Atrodo N*U*O*S*T*A*B*I*A*I
brashke, aciu
QUOTE(Adlozi @ 2011 09 21, 20:00)
Bandziau ir as ta slaptaji ingredienta
Bet man labiau patiko be jo... su juo - duonele netenka to ,,plesymo" malonumo
Bet juk tai skonio reikalas!
O duonele - tai fantastiskai superine
Bet man labiau patiko be jo... su juo - duonele netenka to ,,plesymo" malonumo
Bet juk tai skonio reikalas!
O duonele - tai fantastiskai superine
O mums plesyti jis visai nemaise, liko tik skonis nuo jo
QUOTE(daivaP @ 2011 09 01, 18:23)
Jolantos salotos
Tai greičiau ne salotos, o įdaras krepšeliams, užtepėlė duoniukams. Valgyti vienas kaip salotas, gal nelabai tinka, bet kaip įdaras krepšeliams, jos puikios. Labai ačiū brangiai draugei Jolantai už naują receptuką
Tai greičiau ne salotos, o įdaras krepšeliams, užtepėlė duoniukams. Valgyti vienas kaip salotas, gal nelabai tinka, bet kaip įdaras krepšeliams, jos puikios. Labai ačiū brangiai draugei Jolantai už naują receptuką
Norejau paklausti ar jorksyro pudingai iskepus turi buti tokie traskus ar minksti, nes man jie tai gavosi tokie minkstoki ir nezinau gal kazka ne taip dariau
QUOTE(Vickutia @ 2011 09 21, 16:57)
Atnesu "Pikantiska duonele, pagal daivaP recepta " truputi pagerinta pagal mane
Esu kepusi ir aš su sūriu, visaip skanu, ir su juo, ir be Labai graži duonelė gavosi
QUOTE(red_sun @ 2011 09 22, 11:11)
Norejau paklausti ar jorksyro pudingai iskepus turi buti tokie traskus ar minksti, nes man jie tai gavosi tokie minkstoki ir nezinau gal kazka ne taip dariau
Tik iškepę jie būna truputį traškesni, o pastovėję tikrai suminkštėja. Nežinau koks tas traškumas čia gavosi, bet jie labiau prie minkštesnių
Sveikos,
Reikia patarimo - rytdienai planuoju gaminti pikantišką tortą iš napaleono lakštų su krabų lazdelemis, - ar reikia gaminti iš vakaro ir laikyti šaldytuve, ar užteks prieš keletą valandų? Nes radau, kad dedasi žali tarkuoti agurkai - tai klausimas ar nesuskystes?
Ir kaip užbaigti,.t.y. aptepti šonus - majonezu ir trupiniais ar taip darote/
Labai ačiū, jei kuri turėsit laiko atsakyti
Reikia patarimo - rytdienai planuoju gaminti pikantišką tortą iš napaleono lakštų su krabų lazdelemis, - ar reikia gaminti iš vakaro ir laikyti šaldytuve, ar užteks prieš keletą valandų? Nes radau, kad dedasi žali tarkuoti agurkai - tai klausimas ar nesuskystes?
Ir kaip užbaigti,.t.y. aptepti šonus - majonezu ir trupiniais ar taip darote/
Labai ačiū, jei kuri turėsit laiko atsakyti
QUOTE(vaivai @ 2011 09 23, 09:35)
Sveikos,
Reikia patarimo - rytdienai planuoju gaminti pikantišką tortą iš napaleono lakštų su krabų lazdelemis, - ar reikia gaminti iš vakaro ir laikyti šaldytuve, ar užteks prieš keletą valandų? Nes radau, kad dedasi žali tarkuoti agurkai - tai klausimas ar nesuskystes?
Ir kaip užbaigti,.t.y. aptepti šonus - majonezu ir trupiniais ar taip darote/
Labai ačiū, jei kuri turėsit laiko atsakyti
Reikia patarimo - rytdienai planuoju gaminti pikantišką tortą iš napaleono lakštų su krabų lazdelemis, - ar reikia gaminti iš vakaro ir laikyti šaldytuve, ar užteks prieš keletą valandų? Nes radau, kad dedasi žali tarkuoti agurkai - tai klausimas ar nesuskystes?
Ir kaip užbaigti,.t.y. aptepti šonus - majonezu ir trupiniais ar taip darote/
Labai ačiū, jei kuri turėsit laiko atsakyti
as esu karta dariusi, tai dariau is vakaro, nes ir skaicius buvau, kad reikia is vakaro, kad susigertu. Ir laikiau saldytuve, nepastebejau kad butu kas suskysteje:) o puosiau paprastai trupiniais
QUOTE(vaivai @ 2011 09 23, 11:35)
Sveikos,
Reikia patarimo - rytdienai planuoju gaminti pikantišką tortą iš napaleono lakštų su krabų lazdelemis, - ar reikia gaminti iš vakaro ir laikyti šaldytuve, ar užteks prieš keletą valandų? Nes radau, kad dedasi žali tarkuoti agurkai - tai klausimas ar nesuskystes?
Ir kaip užbaigti,.t.y. aptepti šonus - majonezu ir trupiniais ar taip darote/
Labai ačiū, jei kuri turėsit laiko atsakyti
Reikia patarimo - rytdienai planuoju gaminti pikantišką tortą iš napaleono lakštų su krabų lazdelemis, - ar reikia gaminti iš vakaro ir laikyti šaldytuve, ar užteks prieš keletą valandų? Nes radau, kad dedasi žali tarkuoti agurkai - tai klausimas ar nesuskystes?
Ir kaip užbaigti,.t.y. aptepti šonus - majonezu ir trupiniais ar taip darote/
Labai ačiū, jei kuri turėsit laiko atsakyti
sveika, as dariau sita torta. Del agurku: tu juos sutarkuok (ar pjaustyk) ir paskui gerai, stipriai nuspausk sultis, butinai! Nes antraip tikrai permirks
Geriau daryti is vakaro, sutepti, o puosti pries patiekiant
Irodau, kad tikrai dariau:
QUOTE(brashke77 @ 2011 09 23, 11:21)
sveika, as dariau sita torta. Del agurku: tu juos sutarkuok (ar pjaustyk) ir paskui gerai, stipriai nuspausk sultis, butinai! Nes antraip tikrai permirks
Geriau daryti is vakaro, sutepti, o puosti pries patiekiant
Irodau, kad tikrai dariau:
Geriau daryti is vakaro, sutepti, o puosti pries patiekiant
Irodau, kad tikrai dariau:
braskute, labai grazus torciukas