Krabu misraine,radau kazkur neto platybese,o gal ir cia nebepamenu jau
Reikes krabu lazdeliu
virtu kiausiniu
surio
kumpio
skrebuciu
Svoguno
majonezo
druskos,pipiru ir krapiuku
Kiausinius isvirti,atvesusius sutarkuoti. Suri,kumpeli,svoguna ir krabu lazdeles smulkiai supjaustyti kubeliais. Ideti krapiuku,padruskinti ir papipirinti,bei viska sumaisyti su majonezu. Ant virsaus pabarstyti skrebuciais. As dejau skrebucius dziovintu svogunu skonio. Skanaus
Žinau, kad buvo šnekėta, bet pakartokit dar, kokios geriausios dešrelės tinka Sagutėms
Bonpari, manau su 'tarybinemis' neapsiriksite tikrai Jos neskystos, neissileidzia, man labai jos visur tinka, ypac tokiem patiekalams. As juos i lietinius vynioju ir tt
londonas, labai idomios saloteles. Jau tos tradicines su kukuruzais- pabode, o cia zymiai idomesnis variantas
londonas, labai idomios saloteles. Jau tos tradicines su kukuruzais- pabode, o cia zymiai idomesnis variantas
QUOTE(brashke77 @ 2011 09 08, 16:00)
Bonpari, manau su 'tarybinemis' neapsiriksite tikrai Jos neskystos, neissileidzia, man labai jos visur tinka, ypac tokiem patiekalams. As juos i lietinius vynioju ir tt
"tarybinės" tikrai vertos dėmesio, tik tiek, kad jos nėra ilgos
QUOTE(Bonpari @ 2011 09 08, 14:30)
Žinau, kad buvo šnekėta, bet pakartokit dar, kokios geriausios dešrelės tinka Sagutėms
O galima recepto nuoroda?
QUOTE(brashke77 @ 2011 09 08, 16:00)
Bonpari, manau su 'tarybinemis' neapsiriksite tikrai Jos neskystos, neissileidzia, man labai jos visur tinka, ypac tokiem patiekalams. As juos i lietinius vynioju ir tt
mes kitokiu net neperkam jeigu perkam o ir dukra niekada neima kitu jeigu pati renkas, na nebent mazytes, drakoniukus bet ir viskas
Skumbrės pasta
Reikės:
* 2 nedidelių karšto rūkymo skumbrių
* 1 indelio varškės kremo su žalumynais Buko
* 50 g liesos varškės
* 4 a. š. krienų
* 1 citrinos sulčių ir nutarkuotos žievelės
* 3 v. š. alyvuogių aliejaus
* truputį krapų
* truputį petražolių
* kelių šakelių šviežio raudonėlio
Skumbrę išdarinėti, sudėti į dubenėlį. Suberti pjaustytas žoleles, įdėti krienus, sūrį, varškę, aliejų, išspaustą citriną ir tarkuotą citrinos žievelę. Visus produktus sublenderiuoti iki vientisos masės. Skanauti su juodos duonos riekele. Labai labai skanu ir pikantiška!!!
Ačiū Neringai už receptuką
Reikės:
* 2 nedidelių karšto rūkymo skumbrių
* 1 indelio varškės kremo su žalumynais Buko
* 50 g liesos varškės
* 4 a. š. krienų
* 1 citrinos sulčių ir nutarkuotos žievelės
* 3 v. š. alyvuogių aliejaus
* truputį krapų
* truputį petražolių
* kelių šakelių šviežio raudonėlio
Skumbrę išdarinėti, sudėti į dubenėlį. Suberti pjaustytas žoleles, įdėti krienus, sūrį, varškę, aliejų, išspaustą citriną ir tarkuotą citrinos žievelę. Visus produktus sublenderiuoti iki vientisos masės. Skanauti su juodos duonos riekele. Labai labai skanu ir pikantiška!!!
Ačiū Neringai už receptuką
Sluoksniuotos salotos su vištiena Krepšinio manija
Produktai:
majonezas
4 virtos morkos
4 virtos bulvės
4 išvirti kiaušiniai
150 g fermentinio sūrio
300 g keptos arba virtos vištienos
100gr. graikiškų riešutų (branduoliai)
150 g pievagrybių (marinuoti)
poras
juodųjų alyvuogių (papuošimui)
Morkas sutarkuojam su smulkią tarką.
