Įkraunama...
Įkraunama...

Šaltų užkandžių receptai su nuotraukomis,12 tema

QUOTE(klev @ 2011 07 05, 09:35)
MAXIMOJE NERADAU KAZKODEL KUKURUZU MILTU TAI NEZINIA GAL BE JU NELABAI GAUSIS DUONELE verysad.gif  g.gif

tikrai gausis, pas mergaites praeitoje temoje klausiau, ir pati pabandziau, gavosi tikrai skani ir kvapni duonele.
Atsakyti
QUOTE(klev @ 2011 07 05, 11:35)
MAXIMOJE NERADAU KAZKODEL KUKURUZU MILTU TAI NEZINIA GAL BE JU NELABAI GAUSIS DUONELE verysad.gif  g.gif

Kukurūzų miltų būna prie ekologiškų arba sveikų produktų skyriaus smile.gif Prie paprastų miltų jų nerasi. Merginos rašė, kad kepė ir su kvietiniais, bet vienoms buvo skaniau su kukurūzų, kitoms ir su kvietiniais smile.gif Pabandyk pirma su kvietiniais iškepti, o paskui su kukurūzų miltais ir pamatysi, ar yra skirtumas 4u.gif
Atsakyti
Sakykit, gal kuri bandėt tą duonelę saldžią kepti, na su aguonom, cinamonu ar kt.? Prie alaus ar vyno laaabai puikiai ši tinka, bet štai vaikams norėtųsi saldžios.
Atsakyti
"Sausainiai su sūriu ir svogūnų laiškais"


Reikia:
1.5 st. miltų,
2 a.š. kepimo miltelių,
1 st. tarkuoto sūrio,
2 v.š. pjaustytų svogūnų laiškų,
50 g sviesto,
3/4 st. kefyro,
druskos, pipirų pagal skonį.

Stiklinė-250ml.

Šaltą sviestą sutarkuoti, suberti miltus, kepimo miltelius ir kartu su sviestu tarp rankų sutrinti į trupinius, sudėti sūrį, svogūnų laiškus, kefyrą, druską, pipirus, viską išmaišyti ir šaukštu dėti į kepimo popieriumi išklotą formą, kepti 190 laipsnių t. apie 15-20 min., kol paruduos paviršius.

Sausainėliai tinka prie arbatos, vyno, sriubos, alaus ar vienus pakramtyti thumbup.gif

user posted image
Receptukas iš say7


Marseta, šitos saldžios duonelės niekas nebandė, tai vietoj prieskonių gal galima įdėti kokių riešutų, aguonų ir gerai bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(daivaP @ 2011 07 05, 11:25)
Kukurūzų miltų būna prie ekologiškų arba sveikų produktų skyriaus smile.gif Prie paprastų miltų jų nerasi. Merginos rašė, kad kepė ir su kvietiniais, bet vienoms buvo skaniau su kukurūzų, kitoms ir su kvietiniais smile.gif Pabandyk pirma su kvietiniais iškepti, o paskui su kukurūzų miltais ir pamatysi, ar yra skirtumas 4u.gif



AISKU O AS KVAISA IESKAU PRIE PAPRASTU doh.gif
Atsakyti
Labai jau daug pagyru sulauke duonele ax.gif . O gal galima jos recepta suzinoti, gal kam nesunku pakartoti. Buciau dekinga 4u.gif
Atsakyti
Daivute, sausainiai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(mergyte83 @ 2011 07 05, 22:02)
Daivute, sausainiai  thumbup.gif

Ačiū 4u.gif


ing13 duonelės receptas 4u.gif




Atsakyti
Aciu Daivute 4u.gif Tikrai kepsiu mirksiukas.gif
Atsakyti
Reikia pagalbos,esu čia kažkada radus silkę su dž slyvom,ir dabar niekaip nerandu,gal galėtumėte padėti? 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Dėl duonelės tai aš kepu su paprastais miltais, puikiausiai gaunasi, nereikia nei tų kukurūzų. Bet aš jau uždraudžiau sau ją kepti lotuliukas.gif Aš gi esu visokių tokių duonelių/bandelių fanatikė, tai nemoku saikingai mėgautis biggrin.gif praeiti parduotuvėj negaliu, o kai šitą pati išmokau kepti, tai iš vis man ragas lotuliukas.gif Reikia pertrauką daryti nuo miltinių patiekalų, nes aš saiką prarandu tuojau pat biggrin.gif O saldus variantas man kelia abejonių. Gal jau geriau iš sluoksniuotos tešlos saldų daryti, nes iš šitos, ji man tokia "picinė", plius aliejus tepasi, kažin ar nebūtų per sausa.
Atsakyti
QUOTE(Luella @ 2011 07 07, 19:39)
O saldus variantas man kelia abejonių. Gal jau geriau iš sluoksniuotos tešlos saldų daryti, nes iš šitos, ji man tokia "picinė", plius aliejus tepasi, kažin ar nebūtų per sausa.

man ir atrodo saldus nelabai, aš šiandien kepiau su saulėje džiovintais pomidorais, pirmą kartą, iš paprastų miltų, jau nebėra beveik, kitą kartą planuoju aštresnę iškept, prie alučio, su čili kokiu, mmm thumbup.gif netgi picą keisčiau į ją, o picas dievinu biggrin.gif
Atsakyti