausti: ar yra skirtumas tarp rūkytos ir sūdytos lašišos  blush2.gif ? Jei recepte nurodyta dėti rūkytą, ar galiu dėti sūdytą  ax.gif ?

Žinoma, kad galima biggrin.gif Su sūdyta ir skonis skanesnis lotuliukas.gif ir sveikiau net. o jei dar pats pasisūdai, tai ojej rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(EditaGV @ 2011 09 27, 23:02)

Aišku galima...bet sūdyta yra sūdyta wub.gif Mna daug skaniau su sūdyta...rūkyta man per sausa..per sūri būna kažkaip..o ypač kaip pats sūdai tai apskritai niamniam biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Marinta @ 2011 09 27, 14:32)
Merginos gelbekit  verysad.gif , gal kas žinot kur Kaune skaniai ruko lasinukus  unsure.gif ?

kylam aukštyn ir ieškom 4u.gif
Atsakyti
Ačiū labai visoms atsakiusioms dėl lašišos 4u.gif
Atsakyti
Atėjau padėkoti už bandelių receptuką 4u.gif , kepiau jau du kartus, pirmą kartą nei nespėjau foto padaryti greit dingo nuo stalo essen.gif

user posted image user posted image

user posted image nelabai kokios foto, bet bendras vaizdas matosi, laabai skanios ir su alumi ir be jo
Atsakyti