Bulvės,sūrį ir kiaušinį sutarkuojame su burokinę tarką.
Vištieną,pievagrybius,porą supjaustome.
Riešutus pasmulkiname su peiliu.
Dabar mums reiks indo su apvaliu dugnu.
Morkas paliekame papuošimui o visus kitus produktus dedame sluoksniais,kiekvieną sluoksnį lengvai sutepame majonezu.
Pirma dedamos bulvės,po to kiaušiniai,sūris,pievagrybiai,poras,riešutai ir gale vištiena.Dedami sluoksnius biški paspaudžiame su šaukštu,kad produktai gerai laikytųsi.
Pastatome nors porai valandų į šaldytuvą.
Dabar mums reikia apversti gražiai salotas į lėkštę,tiesiog indą uždengiame su lėkštę ir staigiai apverčiame.
Jei reikia su šaukštu suapvaliname,padarome kamuolio formos.Sutepame paviršių majonezu ir sudėliojame gražiai visur tarkuotas morkas.
Su peiliu išpaišome ant morkų krepšinio kamuolio juostas ir dedame alyvuogės.
Produktai:
majonezas
4 virtos morkos
4 virtos bulvės
4 išvirti kiaušiniai
150 g fermentinio sūrio
300 g keptos arba virtos vištienos
100gr. graikiškų riešutų (branduoliai)
150 g pievagrybių (marinuoti)
poras
juodųjų alyvuogių (papuošimui)
Morkas sutarkuojam su smulkią tarką.
Bulvės,sūrį ir kiaušinį sutarkuojame su burokinę tarką.
Vištieną,pievagrybius,porą supjaustome.
Riešutus pasmulkiname su peiliu.
Dabar mums reiks indo su apvaliu dugnu.
Morkas paliekame papuošimui o visus kitus produktus dedame sluoksniais,kiekvieną sluoksnį lengvai sutepame majonezu.
Pirma dedamos bulvės,po to kiaušiniai,sūris,pievagrybiai,poras,riešutai ir gale vištiena.Dedami sluoksnius biški paspaudžiame su šaukštu,kad produktai gerai laikytųsi.
Pastatome nors porai valandų į šaldytuvą.
Dabar mums reikia apversti gražiai salotas į lėkštę,tiesiog indą uždengiame su lėkštę ir staigiai apverčiame.
Jei reikia su šaukštu suapvaliname,padarome kamuolio formos.Sutepame paviršių majonezu ir sudėliojame gražiai visur tarkuotas morkas.
Su peiliu išpaišome ant morkų krepšinio kamuolio juostas ir dedame alyvuogės.
Labai grazu ir paciu laiku
Elena, labai grazu ir skanu. Reiks pasigaminti sias salotas, tebunie, kitokios formos
Beje, kazkur maciau, kad indo dugna galima iskloti maistine plevele, tada lengvai issiima
DaivaP, o jus gundot mane su ta pasta, jau pas Neringa maciau, o ir tu isbandei
O kaip tavo nuomone, citrinos sulciu ne per daug?
Superine uzkandele
Beje, kazkur maciau, kad indo dugna galima iskloti maistine plevele, tada lengvai issiima
DaivaP, o jus gundot mane su ta pasta, jau pas Neringa maciau, o ir tu isbandei
O kaip tavo nuomone, citrinos sulciu ne per daug?
Superine uzkandele
QUOTE(brashke77 @ 2011 09 12, 10:57)
DaivaP, o jus gundot mane su ta pasta, jau pas Neringa maciau, o ir tu isbandei
O kaip tavo nuomone, citrinos sulciu ne per daug?
Superine uzkandele
O kaip tavo nuomone, citrinos sulciu ne per daug?
Superine uzkandele
Jei mėgsti žuvį, tai turėtų patikti Nepilk visų sulčių, paragauk, jei trūks, tada supilsi. Aš spaudžiau iš visos citrinos, mums labai tiko. Dar žuvies dydis juk nevienodas, aš savo net nepasvėriau
Elena, labai gražu